ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιδιαίτερη προσοχή στους κατ' επάγγελμα συκοφάντες και λασπολόγους

Ορισμένοι συμπολίτες μας στη χάρισαν μια, στη χάρισαν δυο, την τρίτη θα εισπράξεις δέκα μηνύσεις, και πρέπει να γνωρίζεις  κατ' επάγγελμα συκοφάντη, λασπολόγε, και εξαγορασμένε, ότι σήμερα την Ελληνική δικαιοσύνη δεν την ελέγχουν συγκεκριμένα σκοτεινά κέντρα.

Όπως γνωρίζουν όσοι σε κατευθύνουν, και άλλωστε τη μια είναι πράσινοι και την άλλη είναι γαλάζιοι, τη προεκλογική περίοδο ήσουν ο μοναδικός που τύπωσε διαφημιστική φυλλάδα με όλους τους υποψηφίους του Κώστα Κόκκορη, είναι καταχωρημένη, υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες διότι την μοίραζαν τοπικά, άρα πρέπει να αποδείξεις πόσα πήρες, από ποιους, σε ποιο καθεστώς, και τι δήλωσες.

Το Πόθεν έσχες, σημαίνει κάτι σε εσένα;

Συνέχισε να βρίζεις, να συκοφαντείς, να λασπολογείς, και να υποστηρίζεις δημόσια όσους έχουν καταγγείλει δημόσια οι συμπολίτες μας, καθώς και οι εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας, διότι οι ενέργειές σου δείχνουν ποιος είσαι και σαφώς αν είσαι δημοσιογράφος.

Επαναλαμβάνω στη χάρισαν μια, στη χάρισαν δυο, την τρίτη θα δεχτείς δέκα μηνύσεις, και όχι μηνύσεις με ύβρεις όπως διοχετεύεις δημόσια, μηνύσεις για απόκρυψη πολλών χιλιάδων ευρώ από την εφορία.

Δεδομένου ότι υπάρχουν μάρτυρες, μαρτυρίες, θα επικαλεστείς στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι τύπωσες μια απόλυτα διαφημιστική εφημερίδα στις δημοτικές εκλογές του 2014, δωρεάν, σε χιλιάδες φύλλα, για τη ψυχή της μάνας σου, όταν ακόμα και τεράστιας οικονομικής επιφάνειας εκδότες εκείνη τη περίοδο δεν τύπωναν ούτε μια φορά το δίμηνο;  

Παρεμπιπτόντως, επειδή με ρωτούν συμπολίτες μας, γιατί έκτοτε ( από τις δημοτικές εκλογές ), δεν έχεις τυπώσει ξανά εφημερίδα; Δεδομένου ότι ''είσαι εκατομμυριούχος'' και σου περίσσευαν πολλά χρήματα, ώστε να τυπώσεις μια διαφημιστική εφημερίδα με όλους τους υποψηφίους της παρατάξεως του Κ.Κόκκορη, γιατί έκτοτε δεν έχεις τυπώσει άλλο φύλλο; 

Ιδιαίτερη προσοχή...

Σημειώνω δημόσια, αν έστω και μια τέλεια απ' όσα αναφέρεις, έχουν σχέση με τη πραγματικότητα, σε καλώ μέρα μεσημέρι έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας, να τα αναφέρεις μπροστά σε όσους σπιλώνεις, και συκοφαντείς δημόσια. 

Επέλεξε μέρα και ώρα, και φέρε μαζί σου και τη κάμερα που αγόρασες με όσα απέκτησες, όπως τα απέκτησες, ώστε να καταγράψεις το αποτέλεσμα, ώστε να έχεις έστω και ένα τοπικό θέμα να δημοσιοποιήσεις, αντί για τα έτοιμα δελτία τύπου που σου στέλνει ο δήμος και τα αναδημοσιεύεις κυρίως από τη Σαρωνίδα. ( Πόθεν έσχες της ''Σαρωνίδας'' έχουμε; ) 

Προφανώς όσοι σε χρηματοδοτούν δεν σε έχουν πληροφορήσει σωστά, και ας προσέχουν και ορισμένοι εξ αυτών, διότι μπορεί ξαφνικά να προκύψει ζήτημα πόθεν έσχες των ακινήτων, και των περιουσιακών στοιχείων τους.

Υπάρχει ακόμα και σήμερα ένα τμήμα της κοινωνίας το οποίο δεν ταυτίζεται με συκοφάντες, λασπολόγους, και κυρίως, με μαφιόζικες μεθοδολογίες, οι οποίες ωφελούν λίγους ημέτερους και κόλακες, και κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία και την ίδια τη χώρα. 

Μπορεί ορισμένοι ελαφρόμυαλοι να γελάνε με τις ηλιθιότητες και τις λαϊκίστικες ύβρεις που δείχνουν ποιο είναι το επίπεδό σου, όμως δεν υπάρχει ούτε ένας άνεργος, από χιλιάδες συμπολιτών μας, και κυρίως νέων, ούτε άνθρωπος με στοιχειώδη νοημοσύνη, ο οποίος να ταυτιστεί με παπατζήδες, που όσα έχουν αποκτήσει, κυρίως, είναι μαύρα. 

Αυτά αποτελούν τη δική σας διαμόρφωση που επιθυμείτε να επαναφέρετε σε ολόκληρη τη χώρα, και άλλωστε είναι ο βασικός λόγος που δημιουργήθηκαν δεκάδες νέα κόμματα και κανείς δεν εμπιστεύεται το χθες της πολιτικής. 

Αρκετοί συμπολίτες μας, δεν είδαν ούτε μια φορά σε όσα τοποθετείς για επιστροφή του χθες, ένα θέμα το οποίο να περιστρέφετε γύρω από τις δικές τους ανησυχίες και το μέλλον τους. 

Υπάρχουν άνεργοι σ' αυτή τη χώρα για σένα; Υπάρχουν συμβασιούχοι; 
Υπάρχουν άλλα κόμματα η παρατάξεις εκτός από τη γαλάζια διοίκηση του δήμου και τη ΝΔ; 

Επαναλαμβάνω: Aν έστω και μια τέλεια απ' όσα αναφέρεις, έχουν σχέση με τη πραγματικότητα, σε καλώ μέρα μεσημέρι έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας, να τα αναφέρεις μπροστά σε όσους σπιλώνεις, και συκοφαντείς δημόσια. Επέλεξε μέρα και ώρα.

Σημείωση: Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το 50% των συμπολιτών μας δεν συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες των δημοτικών εκλογών, κι' αυτό αποτελεί αυτούσια τη διαμόρφωση όσων είχαν εκλεγεί τοπικά έχοντας από πίσω τους καθαρά πολιτικά κόμματα. 

Επίσης, είναι γνωστό σε όλους, ότι ενώ καθημερινά μπαίναμε σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας, από το τοπικό ραδιόφωνο, οι εκάστοτε ''συμπολίτες'' μας αιρετοί, φέροντας τα κουσούρια των νεοελλήνων *("Βλέπε το ανέκδοτο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου''), είχαν δημιουργήσει μια αυλή στο δήμο Γλυφάδας, όπου ο κάτοικος Βουλιαγμένης, Σαρωνίδας, Βούλας, Καβουρίου, απολάμβανε στη ζούλα τα χρήματα των συμπολιτών μας, ώστε ''να ψοφήσει η κάτσικα του γείτονα.''

Το ανέκδοτο

Ο Θεός πήγε σε κάποιον άνθρωπο και του είπε «Ζήτα μου ό,τι θες και θα στο κάνω πλουσιοπάροχα, με τη μόνη διαφορά πως ό,τι δώσω σε σένα, θα το δώσω πολλαπλάσιο στο γείτονα σου».

Και ο Μητροπολίτης είπε: «Εκείνος, εμπαθής στην καρδιά, κακός στην διάνοια, τι λέει; Θεέ μου, δεν θέλω να μου δώσεις τίποτα. Ένα μονό να ζητήσω. Να κάνεις να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». 

Οι συμπολίτες μας δεξιοί - αριστεροί ( Έχοντες και κατέχοντες )

Έτσι συμπεριφέρεστε ακόμα και σήμερα, και προσωπικά δεν θυμάμε πότε ενήργησα κατά των συμπολιτών μας με στόχο την οποιασδήποτε μορφής ζημία.

Η ''κατσίκα'' του γείτονα ψόφησε, ενώ εμείς δεν ψοφήσαμε κανένα.
Αντιθέτως, δώσαμε ζωή στο τόπο, και αρκετοί εμφανίστηκαν τοπικά κόβοντας ένα δικό μας κομμάτι του ΓΛΥΦΑΔΑ ( Μετρήστε τους ωφελημένους ) Η Τερψιθέα των λίγων χιλιάδων, σήμερα, έχει τη πλειονότητα των κατοίκων της Πόλης.

( Να σας θυμίσω ότι σε ακτίνα χιλιομέτρων περιμετρικά από το χώρο που βρισκόμαστε, στη Τερψιθέα, υφίστανται μερικές χιλιάδες χαρακτηριστικές - καραμπινάτες παρανομίες, οι οποίες γινόντουσαν στη ζούλα. )

Δώστε συγχαρητήρια στους ταγούς σας του χθές και του παρόντος

Γυρίστε το χρόνο πίσω, εξετάστε ποιοι είναι ωφελημένοι, πόσα κέρδισαν, πως τα κέρδισαν, και τι είναι. ( Θα τα πούμε με όλους στις επόμενες εκλογές, διότι τίποτα τυχαίο, όλα γίνονται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. )
- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/arcadia/item/20009-to-anekdoto-tou-xristodoulou-pou-eipe-o-mitropolitis-aleksandros-stis-varses-vd.html
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιδιαίτερη προσοχή στους κατ' επάγγελμα συκοφάντες και λασπολόγους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">