ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όσοι και όσες χρησιμοποιούν την επωνυμία ''GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ'' συνολικά στην δικαιοσύνη

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ

Ο Γιώργος Παπανικολάου, ένας νέος άνθρωπος , ο οποίος διέπεται από τις πιο φασιστικές αντιλήψεις όλων των εποχών, και σαφέστατα τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των συνεργατών του, και των συνυποψηφίων του, δεν κατοίκησαν ποτέ στη πόλη της Γλυφάδας.

Οι σύγχρονες αντιλήψεις τις οποίες επικαλούνται, είναι το σύνολο από κλοπές της πνευματικής μας ιδιοκτησίας, οι οποίες συντελούνται καθημερινά, και όσων μεταδώσαμε  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005, πριν υπάρξει οτιδήποτε στη πόλη μας.

Έχουν γνώση οι φύλακες

Αυτός ο δικηγόρος στο επάγγελμα, πρώην Ευρωβουλευτής, και τωρινός δήμαρχος της πόλης, διατελούσε δίπλα στον Κώστα Καραμανλή τη περίοδο που είχαμε καταθέσει σειρά αιτήσεων για όσα θεωρούσαμε ότι απαιτούν επιβεβλημένη αναγκαιότητα στο τόπο μας, και στο σύνολο των αιτήσεων μας παρανόμησαν, ως συνήθως, ενώ εξυπηρετούσαν τα οφέλη της διαπλοκής και των ημέτερων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ονόματα που παρανόμησαν στις αιτήσεις μας σαφή και συγκεκριμένου χαρακτήρα: Φάνη Πετραλιά, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, κ.α., ακόμα και έπειτα από την προτροπή του προέδρου της δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου για άμεση λύση από τη πλευρά των αρμοδίων εκείνης της περιόδου αναφορικά με την αδειοδότητη του ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA FM.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι από την ημέρα που Λανδράκης, Σφακιανάκης, Κόκκορης, και Παπανικολάου, βρέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας, εκμαυλίστηκε πλήρως η τοπική μας κοινωνία.  

Συγκεκριμένα: Ο υποφαινόμενος, από τη δεκαετία του 80 μετέδωσε δημόσια όσα θεωρούσε ότι αποτελούν πρότυπες ιδέες και χρήσιμες για το τόπο μας, και ενώ κατατέθηκαν σειρά αιτήσεων στο δήμο, οι εκλεγμένοι διοικούντες που προναναφέρω παρανόμησαν με απόρροια διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού σταθμού.

Αυτομάτως, όσα αποτελούσαν πρότυπες ιδέες ενός κατοίκου, και δημόσια ανακοινωμένες,  έγιναν βορά σε δεκάδες κοράκια πάσης φύσεως, και σε άτομα τα οποία ανακάλυψαν το ''φεγγάρι'' ετεροχρονισμένα .

Λόγω του γεγονότος, πάμπολλες φορές αναφοράς σε όσα μεταδόθηκαν και γνωρίζουν αρκετοί τοπικά, δεν χρειάζεται να αναφερθούν όλα, όμως ενδεικτικά, η ψηφιοποίηση και χαρτογράφηση του δήμου Γλυφάδας, με το σύνολο των επιχειρήσεων, και τη δυνατότητα κάθε δημότης να μετακινηθεί ηλεκτρονικά, βλέποντας το σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων και κάνοντας ηλεκτρονικές αγορές, αποτελεί πρότυπη ιδέα και πνευματική ιδιοκτησία μας από τη δεκαετία του 80.

Η προσφορά των εν λόγω πολιτικών αιρετών στο τόπο και σε εμάς είναι σειρά από παρανομίες όπως και αποδοχή της κλοπής της πνευματικής μας ιδιοκτησίας, όπως και της κατοχυρωμένης επωνυμίας ''GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ'' από το 1989.

Καθημερινά διαμορφώνουν κλοπές, είτε αναγνωρίζουν κλοπές, ως δημοτική αρχή, ενώ έχουμε δεδομένες τις παρανομίες τους από την περίοδο Λανδράκη μέχρι σήμερα.

Ακόμα και η ιστοσελίδα του δήμου λειτούργησε πολλά χρόνια έπειτα της λειτουργίας του ψηφιακού - ηλεκτρονικού GLYFADA FM.

ΟΛΟΙ - ΣΥΝΟΛΙΚΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA '' ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Δεν μπορεί να έχουμε σε μια χώρα μια υποτιθέμενη δικαιοσύνη, και μια πολιτεία, η οποία γνωρίζει ποιοι χάριζαν σε ημέτερους και στερούσαν από άλλους πολίτες μια βεβαίωση λειτουργίας, και ενώ το σύστημα πολιτικοοικονομικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ 
κινούσε αρχές, υπουργεία, δικαιοσύνη, για ληστεία όλων ημών, σήμερα κινεί νήματα της ίδιας της ζωής μας, ενώ έχουν προηγηθεί σειρά αιτήσεων, 

Ενώ διαβιούν εκ του ασφαλούς, οι ίδιοι και οι ημέτεροί τους, με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, με δόλο την φυσική μας εξόντωση παρανόμησαν σε σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ, και πιστώνουν διάφορα πόσα τροφοδοτώντας δεξιά αριστερά για προπαγάνδα, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.

Σήμερα, αναγνώρισαν και αναγνωρίζουν ως δημοτική αρχή το σύνολο από ληστές πνευματικής ιδιοκτησίας, και αφού θεωρεί ο σημερινός δήμαρχος ότι είναι δικηγόρος, θα τον σύρω δικαστικά με δεκάδες μάρτυρες. ( Αναγνώρισε, χρηματοδότησε, και διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στην κλοπή της πνευματικής μας ιδιοκτησίας. )

Αυτός ο δήμαρχος, όπως και οι προηγούμενοι είναι κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Έπειτα από δεκάδες χιλιάδες ευρώ δαπάνης που κόστιζε η τοπική λειτουργία του Ρ/Σ, και σειρά διώξεων και κατασχέσεων, δεν προβάλουμε ούτε τις τοπικές επιχειρήσεις, ούτε παρέχουμε ενημέρωση, ούτε πληροφορίες, απλά ενημερώνουμε για τον δεδομένο φασισμό των διοικούντων, τις παρανομίες τους στις αιτήσεις μας, όπως και για το σύνολο από κλοπές που έχουν διαπραχθεί τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι η υποχρέωση του δήμου και της εκάστοτε δημοτικής αρχής; 

Ενώ ο εμπορικός σύλλογος Γλυφάδας του κέντρου, επιθυμούσε έδρανα στο δήμο, η συμβολή και αυτού στο τόπο είναι ο κατακερματισμένος δήμος και τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο τέως δήμαρχος Στυλιανός Σφακιανάκης να παρέχει στο σύνολο των υπολοίπων την αίτηση - μελέτη - που κατατέθηκε επί δημαρχίας του το 2004, έπειτα από τις διώξεις του 1999, και καλείστε συνολικά να μας υποδείξετε τι λειτουργούσε τοπικά εκείνη τη περίοδο, όπως και πριν το 1999.

Ο συνοδοιπόρος και υποστηριχτής του Παπανικολάου, φυσικός αυτουργός σειράς ληστειών, διαπλοκής, κατακερματισμού, αντί μιας δομής ΟΛΩΝ των κατοίκων και της ΠΟΛΗΣ μας.

Η Γλυφάδα είναι μία (1) και την έχετε μοιράσει σε 800 κομμάτια, διότι δεν σας άρμοζε να βρίσκεστε στο δήμο. 

Πάμπολλες φορές, οι κυβερνώντες μας ανέφεραν ότι θα υπάρξει αποκατάσταση της δικαιοσύνης, και εμείς θα δοκιμάσουμε τη δικαιοσύνη του παρόντος ώστε να έχουμε τις αποδείξεις αν υπήρξε αποκατάσταση.

Να αποσαφηνίσετε άμεσα πολιτεία - δικαιοσύνη

Ξέρετε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αναρτήσει μια ιστοσελίδα με τίτλο primeminister 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, η 300, η ακόμα άρειος πάγος, κ.λ.π, διότι ένας είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, και ένας ο άρειος πάγος, η μήπως αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να αναρτήσει μια ιστοσελίδα με τίτλο primeminister, και άρειος πάγος δυο μέχρι 10.000.000 εκατομμύρια ;

Το γεγονός πολλών ανθρώπων, οι οποίοι εργάζονται στον άρειο πάγο, η βρίσκονται εντός αυτού, δεν τους παρέχει καμία δικαιοδοσία ο κάθε ένας/ μια εξ αυτών να ανοίξει από μια σελίδα ''άρειος πάγος''  1, 2, και 1000. Το ανάλογο και με το ''primeminister'', 1, 2, και 1000, διότι στη χώρα μας έχουμε πολλές χιλιάδες πολιτών οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τον εκάστοτε πρωθυπουργό και θα ήθελαν τον εαυτό τους στη θέση του.

Σε αντιδιαστολή όσων αποτελούν την ορθή οδό, σε τοπικό επίπεδο, στη πόλη της Γλυφάδας, οι εκάστοτε δήμαρχοι από τη δεκαετία του 90 παρανομούσαν στις αιτήσεις των δημοτών, υπήρξαν σειρά διώξεων και κατασχέσεων, τα εν λόγω κόμματα διοικήσεως του δήμου ήταν οι υπαίτιοι οι οποίοι δεν μας παρείχαν άδεια λειτουργίας, και ετεροχρονισμένα με τις δικές τους ευλογίες γέμισε η Γλυφάδα με 800 Γλυφάδα - Glyfada ( οτιδήποτε ).

Όσα ισχύουν τοπικά λογίζονται θεμιτός ανταγωνισμός, όταν έχουμε δεδομένες ενέργειες του πολίτη - δημότη, πριν απ' όλους, κατοχύρωσης της επωνυμίας GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ για ηλεκτρονικό τοπικό μέσο από το 1989; 

Το αυταπόδεικτο γεγονός δημάρχων και διοικήσεων οι οποίες αντί να προωθήσουν τις αιτήσεις μας στο Δ/Σ του δήμου, και παρανομώντας στις δικές μας αιτήσεις να αποδέχονται, να στηρίζουν, και να γίνονται αρωγοί όσων λήστεψαν την κατοχυρωμένη μας επωνυμία, αντί μιας δομής ΟΛΩΝ των κατοίκων με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ, καταδεικνύει ότι οι εν λόγω δεν άρμοζαν στα κοινά της πόλης, ο ρόλος τους είναι σκοτεινός, και δεν εξυπηρετούν το ορθό για το τόπο, παρά μόνον τα συμφέροντα των ημέτερων τους και των γνωριζόντων. 

Αποδέχεστε ως δικηγόρο - νομικό τον εν λόγω δήμαρχο, ο οποίος έγινε συνεχιστής των κάκιστων διοικήσεων που είχαν προηγηθεί, και αντί να διασφαλίζει το ορθό για το τόπο κατακερματίζει ως είθισται από τις πολιτικές καταβολές πλιατσικολόγων και νεοφιλελεύθερων ''καπιταληστών''; (καπιταλιστών)  

Επαναλαμβάνουμε: Η Γλυφάδα είναι μια, ο δήμος είναι ένας, οι αιτήσεις για ένα μέσο όλων των κατοίκων έγιναν από ένα δημότη ο οποίος είχε την συγκατάβαση πολλών άλλων, και το ορθό είναι ένα μέσο στη Γλυφάδα, και μια (1) ηλεκτρονική διεύθυνση GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ, είτε για τοπική ενημέρωση, είτε ακόμα και για προβολή επιχειρήσεων, πληροφορίες, κ.α. υπό την σκέπη του δήμου, και με συνεργαζόμενους όλους τους κατοίκους της πόλης. 

Μπορεί να γίνετε λίγο κουραστικό, όμως δικαστικά θα αξιώσουμε το κλείσιμο όλων των ιστοσελίδων με τον όρο GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ, ''ενημερωτικού χαρακτήρα'', καθώς και χρηματική αποζημίωση για την κλοπή κατοχυρωμένης επωνυμίας, καθώς επίσης,  από την Ε.Ε.Τ.Τ να μην παρασχεθεί ξανά domain name με τον όρο GLYFADA, η glyfada (οτιδήποτε)

Τον ΦΑΣΙΣΜΟ που έζησα και ζω τοπικά εύχομαι να μην τον ζήσει ποτέ κανείς, διότι σήμερα έχετε το σύνολο των δεδομένων ποιοι κατέστρεψαν τη χώρα και το λαό, είτε πρόκειται για ''δεξιούς'', είτε πρόκειται για ''αριστερούς''.

Σε εσάς προσωπικά, είτε είστε δικαστές, είτε υπάλληλοι, είτε πολιτικοί, είτε εργάτες, είτε συνταξιούχοι, είτε άνεργοι, οι οποίοι/ες ψηφίσατε και στείλατε στο δήμο αυτά τα απαράδεκτα άτομα, σας αρέσει να έρθουν επανειλημμένα πέντε δέκα να σας ληστέψουν, και στη συνέχεια να στολίσουν τα ληστεμένα από εσάς και να επικαλούνται στο σύνολο ότι είναι δικά τους;

Ο κάθε ένας γνωρίζει τι είναι δικό του, και τι αποτελεί ιδιοκτησία του.


ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA FM 1977 - 2005 - Διώξεις & Κατασχέσεις

Εμείς είμαστε ''κουλοί'', ''στραβοί'', ''κουτσοί'', ''άλαλοι '', και ''ανεγκέφαλοι'',  και λόγω του γεγονότος να βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης πάρα πολλά χρόνια, με γνωριμίες με πάρα πολλούς επιχειρηματίες, και καταστηματάρχες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προβολή των επιχειρήσεων τους,και γι' αυτό στερούμαστε ενεργειών και αιτήσεων, ενώ οι ταγοί σας διαδραματίζουν ένα ρόλο που δεν συνάδει με ορθό τρόπο διοικήσεως ενός δήμου μιας πόλεως.

Παρεμπιπτόντως, αν ανοίξει αύριο τοπικά ο ANT2, καθώς το MEGA2, και το SKAI2, στο Ν.Αττικής, θα θεωρείτε ορθό και δεν θα διαμαρτυρηθεί κανείς. Θέλουμε να πιστεύουμε όσοι αποδέχονται τα ισχύοντα, θα ακολουθήσουν και αύριο την ίδιες τακτικές πλήρους αποσιώπησης, όταν εκτός των κατοχυρωμένων επωνυμιών τους θα ληστεύονται και οι ιδέες παραγωγής τους, και ίσως και αυτούσια ολόκληρο το πρόγραμμά τους, απλά την ώρα των διαφημίσεων, αντί να έχουν έσοδα αυτοί θα υπάρχουν τα οφέλη των ''άλλων''.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ

* Εμένα να με κατηγορήσετε συνολικά, όμως στο τέλος, θα έχουν ΟΛΟΙ τις αποδείξεις ότι είστε ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Δήμος, Δήμαρχοι, Πολιτεία, Κυβερνήσεις, Κόμματα, Πολιτικοί, Παρατάξεις, Δικαστές, Υπάλληλοι, κ.α., όταν ΥΠΑΡΧΟΥΝ σειρά ΔΙΩΞΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ και επί δεκαετίες ΑΙΤΗΣΕΙΣ στις οποίες ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Όσοι και όσες διαθέτουν εγκέφαλο κρίνουν επαρκώς ότι η ΝΔ μας στέρησε μια άδεια το 90, και παράλληλα από εκείνη τη χρονιά καρπώνονται από το δήμο Γλυφάδας τα στελέχη και οι ημέτεροί της. Αν είχε δοθεί η ΑΔΕΙΑ λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που του αναλογούσε το 1990 θα υπήρχε άλλο ηλεκτρονικό Γλυφάδα στο διαδίκτυο; 



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Ανατρέξτε στο διαδίκτυο και δείτε πόσα Γλυφάδα - Glyfada οτιδήποτε ίσχυσαν έπειτα από τους απαράδεκτους παρανομούντες δημάρχους, οι οποίοι τα αναγνωρίζουν, και αν υπάρχει έστω και ένα (1) πρότυπο.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όσοι και όσες χρησιμοποιούν την επωνυμία ''GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ'' συνολικά στην δικαιοσύνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">