ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κυκλοφοριακό σε Ελληνικό - Γλυφάδα ( Video)

Το_κυκλοφοριακό σε Ελληνικό - Γλυφάδα έχει περάσει από σαράντα κύματα, αν και αποτελούσε σχεδόν καθημερινότητα στα ραδιοφωνικά μας κύματα και μεταδόσεις, τονίζοντας πριν από δεκαετίες ότι στο μέλλον θα υπάρχει έντονο πρόβλημα.

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας διαχρονικά δεν αφουγκράζονται την κοινωνία, και έτσι οδηγηθήκαμε σε μια μετεξέλιξη πληθυσμιακής ανάπτυξης, δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων, και οδών διπλής κυκλοφορίας οι οποίες επί της ουσίας έχουν γίνει μονής κυκλοφορίας όπως η λεωφόρος Ιασωνίδου.

Ένα σύντομο απόσπασμα τις απογευματινές ώρες



Εμείς ακόμα και ως ''πειρατές'' συντελούσαμε με τα μεταδιδόμενά μας σε μηνύματα τα οποία αν αξιοποιούντο έγκαιρα θα δημιουργούσαν ένα διαφορετικό συντελεστή μετεξέλιξης.

Συγκεκριμένα οι προτάσεις μας για υπέργεια και υπόγεια γκαράζ δεν υιοθετήθηκαν από την πολιτεία, δημοτικές αρχές, ενώ εμείς πριν από δεκαετίες θεωρούσαμε ότι αποτελούν την μοναδική λύση για την περιοχή μας.

Επίσης, οι διαπλατύνσεις σε αρκετά σημεία των οδών στους δήμους Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, κ.α., οι οποίες θα συντελούσαν σε μια καλύτερη μετεξέλιξη δεν αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τους εκλεγμένους μας.

Σαφώς έλειπε η πολιτική βούληση, και μην ξεχνάμε ότι για τους πολιτικούς μας, εκείνης της περιόδου, Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, κ.α., στα νότια προάστια, αποτελούσαν πόλεις λίγων χιλιάδων κατοίκων, άρα δεν προέβλεψαν έγκαιρα την μετεξέλιξη, ώστε να υπάρχουν οι σχεδιασμοί των λεωφόρων - οδών που αποτελούσαν αναγκαιότητα. 

Θυμίζουμε ότι επί αρκετά χρόνια θέταμε και το ζήτημα των ομβρίων υδάτων, στην περιοχή μας, πριν από δεκαετίες, ενώ το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται εν εξελίξει σήμερα. ( Όσο για μια οργανωμένη ραδιοτηλεοπτική δομή στα νότια προάστια μάλλον αποτελεί κοσμογονία ! ) 

Τα παγκάκια γκράφιτι του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης




Τα_''κανάλια ενημέρωσης'' στα νότια προάστια



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κυκλοφοριακό σε Ελληνικό - Γλυφάδα ( Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">