ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε θα υλοποιήσεις όσα είχαμε αιτηθεί στις προηγούμενες διοικήσεις;

Δήμαρχε Παπανικολάου θα υλοποιήσεις όσα είχαμε αιτηθεί στις προηγούμενες διοικήσεις ;

Μολονότι το τραβάτε χρονικά σε τοπικό επίπεδο, οι συμπολίτες μας βλέποντας όσα ισχύουν σε γειτονικούς δήμους, σαφώς θα έχουν πολλά ερωτήματα για τα αίτια που σας οδήγησαν και σας οδηγούν να λειτουργείται κατά των αιτημάτων των δημοτών.

Σας θυμίζουμε για πολλοστή φορά ότι το 2004 επί διοικήσεως Σ.Σφακιανάκη είχαμε καταθέσει πλήρες φάκελλο - μελέτη στο δήμο Γλυφάδας για την δημιουργία μιας άμεσης δομής κάλυψης των δημοτικών συμβουλίων, των αθλητικών εκδηλώσεων, όπως και των πολιτισμικών, κοινωνικών, κ.α.




Έκτοτε πέρασαν πολλές διοικήσεις και ετεροχρονισμένα το αίτημα κατατέθηκε επί ημερών Κ.Κόκκορη, ο οποίος συνέχισε την παράδοση γραφικών καταστάσεων σε τοπικό επίπεδο αντί μιας οργανωμένης δομής.

Μεταξύ μας οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τα ισχύοντα σε τοπικό επίπεδο, άρα Γ.Παπανικολάου δεν φροντίζεις να πιστώσεις ένα κονδύλι για αγορά (3) τριών ρομποτικών καμερών, (1) ενός laptop, (1) ενός hardware - software μίξεως, όπως και (1) ενός modem mpeg 4 για livestreaming ώστε να μεταδίδονται τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Γλυφάδας, όπως και μια σειρά από τοπικές εκδηλώσεις στα όρια του δήμου; 

Τονίζεται ότι δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, θέλουμε την ισχύ των αυτονόητων στο δήμο Γλυφάδας, όπως και όσα λέγονται στο Δ/Σ να φτάνουν στα σπίτια όλων των συμπολιτών μας, και παράλληλα δεδομένου ότι καθίσταται εφικτό να υπάρχει και μια κάλυψη ορισμένων τοπικών εκδηλώσεων στα όρια του δήμου, άρα δεν αναφερόμαστε σε μια μόνιμη εγκατάσταση της δομής στο δημαρχείο.

Ως δήμος και δημοτική αρχή στη λήξη της θητείας σας θα απολογηθείτε για τα πεπραγμένα σας, και παράλληλα και το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων, οι οποίες δέχτηκαν τις γραφικές καταστάσεις, αντί μιας δομής όπως την είχαμε αιτηθεί με παροχή μελέτης και σχεδίων.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζοντας όσα ισχύουν θα σε κρίνουν στις επόμενες...και δεδομένου ότι δεν τους έχει ξεφύγει το γεγονός όσων επί δυο και πλέον χρόνια λαμβάνουν από τα χρήματα ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σφακιανάκης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ο κ. Κόκκορης δεν έκανε τίποτα, και φτάσαμε στο παρόν του Γ.Παπανικολάου, όπου επίσης δεν γίνετε τίποτα, διότι προφανώς ο δημότης δεν είναι μέλος των παρατάξεων τους, και ασφαλώς ούτε των κομμάτων τους, ενώ έχουν γίνει πολλά για τους έτερους.

Το επαναφέρουμε έπειτα από αίτηση και δυόμιση (2,5) χρόνια διοικήσεως, έξι (6) χρόνια από τις προηγούμενες αιτήσεις, και δώδεκα (12) από τις αρχικές μας αιτήσεις. ( Εσείς που δεν κατοικείται στο δήμο Γλυφάδας σίγουρα κρίνετε καλύτερα.)


Ιστορικά για όσα συνεπάγονται της κάμερας - ενημέρωσης

Στον παρελθόντα χρόνο οι εκάστοτε κρατούντες την όποια εξουσία, είχαν ως πρόσχημα ότι δεν υπάρχει ικανός αριθμός συχνοτήτων, για την κοινωνικοποίηση των δημοσίων αγαθών, άρα είχαν περάσει στα πλατιά κοινωνικά στρώματα ότι το ορθό είναι η παροχή των λίγων συχνοτήτων στο μεγάλο κεφάλαιο, τους ημέτερους, και τα κόμματα. 

Σήμερα που οι ''συχνότητες'' είναι απεριόριστες, διότι υπάρχει και η καλωδιακή, και η δορυφορική, και η ψηφιακή μέθοδος μεταδόσεως, και ειδικότερα με πολύπλεξη, το κώλυμα είναι τα αστικά κόμματα, τα συμφέροντά τους, και ξανά οι λίγες οικογένειες διαπλοκής, οι οποίες επιθυμούν στεγανά και έλεγχο ακόμα και στις τοπικές κοινωνίες, αντί της κοινωνικοποίησης σε ένα ποσοστό, τόσο των δημοσίων αγαθών, όσο και εν γένει όλων των παρεχόμενων τεχνολογιών. 

Το ποσοστό της  κοινωνικοποίησης των δημοσίων αγαθών είναι εξαρτώμενο των παρεχόμενων ψήφων που παρέχεις στα αστικά κόμματα, άρα εσύ διαμορφώνεις τα ισχύοντα, και αν δεν υπάρχει τίποτα στα νότια προάστια εσύ το διαμόρφωσες, και αν χρειάζεται να υπάρξει, επίσης, εσύ το διαμορφώνεις. 

Η διαρρύθμιση του χώρου Δημοτικών Συμβουλίων

Ο χώρος που γίνεται το Δ/Σ στη Γλυφάδα, λόγω διαρρύθμισης του χώρου δεν καλύπτεται από μια κάμερα, ( θα ενοχλεί η περιστροφή, και δεν γίνετε να εμφανίζονται όλοι οι ομιλητές ), αν και απ' ότι νομίζουμε πρέπει να διοικήσει ο υποφαινόμενος ώστε να υπάρξουν μερικά πράγματα όπως χρειάζεται στη πόλη μας;

Ενημερώστε μας, να σας ενημερώσουμε περαιτέρω, για όσα χρειάζονται, σχέδια, μελέτες, κόστος, εγκατάσταση, λειτουργία, κ.α., με τα σημερινά δεδομένα τεχνολογίας, ώστε να μην χρειαστεί μελλοντικά να δαπανηθούν ξανά χρήματα των δημοτών, τουλάχιστον για 20 χρόνια. 

* Αν απορείτε με το δίκιο σας, διότι ο υποφαινόμενος δεν σκέπτεται όσα ακολουθούν μια πίστωση, σκέπτεται το δημόσιο όφελος. Όσοι από εσάς ξαφνιάζεστε, διότι δεν κατοικείται στη Γλυφάδα, επίσης με το δίκιο σας, διότι δεν γνωρίζετε όσα ισχύουν σ'αυτή τη πόλη επί δεκαετίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Όσα εμφανίζονται στις τρεις πρώτες φωτογραφίες είναι παλαιά τεχνολογία, ενώ σήμερα αποκλειστικά από (2) δυο laptop με τα κατάλληλα module, και τρεις ρομποτικές κάμερες υψηλής ανάλυσης 4K μπορούμε να παρέχουμε καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καλώδια, πληθώρα από μονάδες, συνδέσεις, κ.α.



Μία κάμερα 
4K μπορεί να μας παρέχει τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές εικόνες HD με το κατάλληλο hardware- software, άρα εννοούμε ότι μόνο μία κάμερα 4K αντιστοιχεί σε ένα συμβατικό τετρακάμερο, ενώ μπορεί να βγάζει τέσσερις λήψεις από ένα πλάνο, και παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει γι' όποιον θέλει και αυτόνομα απ'ευθείας στο network.


Αν_ήμουν εγώ ο σχεδιαστής θα φρόντιζα μια κάμερα 4K να διαθέτει ένα πολύ καλό φακό 360 ° μοιρών ώστε να έχουμε καταγραφή σε ολόκληρο το οπτικό εύρος, και να μη χρειάζεται περιστροφή, απλά να εστιάζεις και να ζουμάρεις σε όποιο σημείο χρειάζεται. 

Ο συγκεκριμένος φακός, λήψης 360 ° μοιρών, (ουσιαστικά 180 ° μοιρών σε σχήμα) θα αποτελέσει παράγωγο της Ελληνικής Ευκλείδειας γεωμετρίας, και  θα φανεί χρήσιμος και σε στρατιωτικούς και άλλους σκοπούς στο μέλλον, αν αξιοποιήσουν στο έπακρο την αναλυτική γεωμετρία, καθώς και νέες τεχνολογίες και υλικά. 




1) Επειδή μας ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τον φακό, και διαχρονικά διαδραματίσαμε υποβοηθητικό ρόλο στην μετεξέλιξη, εν αγνοία πάρα πολλών, χρειάζεται ένας φακός 180 ° μοιρών, δυο στρωμάτων, η ακόμα και τριών στρωμάτων, με τα εξωτερικά στρώματα του φακού περιστρεφόμενα, και αυξομειούμενα σε mm,  και με τη δυνατότητα κατάλληλα διαμορφωμένων επιφανειών στα εξωτερικά στρώματα των φακών ώστε να επιτυγχάνετε εστίαση - zoom. 

2) Την επεξεργασία της εικόνας, καθώς και το γραφικό περιβάλλον, όπως και την εστίαση θα τα χειρίζεται κάποιος από την οθόνη ενός pc, laptop, κάμερας, κ.α.

* Θα θέσουμε ως βασικό όρο στο νέο πλαίσιο για τους Ο.Τ.Α να υπάρχει απαραίτητα καταγραφή ολόκληρης της συνεδριάσεως, και παράλληλα να παρέχετε ζωντανά με τις προσφερόμενες τεχνολογίες, και άλλωστε το κόστος είναι ελάχιστο για κάθε δήμο, διότι δεν υπάρχει άλλη οδός ώστε ένα τμήμα της κοινωνίας να ακούσει η να δει και άλλες τοποθετήσεις πλην όσων τους παρουσιάζουν ως αποφάσεις του Δ/Σ από τις ιστοσελίδες των δήμων και των συνεργαζόμενων. 

Προέχει η αυτονομία των Ο.Τ.Α, η πολυφωνία, και ο πλουραλισμός, έναντι των ιδιωτικών συμφερόντων, ενώ μέχρι σήμερα κερδίζουν πολλοί ιδιώτες, όμως, δημόσια δεν υφίστανται οι τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων. 

Επειδή υπάρχουν δυο τρεις εταιρίες που παρέχουν κάλυψη εκδηλώσεων και συμβουλίων, οφείλουν συνολικά οι δήμοι ολόκληρης της χώρας να καταβάλουν χρήματα σε αυτές αντί να παρέχουν αυτόνομα τα Δ/Σ;  

Επειδή τοπικά εμφανίστηκαν ορισμένοι ετεροχρονισμένα με ενδιαφέρων για τα κοινά και την πόλη, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε τι έκαναν επί δεκαετίες, έχουμε υποχρέωση να τους καταβάλουμε τα χρήματα όλων των δημοτών; Δεδομένου ότι το εφαρμόζεται πάντα επιλεκτικά στο δήμο Γλυφάδας πως χαρακτηρίζετε τις ενέργειές σας; 

* Θυμάστε πριν από δεκαετίες πόσες φορές είχα ενημερώσει για την μετεξέλιξη; Σήμερα ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να εκλεγεί αποκλειστικά από τα sosial media, χωρίς να χρειάζεται τηλεοράσεις, εφημερίδες, και περιοδικά, δεδομένου ότι οι προσφερόμενες τεχνολογίες αντικαθιστούν σε μεγάλο βαθμό τηλεόραση, εφημερίδες, και περιοδικά, και τα κοινωνικά δίκτυα είναι κάτι ανάλογο με τις δημόσιες σχέσεις που κάνει κάποιος σε μια επιχείρηση και όποτε βάλει υποψηφιότητα έχει έτοιμες 300 - 500 ψήφους. 

Το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς τα sosial, και ομολογουμένως η πλειονότητα έχει χιλιάδες εικονικούς φίλους όμως δεν γνωρίζει να τα χρησιμοποιήσει, και περιορίζεται σε αμπελοφιλοσοφίες και κοινωνικού προσανατολισμού τετριμμένα και αναχρονιστικά χωρίς να διαδραματίζει ένα ουσιαστικό ρόλο στην μετεξέλιξη. ( Τι χρειάζεσαι την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, η την εφημερίδα, όταν αυτά ήδη τα έχεις στα χέρια σου, διότι τα sosial είναι όλα αυτά μαζί, και εξαρτάται από εσένα πως θα δικτυωθείς και τι θα περάσεις δημόσια. ) 

Η αδιαφορία για τα κοινά και την πολιτική βλάπτει σοβαρά την τσέπη σου

* Τουλάχιστον προσπαθώ για τους λίγους αναγνώστες και αναγνώστριες μας να διαδραματίσω ένα καθοριστικό ρόλο όσων αφορά το αύριο...και παρέχω κάποιες φορές ελάχιστες βοήθειες.

Για όσες και όσους διαβάσατε την ανάρτησή μας σας δείχνουμε και την πρώτη τηλεοπτική 8K τηλεοπτική κάμερα, η οποία κόστισε 160.000 χιλ. δολάρια, με ανάλυση 7680×4320, "Super Hi-Vision". Σαφώς λειτούργησε πιλοτικά στην Ιαπωνική τηλεόραση δεδομένου ότι είναι δύσκολο να υπάρξει πλήρες πρόγραμμα σε αυτή την ανάλυση, και δεν υποστηρίζεται από τις περισσότερες τηλεοράσεις, και άλλωστε ποιος δίνει 120.000 χιλ. δολάρια για τηλεόραση 8K; ( Σαφώς οι 4K ρομποτικές είναι αρκετά οικονομικές σήμερα και οι τιμές τους ανέρχονται από 1500 - 8.000 χιλ. δολάρια, και κάλλιστα μπορείς να πάρεις από αυτές HD, και όποτε επιθυμείς να τις χρησιμοποιήσεις αυτούσια ως 4K.)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε θα υλοποιήσεις όσα είχαμε αιτηθεί στις προηγούμενες διοικήσεις; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">