ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γενική απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη

Γενική απεργία έχει οργανώσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη με συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00. 

Η ΓΣΕΕ απευθύνει κάλεσμα για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00 το πρωί.«Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Το 36ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στην Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, και στα Απεργιακά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα. Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 11:00πμ, στο Πεδίον του Άρεως.

Με τεράστια προβλήματα αύριο οι μετακινήσεις των πολιτών. Τα μέσα μεταφοράς (ΜΜΜ) έχουν αναγγείλει απεργίες και στάσεις εργασίας.

Λεωφορεία: Κινούνται από 9.00 το πρωί έως 21.00 το βράδυ
Τρόλεϊ: Θα κινηθούν από 8.30 το πρωί έως 21.00 το βράδυ
Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ: Θα λειτουργούν από 10:00 έως 16:00. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θα εκτελούνται δρομολόγια προς αεροδρόμιο όλη την ημέρα
ΟΣΕ και Προαστιακός:  24ωρη απεργία, δεν θα εκτελούνται καθόλου δρομολόγια
Πλοία: 24ωρη απεργία ΠΝΟ

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι τις 00.00 το βράδυ της Πέμπτης (προς Παρασκευή).

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχει προγραμματίσει πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκεμβρίου, ενάντια στις απολύσεις των επικουρικών γιατρών, αλλά και για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου, καθώς και πανελλαδική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας. Τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) ανακοίνωσε η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Τη συμμετοχή του στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε και ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων.

Εμείς απεργούμε πάνω 12 χρόνια, και ακόμα και σήμερα εκλέγονται τα συντεχνιακά συμφέροντα αντί του λαού, και εκπροσωπούνται οι ελίτ αντί της λαϊκής βάσης.

Συμμετέχουμε και συνδράμουμε την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γενική απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb