ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πραγματική Ιστορία του ΓΛΥΦΑΔΑ των ερτζιανών

Κύριοι/ες ζητώ την αρωγή σας, και εφιστώ τη προσοχή σας

Σε τοπικό επίπεδο, Νοτίων προαστίων, έχουμε περισσότερους/ες από μισό εκατομμύριο πολιτών - δημοτών, οι οποίοι/ες σε ένα μεγάλο ποσοστό γνωρίζουν όσα ίσχυαν στο τόπο μας.

Δεδομένου ότι η Ιστορία κάθε πολίτη - ανθρώπου είναι ιερή, και πρέπει συνολικά να τη σεβόμαστε, όποιος η οποία και αν είναι, σε λίγες ημέρες ετεροχρονισμένα ξεκινώ τη συλλογή υπογραφών, διότι παραποιείται στο έπακρο η προσωπική μας Ιστορία, ως τοπική κοινωνία, δημότες, και τοπικός Πολιτισμός.

Δεν πρόκειται να βγάλω ένα δημοψήφισμα σε ένα sosial media, ούτε καν στο Avvaz, διότι θεωρώ ότι χρειάζεται ο ίδιος να ερωτήσω χιλιάδες συμπολιτών μας, να καταγράψω το υλικό, να συλλέξω υπογραφές, και να το παρέχω στους αρμοδίους.

Το βασικό ερώτημα είναι σαφές, και χωρίζετε σε ορισμένα σκέλη: 

1) Πόσα χρόνια κατοικείται στη Γλυφάδα; 

2) Εσείς γνωρίζετε από ποια χρονολογία υφίστατο τοπικά ραδιοφωνική εκπομπή από τον υποφαινόμενο;

3) Έχετε υπόψιν σας πόσα ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' ακολούθησαν τοπικά, και ποιος ήταν ο φυσικός δημιουργός της επωνυμίας;  

4) Ως κάτοικοι της περιοχής, σήμερα, έχετε υπόψιν σας πόσα ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' ενημερωτικού χαρακτήρα ακολούθησαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB; 

5) Θεωρείται ότι κάποιος άλλος είχε προηγηθεί ραδιοφωνικά με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' σε τοπικό επίπεδο; 

Γνωρίζετε συνολικά, και ίσως καλύτερα από εμάς, ότι στη χώρα μας πάντα βρίσκονται ορισμένοι επιτήδειοι, είτε ανιστόρητοι, οι οποίοι αλλοιώνουν τα πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία, ευελπιστώντας δυο και τρεις φορές να καρπωθούν όσα άνηκαν σε άλλους.

Δεδομένου ότι για πολλοστή φορά επιχειρείται αλλοίωση της πραγματικότητας, όπως και των Ιστορικών στοιχείων, με στόχο και δόλο από τη πλευρά ορισμένων συντεχνιακών και οργανωμένων συμφερόντων, τα οποία επιχειρούν να σφετεριστούν τη προσωπική μας ιστορία, διαδρομή, αγώνες, έχοντας ως στόχο να αποκομίσουν για δεύτερη φορά ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ραδιοφωνικού σταθμού, σας καλούμε σε επαγρύπνηση, και ζητούμε την έμπρακτη αρωγή σας σε όσα γνωρίζετε και μπορείτε να πιστοποιήσετε.

Ιστορία του ΓΛΥΦΑΔΑ των ερτζιανών

Σας θυμίζω ότι ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' λειτούργησε για πρώτη φορά από την Τερψιθέα το 1977, σε πειραματική βάση, μετέπειτα τη δεκαετία του 80 λειτούργησε από το Νέο Κόσμο Αττικής.

Το 1983  δεχτήκαμε για δεύτερη φορά δίωξη και κατάσχεση με παριστάμενη την σημερινή Εισαγγελέα Εφετών κ. Αικατερίνη Πιστόλη, και ήταν η πρώτη φορά που στον ραδιοφωνικό αέρα των FM του Ν.Αττικής βγήκαν μαζικά στο ραδιοφωνικό αέρα χιλιάδες ακροατών - ακροατριών. ( Μάρτυρας για του λόγου το αληθές πλην της εισαγγελέως και ο Κωνσταντίνος Κουτρούμπας )

Εν συνεχεία για ένα χρονικό διάστημα στα μέσα της δεκαετίας του 80 είχαμε σε καθημερινή βάση τοπικά συνομιλίες με σειρά ερασιτεχνών εκείνης της περιόδου, και ήταν η εποχή που έπειτα από δική μου πρόταση τέθηκε εκ νέου η επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' για την σύσταση και δημιουργία νέου συλλογικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο νέος συλλογικός ραδιοφωνικός σταθμός λειτούργησε από τον Άλιμο Αττικής και με ικανοποιητική εμβέλεια κάλυψης των Νοτίων προαστίων, με την χαρακτηριστική επωνυμία ''RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ'', και με κατάθεση αιτήσεως - παραβόλου στο αρμόδιο υπουργείο. Ο συγκεκριμένος σταθμός κατασχέθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες ανώνυμης καταγγελίας, η οποία προσωπικά γνωρίζω από ποιους έγινε.

Το 1990 - 91 κατατέθηκε νέα αίτηση - παράβολο για την λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' από την Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ προτάθηκε από εμένα σε ιδιοκτήτη bar της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στον Ανδρέα Τζανάκο, η δημιουργία και ενός δεύτερου Ρ/Σ στο κέντρο της Πόλης. 

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης bar, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία αυτού του σταθμού με την χαρακτηριστική επωνυμία ''Ο Σταθμός της Αγάπης'', έχοντας ως δεδομένο τοπικά τη λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', προβαίνει σε κλοπή της επωνυμίας, και ενώ είχε προηγηθεί από εμένα προσωπικά η κατάθεση αιτήσεως παραβόλου του ΓΛΥΦΑΔΑ FM της Τερψιθέας, ο οποίος ήταν ο πρώτος σταθμός που λειτούργησε με αυτή την επωνυμία, ( ΓΛΥΦΑΔΑ ), στη πόλη μας.

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του bar, από το οποίο λειτούργησε ''το σταθμό της αγάπης'', ο οποίος είχε προβεί σε κλοπή της επωνυμίας του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', σε δεύτερη φάση έλαβε βεβαίωση λειτουργίας για τον  ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', που προσωπικά είχα καταθέσει πριν τον εν λόγω αίτηση και παράβολο, και πώλησε στη συνέχεια την βεβαίωση λειτουργίας στον όμιλο Κουρή.

Εμείς δεν λάβαμε ποτέ βεβαίωση λειτουργίας του πρώτου ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 1977 - 2005 με απόρροια σειρά διώξεων και κατασχέσεων το 1999 και το 2005.

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, και δεδομένων των 1050 ''αδειών'', η βεβαιώσεων λειτουργίας, που παρασχέθηκαν από πολιτικά κόμματα, και Ε.Σ.Ρ, και συγκεκριμένα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στοιχειοθετείται ότι στη χώρα μας τόσο οι αρμόδιοι του υπουργείου, όσο και η πολιτεία - πολιτικοί, δεν διασφαλίζουν σε κανένα βαθμό την κοινωνία, τους πολίτες, και την δικαιοσύνη.

Δεδομένου ότι η ιστορία στη χώρα μας παραποιείται, και ενδέχεται για δεύτερη φορά ο Α. Τζανάκος να διεκδικήσει αδειοδότηση του πουλημένου ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' με κλεμμένη επωνυμία στον όμιλο Κουρή, εφιστώ τη προσοχή σας, και αν υπάρξει για πολλοστή φορά παραποίηση, για τα οφέλη όσων τέλεσαν ληστεία πνευματικής ιδιοκτησίας και κατωχυρωμένης επωνυμίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Από πρωθυπουργούς, υπουργούς, προέδρους, δημάρχους, διευθυντές, κ.α.

Τέρμα στην ασυδοσία μιας χώρας που καταντήσατε κωλ#χ@νείο ορισμένοι επιτήδιοι των αστικών κομμάτων και της οικονομικής ζωής.

Με το καινούργιο χρόνο, όσοι και όσες έκλεψαν την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με το σύνολο των αποδεικτικών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ. Δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από τη τέλεση ληστείας, και στη συνέχεια με ένα πολιτικό μέσον, να αποκτήσεις άμεσα οφέλη, διαγράφοντας την αλήθεια και την ιστορία των υπολοίπων. Θα δολοφονήσετε και την εισαγγελέα εφετών κ. Πιστόλη ώστε να μην πιστοποιείται η αλήθεια; Μπορείτε να καταστρέψετε και όλα τα αποδεικτικά τα οποία είναι καταχωρημένα στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, όπως και στην εισαγγελία Αθηνών;

Το παρόν εκτίθεται δημόσια και προς γνώση των κατά τόπους αιρετών - πολιτικών, οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να παρέχουν εκπροσώπηση στο τόπο και τους πολίτες. 

Στις επόμενες εκλογές, δεξιοί - αριστεροί και λοιποί, πρέπει να αποδείξουν ποια είναι τα εχέγγυα τους, διότι κανείς πλέον δεν αρκείται στους παρουσιαζόμενους αγώνες, κ.α, όταν έχουμε σειρά αποδείξεων παροχής  ''άδειας'', και βεβαιώσεως λειτουργίας σε ιδιοκτήτες μπαρ, καφετέριας, κ.α, ενώ  δεν παρασχέθηκαν  στους πρωτεργάτες του χώρου. 

Συγκεκριμένα, δόθηκαν από υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ περισσότερες από 400 ''άδειες'', στους ιδιοκτήτες μπαρ και καφετέριας χωρίς καμιά διαδρομή και καμία σχέση με το αντικείμενο, εσείς πόσες δώσατε; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πραγματική Ιστορία του ΓΛΥΦΑΔΑ των ερτζιανών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">