ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Νίκος Τσικούρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Λάρισα



Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη ο ημιμαραθώνιος Τύρναβος - Λάρισα στις 11 Δεκεμβρίου 2016. Με επιτυχία διεξήχθη ο 14ος Ημιμαραθώνιος Τύρναβος - Λάρισα με σημείο τερματισμού την Κεντρική Πλατεία Λάρισας. 

Τον αγώνα διοργάνωσαν οι Δήμοι Λαρισαίων και Τυρνάβου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού -Υπεραποστάσεων και πλήθους εθελοντών. Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 400 ενώ ο καιρός βοήθησε ιδιαίτερα τους δρομείς.

Τον αγώνα κέρδισε ο αθλητής του ΓΣ Γλυφάδας Νίκος Τσικούρας , με 1.13.58 , ενώ πρώτη από τις γυναίκες τερμάτισε η Δήμητρα Τσινίκα. Η εκκίνηση δόθηκε από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στις 11.00 και ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία Λάρισας. 

Η απόσταση που διάνυσαν οι αθλητές ήταν 21.100 μ. ασφάλτινης διαδρομής επί του οδικού άξονα Τύρναβος - Λάρισα, με παράκαμψη στο χωριό Αγ. Σοφία και έως την Γέφυρα Αλκαζάρ - Μητρ. Δωροθέου - Σκληρού - Γέφυρα ΔΕΥΑΛ - πεζόδρομος κοίτης Πηνειού - Β΄ Γέφυρα Πηνειού - είσοδος στην Καλλιθέας - Αθηνάς - Θέτιδος - Κύπρου - Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Νίκος Τσικούρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Λάρισα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">