ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόγραμμα ανακύκλωσης και στη Γλυφάδα

Του Γιάννη Κουρδομένου

Χρειάστηκαν περισσότερα από 25 χρόνια ραδιοφωνικών μεταδόσεων, διώξεων, κατασχέσεων, και ειδικότερα  εκατοντάδων υπονομεύσεων ώστε όσα είχαμε μεταδώσει πριν από δεκαετίες στη ΓΛΥΦΑΔΑ να υλοποιούνται σήμερα πίσω από τη πλάτη μας από τη περιφέρεια Αττικής.

ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας επισκέφθηκαν σήμερα ο Αντίπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γεώργιος Παπανικολάου και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ Σοφία Κορωναίου-Καμπά. 

Η επίσκεψη είχε σκοπό την ενεργοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας». Τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι εντός του σχολείου και έγινε ενημέρωση των παιδιών. 

Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης «Έλα στον κύκλο μας» επεκτείνεται σε όλη την Αττική. Παρόντες επίσης ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αργυροπούλου Αναστασία , η κ. Σταματοπούλου Ευθυμία, στέλεχος του ΕΔΣΝΑ καθώς και άλλα στελέχη.

-------------------------------------------------------------------------------------

Είναι σαφές ότι ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΔ, συνεργάζονται άρρηκτα κατά ημών στη σημερινή πολιτική πραγματικότητα, και όσοι απολαμβάνουν χρημάτων και προνομίων μας υπονομεύουν ακόμα. 

Τι εννoούμε: Ως κάτοικοι της περιοχής επιλέξαμε να υπάρξει ανατροπή του παλαιοκομματισμού πιστεύοντας ότι υπάρχει περίπτωση να προκύψουν καταλληλότερα άτομα σε θεσμικούς ρόλους, τα οποία έχοντας την υποστήριξή μας να μην αναπαράγουν τα λάθη και τις αμέλειες των προηγούμενων. 

Σήμερα, στην εποχή των sosial media, δεν χρειάζεται ο παράγοντας της ενημέρωσης, η ακόμα των δημοσιογράφων, διότι τόσο οι κομματικές οργανώσεις, όσο και οι δήμαρχοι, καθώς και οι περιφερειάρχες, έχουν τους ''δικούς'' τους ανθρώπους. 

Σ'αυτόν τον συγκεντρωτισμό και ολοκληρωτισμό, η ενημέρωση περνά στα οργανωμένα συμφέροντα, η της οικονομικής διαπλοκής, η των πολιτικών - αιρετών, η ακόμα ορισμένων επιτήδειων, εκβιαστών, κ.α. 

Τουλάχιστον αρκεί, που υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες όσων ισχύουν, όπως ισχύουν απ' όσους δρομολογήσαμε στους τοπικούς, περιφερειακούς, κ.α. θεσμούς. Άλλωστε εμείς επί δεκαετίες ραδιόφωνο κάναμε, την ίδια περίοδο που οι κύριοι του δήμου, οι οποίοι ουδέποτε μας στήριξαν, παρείχαν σεβαστά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ''τοπικούς εκδότες'', από την Βουλιαγμένη, την Σαρωνίδα, το Καβούρι, κ.α., και θεωρήσαμε ότι αλλάζοντας η πολιτική κατάσταση θα έχουμε μια σειρά ενήμερους - γνώστες/ιες όσων ίσχυαν.

Ξέρετε τι σημαίνει το συγκεκριμένο; Να είμαστε ειλικρινείς. Κάθε ένας στον παρελθόντα χρόνο, στις τοπικές κοινωνίες, εκτελούσε χρέη τοπικής ενημέρωσης, όπως υφίστατο η δημιουργία αθλητικών συλλόγων, σωματείων, κ.α., τα οποία στην ίδρυση τους δεν ήταν ο Ολυμπιακός !!! 

Κάποια στιγμή ορισμένοι αποσπούσαν σεβαστά πόσα δεκάδων χιλ. ευρώ για τοπικές εκδόσεις, ενώ υφίστατο μια ραδιοφωνική λειτουργία η οποία είχε αποδέκτες καθημερινά εκατοντάδες και χιλιάδες οικίες συμπολιτών μας. 
( Υπάρχουν τα αποδεικτικά καθώς και χιλιάδες μάρτυρες.) Ενώ οι αξιότιμοι και αξιοσέβαστοι δήμαρχοι και δημοτικές αρχές παρείχαν στους εν λόγω, σε εμάς παρανομούσαν ακόμα και στις αιτήσεις μας, άρα καταργούσαν επί της ουσίας όχι μόνο τη πρόοδο, και τη μαζικότητα, καταργούσαν και την κοινή λογική.

Ακόμα και αυτά που χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα, (sosial media ), δεν αποτέλεσαν δική σας πρόταση η υλοποίηση, ήταν αυτούσια του υποφαινόμενου τη δεκαετία του 90, όπου η Γλυφάδα ήταν κατακλυσμένη από Αμερικανούς και λοιπούς πράκτορες, με τα βαλιτσάκια, οι οποίοι αξιοποίησαν μια σειρά Ελληνικών δικών μου πρότυπων ιδεών, τις οποίες μετέδωσα ραδιοφωνικά, και τις οποίες μετάφεραν σε οικονομικούς ολιγάρχες,  κυβερνήσεις, πολυεθνικές, κ.α. 

Μήπως ξεχάσατε πόσα ετεροχρονισμένα έχουν υπάρξει τα οποία είχαν μεταδοθεί τοπικά πριν υπάρξουν; 

Μήπως ξεχάσατε  πότε και από ποιον είχε αναφερθεί ο όρος κοινωνική πλατφόρμα και συνδιαμόρφωση, όπου το σύνολο θα διαδραματίζει ένα ρόλο στην καθημερινή ειδησιογραφία; ( Υπήρχαν εκείνη τη περίοδο facebook, twitter, instagram, blogger, wordpress, youtube, κ.α; )

Το blogger από τη google ως κοινωνικό δίκτυο - πλατφόρμα, ξεκίνησε τη λειτουργία του έπειτα από το κλείσιμο του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999, ενώ τα υπόλοιπα sosial media δεν υπήρχαν.

Ειδικότερα το youtube, η google ως μηχανή αναζήτησης, η χαρτογράφηση, κ.α., αποτέλεσαν πρότυπες δικές μου ιδέες, τις οποίες είχα μεταδώσει από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ, για όσα θεωρούσα χρήσιμα για το δήμο Γλυφάδας, με ψηφιοποίηση των στοιχείων των οικογενειών της Γλυφάδας, διαμορφώνοντας το γενεαλογικό τους δένδρο, ώστε να μπορεί ένας δημότης στο μέλλον να έχει τη πλήρη σύσταση των προγόνων του, και να ανατρέχει σε μια βάση δεδομένων με αρχειοθετημένα ψηφιακά στοιχεία των προγόνων του.

Παράλληλα πριν υπάρξουν sosial media, κινητά τηλέφωνα, και χάρτες της google, είχα αναφερθεί στη ψηφιακή χαρτογράφηση της Γλυφάδας, ώστε κάθε κάτοικος να έχει τη δυνατότητα να μεταφερθεί σε κάθε σημείο της πόλης, όπου υφίσταται επιχείρηση, και να ανατρέξει στα προϊόντα και τις τιμές για ηλεκτρονικές αγορές.

Το FD ( fhone digital transmitter - receiver) της δεκαετίας του 80 - 90 που ανέφερα από το τοπικό ραδιόφωνο, ποιοι/ες το θυμούνται σήμερα στην εποχή των εξελιγμένων κινητών τηλεφώνων; 

Οι λιγοστοί μας ακροατές/ιες του κατασχεμένου ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', θυμούνται σήμερα πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα που τους ανέφερα ότι το FD θα είναι ένας πλήρες ψηφιακό κέντρο στο χέρι κάθε ενός;  

Όσων αφορά την ενημέρωση, είχα περάσει την πρόταση μιας συνδιαμόρφωσης σε μελλοντική φάση, δεδομένης της ύπαρξης και εξέλιξης των κινητών τηλεφώνων, με βιντεοκάμερες, τα οποία εκείνη τη περίοδο, των μεταδόσεων μου, δεν υπήρχαν. ( Δεν είχε υπάρξει ακόμα εργοστάσιο παραγωγής )

Αυτά τα λίγα σε μια κοινωνία κοινωνικού κανιβαλισμού, όπου τα οργανωμένα συμφέροντα ληστεύουν την αξιοπρέπεια, τις ΑΞΙΕΣ, και όσα αποτελούσαν δικές μας προτάσεις - και πρότυπες ΙΔΕΕΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Σημείωση:  Λέτε να βρεθεί και άλλος έμμισθος της διοικήσεως, ο οποίος θα αμφισβητήσει την αλήθεια; Σήμερα όσοι απολαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και ειδικότερα με εξαπάτηση, είναι ικανοί να επικαλεστούν ότι ποτέ δεν υπήρξαμε, ποτέ δεν λειτουργήσαμε, ποτέ δεν ανακοινώσαμε πρώιμα όσα ίσχυσαν ετεροχρονισμένα, ποτέ δεν πρωτοστατήσαμε, και μάλλον δεν υπάρχουμε στη Γλυφάδα !!!  

Μάλλον είμαστε ψευδαίσθηση, όμως σας θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Κεραμιδάς, ο οποίος είχε εκδώσει τη πρώτη τοπική - τοπικιστική εφημερίδα το 1983, τη δεκαετία του 90 επικαλείτο ότι είναι ο ιδιοκτήτης του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και κατά περίεργο τρόπο το είχε καταχωρήσει και στο διαδίκτυο, ενώ ο μοναδικός Ρ/Σ με αυτή την ονομασία είχε μια σφραγίδα, του πρωτεργάτη.  Θα αμφισβητήσουν και τον μακαρίτη οι λασπολόγοι - συκοφάντες - υβριστές ; 

Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις πρωτοστατήσει σε ένα χώρο, να έχεις δεχθεί σειρά από διώξεις και κατασχέσεις, και να βρίσκετε ο κάθε τυχάρπαστος να αμφισβητεί την πραγματικότητα; 

Σ'αυτή τη πόλη, με όσα έχουμε δει, και έχουν ισχύσει από τη πλευρά ορισμένων κατοίκων, και συνεχίζουν να  ισχύουν, χρειάζεται απόλυτη ανατροπή όσων υπάρχουν στα έδρανα και όσων τους υποστήριξαν. Εκτός δήμου συνολικά οι ψεύτες, λασπολόγοι, υποκριτές, διπρόσωποι, και λοιποί επιτήδειοι ώστε να αποκαταστήσουμε όσα μπορούν ακόμα να σωθούν και να σώσουμε.

Ξέρετε τι σημαίνει να έχετε εκλέξει μια διοίκηση αναχρονιστών, αποτελούμενη από το ακριβός αντίθετο που χρειαζόταν ο τόπος μας; Ο κάθε επιτήδειος κακοδιαχειριστής του δήμου, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλοιώνεται η ταυτότητα του τόπου και των κατοίκων, ώστε οι ημέτεροι του να καρπωθούν ένα τμήμα των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, και να γίνουν πιο ίσοι από τους υπολοίπους.

Έχουμε περιπτώσεις παράνομα αμειβομένων στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι κάποια στιγμή ειρωνικά ανέφεραν ότι '' αναγνωρίζουν ακόμα και όσους έπιασαν ένα μικρόφωνο'' !!!   Σε τέτοια ανιστόρητα  άτομα, τα οποία δεν έχουν διαδραματίσει το ελάχιστο στη μετεξέλιξη του τόπου μας, χρειάζεται κάποια στιγμή να αντιληφθούν το φασισμό που τους διέπει, και έρχεται ο χρόνος που θα επιδοθεί το δίκαιο.

Η δημοσιογραφία ποτέ δεν ήταν περιορισμένου εύρους, διότι δεν υπάρχει μόνο το χαρτί, και ο Γουτεμβέργιος, από τον 19ο αιώνα υπάρχουν σειρά άλλων τεχνολογιών, οι οποίες λειτουργούν με ανθρώπινο δυναμικό, και ειδικά με δημοσιογράφους.

Οι τυχάρπαστοι στα νότια προάστια, χωρίς καμιά ιδιαίτερη διαδρομή, ανακάλυψαν το διαδίκτυο, και αυτοαναγορεύτηκαν αποκλειστικά οι ίδιοι τοπικοί δημοσιογράφοι και εκδότες, εξοστρακίζοντας όσους είχαν μια διαδρομή, και αποπροσανατολίζοντας τους αναγνώστες τους, κόβοντας από την ιστοσελίδα του δήμου την πλειονότητα, και αυτό είναι σημείο των καιρών που διαμόρφωσε μια πολωμένη κοινωνία, και σε μεγάλο βαθμό διαλυμένη από ολιγάρχες και πολιτικά συμφέροντα, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τα χρήματα του συνόλου.

Οι δημοσιογράφοι του δήμου, καθώς και η διοίκηση, τον Κεραμιδά δεν τον αναγνωρίζετε; Τον Κουρδομένο δεν τον αναγνωρίζετε; Τον Ζαχαριάδη δεν τον αναγνωρίζετε; Τους υπόλοιπους/ες δεν τους αναγνωρίζετε; Αν δεν τους αναγνωρίζετε επίσημα, ως δήμος και πολιτεία, χρειάζεται να σας ανατρέψουμε.

Τους συλλόγους τους αναγνωρίζετε; Τα σωματεία τα αναγνωρίζετε; Τους συνδικαλιστές τους αναγνωρίζετε; Τους κατοίκους, δημότες - δημότισσες Γλυφάδας τους αναγνωρίζετε; Όσους λειτούργησαν τοπικά στα ερτζιανά της τοπικής μας κοινωνίας τους αναγνωρίσατε; 

Σήμερα οι ίδιοι, στο δήμο, δεν λειτουργούν ηλεκτρονικά - ψηφιακά; Η ραδιοφωνία τι είναι για δαύτους, δεν είναι ηλεκτρονική - ψηφιακή δημοσιογραφία ; Ακόμα και τεχνολογικά θέματα να αναπτύξεις δημόσια με λόγο δεν ασκείς δημοσιογραφία; 

Στο πλήρωμα του χρόνου, θα τα πούμε με όλους τους επιτήδειους, όπως χρειάζεται, διότι αυτοί φέρουν την ευθύνη για την στέρηση της αρχικής αδείας το 1989 - 93, και στη συνέχεια σε σειρά αιτήσεων, που θα έδινε τη δυνατότητα μετεξελίξεως στο τοπικό ραδιόφωνο, αντί να το κλείσουν με σειρά διώξεων και κατασχέσεων για τα πολιτικοοικονομικά τους διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Υ.Γ.: Καλούμε δημόσια όσους έχουν τη δυνατότητα, και τα πειστήρια, να αμφισβητήσουν όσα αναφέρουμε. Προσωπικά ψέματα ποτέ δεν έχω αναφέρει, αν και ορισμένοι/ες στάθηκαν απλά στην ψηφιακή ηλεκτρονική ψηφοφορία, και παρέκαμψαν όλα τα υπόλοιπα που είχαμε μεταδώσει πριν υπάρξουν διεθνώς.

* Δεν είμαι ο φυσικός δημιουργός όσων ανέφερα, όμως, συνήθως, διεθνώς, οι ιδέες ληστεύονται και αποφέρουν τεράστια έσοδα. Οπως ληστεύονται μέχρι σήμερα οι αδύναμοι κρίκοι, για τα οφέλη των ελίτ, όπως ληστεύτηκαν δις των ταμείων των συνταξιούχων, και όπως έπεσε τσεκούρι στις αποδοχές των εργαζομένων, ενώ οι εργολάβοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, κ.α. έχουν κάνει χρυσές μπίζνες. 

* Με τον ίδιο τρόπο είχαν ληστευτεί και οι πρωτοπόροι στα FM, ώστε να υπάρξουν τα άμεσα οφέλη, πλην των ενημερωτικών σταθμών που έχουν στην κατοχή τους οι διαπλεκόμενες οικογένειες, και από τα μουσικά, κ.α., ενώ όσα υλοποίησαν ετεροχρονισμένα αποτελούσαν κλοπή όσων προϋπήρχαν και στα νότια προάστια. Στο ίδιο έργο θεατές και στο διαδίκτυο σε επίπεδο Γλυφάδας.

Σήμερα δεν μπορείς να επικαλεστείς ότι είσαι ο δημιουργός του άλφα η του βήτα, διότι εμφανίζονται δέκα οργανωμένα συμφέροντα, και με πλάγιες μεθόδους σε εξοντώνουν, ώστε να επικαλούνται ότι οι ίδιοι είναι οι δημιουργοί των πάντων, και μόνο αυτοί υπήρξαν και υπάρχουν. ( Είναι κάτι ανάλογο σαν το ανέκδοτο που λέει ότι ο χωροφύλακας και ο δάσκαλος μαζί με τον γιατρό θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τους εργαζόμενους του δήμου, ακόμα και από τους ιδίους. Είναι δυνατόν; Γίνετε;) 

Προσωπικά από τη δεκαετία του 80, αν ήμουν αιρετός, γνώριζα απόλυτα τι χρειάζεται, και από εκείνη τη περίοδο θα είχε υπάρξει οριστική λύση. Στον αντίποδα πέρασαν πολλοί γιατροί, χωροφύλακες, δάσκαλοι, δικηγόροι, μηχανικοί, κ.α., και συνολικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, η μάλλον έκαναν ότι μπορούσαν για τη πάρτι τους, και για μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, και όπως μας είπαν κάποια στιγμή ορισμένοι από αυτούς, ''επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι, να μην έχουν από πέντε - δέκα ραδιοτηλεοράσεις ο κάθε ένας ; Τις αγόρασαν δεν τις έκλεψαν !!! ''

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόγραμμα ανακύκλωσης και στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">