ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εμπρηστικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Eμπρηστικός μηχανισμός, εξερράγη σήμερα τα ξημερώματα, σε αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικού.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη και δεύτερο αυτοκίνητο. Επίσης κινδύνεψε να επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενη κατοικία.Δείτε την ανακοίνωση:

Σήμερα τα ξημερώματα, γύρω στις τέσσερις το πρωί, σε αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κρητικού, εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη και δεύτερο αυτοκίνητο. Επίσης κινδύνεψε να επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενη κατοικία.

Η σημερινή εμπρηστική ενέργεια αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα απειλών που δέχεται η δημοτική αρχή από τους «γνωστούς – άγνωστους» της περιοχής.

Να σημειωθεί επίσης πως, πριν από 15 ημέρες, στο προσωπικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στελέχους της παράταξης του πρώην Δημάρχου Χρ. Κορτζίδη, γινόταν αναφορά για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης προκειμένου να βάλει “μυαλό”. Από ότι φαίνεται κάποια νοσηρά μυαλά έκαναν πράξη τις συγκεκριμένες απειλές, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί κατά καιρούς και ο δήμαρχος.

Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε επισημάνει απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου ότι “Χιούμορ με αυτά τα πράγματα δεν κάνουνε διότι μπορεί να βρεθεί ένας τρελός και να το κάνει πράξη θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές”.


Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα επιτρέψουμε ο δήμος να γίνει έρμαιο των θιασωτών της βίας, που δεν θέλουν το νοικοκύρεμα του δήμου.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία δύο χρόνια, με την έναρξη της θητείας της νέας διοίκησης, στον δήμο συμβαίνουν διαρκώς, περιστατικά βανδαλισμών δημοσίων χώρων (εμπρησμοί κάδων), καταλήψεις, και τώρα και τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών με άμεσο κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, παρά την πίεση που δέχεται, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει κόντρα στις φωνές της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης, οι οποίες μέρα τη μέρα αποδεικνύεται πως γίνονται και πιο επικίνδυνες.

Σημείωση του ''Γ'': Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και έχουμε δει σ' αυτή τη χώρα, πρέπει συνολικά όσοι βρίσκονται στους θεσμούς να είναι πέραν του δέοντος προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι κύκλοι και για ποιους λόγους χρησιμοποιούν όσα έχουν γραφεί η έχουν διατυπωθεί, και κυρίως που αποσκοπούν.

Για οτιδήποτε συμβαίνει τοπικά θα αναφέρετε το όνομα Κορτζίδης; ( Μήπως ο Κορτζίδης βρίσκεται και πίσω από την επίθεση στον Τ.Ταστάνη; ) Έλεος...

Και εμείς προσωπικά προχτές γράψαμε ότι θα γίνει ρίψη αυγών σε όσους παρανόμησαν στις αιτήσεις μας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, όμως ήταν σχήμα λόγου, και παραδειγματισμός. Υπήρξε ρίψη αυγών κατά όσων παρανόμησαν στις αιτήσεις μας; Αντιθέτως, σε ορισμένους υπήρξε μια ποινή 18 μηνών, και έπεται και συνέχεια...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εμπρηστικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">