ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

2016: Κοινωνικός κανιβαλισμός

Κοινωνικός κανιβαλισμός και Χριστούγεννα στη πόλη της Γλυφάδας, και παράλληλα δεκάδες ανιστόρητων στη χώρα μας, οι οποίοι προσπαθούν δια μέσω όσων τους επέβαλε το σύστημα των αστικών κομμάτων, να βρουν τον ορισμό του Κοινωνικού Κανιβαλισμού απ' όσα είδαν σε δημοσιεύματα, και έχουν γραφεί κυρίως από μέλη κομμάτων.
'' Έχω αλλεργία στα Χριστούγεννα, και στο κοινωνικό κανιβαλισμό'' Το δικό μας ''στόλισμα'' είναι στη φώτο.
Ο Κοινωνικός κανιβαλισμός, ως λεκτικός όρος - αναφέρθηκε πριν από δεκαετίες ραδιοφωνικά, την δεκαετία του 80, από το κατασχεμένο τοπικό ραδιόφωνο του ανένταχτου πρωτεργάτη των FM, σε ανοιχτή συνομιλία με αρκετούς συμπολίτες μας.

Τι σημαίνει κοινωνικός κανιβαλισμός; 

Ο κοινωνικός κανιβαλισμός είναι κοινωνικός φασισμός, ο οποίος διαμορφώνεται είτε με την ενεργή συμμετοχή των άλλων, είτε με την επιβολή του από συγκεκριμένα κέντρα, είτε ακόμα και εκούσια.

Όταν για πρώτη φορά τέθηκε σε ανοιχτή συζήτηση ο όρος κοινωνικός κανιβαλισμός, μεταξύ αρκετών πρωτεργατών στα FM στα Νότια προάστια Αττικής, βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80, με το βρώμικο 89 το οποίο για εμάς είχε ξεκινήσει νωρίτερα, και τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, η οποία διαμόρφωσε όρους όσα αναλογούσαν ως δημόσια αγαθά σε όσους πρωτοστάτησαν στο χώρο, να περάσουν στα δικά τους χέρια, και παράλληλα στρέφοντας αντιμέτωπους αρκετούς απ' όσους είχαν υποχρέωση να υπερασπιστούν την Ανεξαρτησία των ερτζιανών, εις βάρος των ''συντρόφων'' τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όσα άνηκαν μέχρι εκείνη τη περίοδο στους ανένταχτους πρωτεργάτες, (συχνότητες), πέρασαν στον έλεγχο του μεγάλου κεφαλαίου, και αντί να υπάρξει ένα κοινό μαζικό μέτωπο αντεπίθεσης στα αστικά κόμματα, ένα μεγάλο τμήμα των ανένταχτων, βρέθηκε με θέσεις εργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ, και στρεφόμενο κατά των ανένταχτων '' συντρόφων'' τους στα FM.

Με αυτό το φαινόμενο που ίσχυσε στα τέλη της δεκαετίας του 80, αντί να δικαιωθούν οι ανένταχτοι πρωτεργάτες του χώρου, για εμένα προσωπικά χαρακτηρίστηκε κοινωνικός κανιβαλισμός, διότι ακόμα και το σύνολο της κοινωνίας, το οποίο όφειλε να πάρει σαφή θέση, επέλεξε να στηρίξει τους κανιβάλους του μεγάλου κεφαλαίου, τους ανένταχτους που έγιναν υπάλληλοί τους, και μαζί μεγάλο κεφάλαιο και έμμισθοι υπάλληλοι στράφηκαν κατά όλων ημών.

Κοινωνικός κανιβαλισμός με προεκτάσεις μέχρι σήμερα, διότι τα αστικά κόμματα, αποτελούμενα απο μέλη της κοινωνίας, δεν αποκατέστησαν το δίκαιο, και κινούνται μέχρι αυτή τη στιγμή για τα οφέλη της διαπλοκής των ολιγαρχών, τα οφέλη των αστικών κομμάτων, όπως και των τέως ανένταχτων υπαλλήλων του μεγάλου κεφαλαίου, οι οποίοι στράφηκαν κατά των ανένταχτων του χώρου με καταγγελίες, μηνύσεις, κ.α., με απόρροια σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά των πρωτεργατών.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ. Αστικά κόμματα, πολιτικοί, δήμαρχοι, οικονομική ελίτ, όπως και κοινωνία κατά της δικαιοσύνης για το ένα (1) που αναλογούσε στους ανένταχτους, ενώ η διαπλοκή τους είναι αποδεδειγμένη, σαφής, αντισυνταγματική, και κοινωνικός κανιβαλισμός.

ΥΓ 2. Όσα αποτελούν αληθή στοιχεία θα τα βρείτε αποκλειστικά εδώ, και πουθενά αλλού, διότι επί δεκαετίες παραποιείται η ιστορική αλήθεια της Ραδιοφωνίας, και συγκεκριμένα από συγκεκριμένα συμφέροντα. 

Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι σε καθημερινή βάση από τη δεκαετία του 70 μεταδίδαμε στα μεσαία κύματα, παράλληλα τοπικής στα FM, με κάλυψη ολόκληρη την επικράτεια, όταν οι υπόλοιποι, και ειδικά οι καταδότες, είχαν τοπικιστική λειτουργία, και δεν υπήρχε ούτε ένα (1) διαπλεκόμενο.

Ακόμα και την ιστορία στη χώρα μας την γράφουν κανίβαλοι. ( Σήμερα υπάρχουν μερικές χιλιάδες Ρ/Σ, πλην του πρωτεργάτη των FM )

Χωρίς άδεια δεν επιστέφω στο ραδιόφωνο, όμως όσοι δεν παρέχουν άδεια στους πρωτεργάτες του χώρου, θα φύγουν και απ' το δήμο, και απ' την κυβέρνηση, και απ' το κοινοβούλιο. ( Βλέπε Καρατζαφέρης )

Σύμφωνα με την προπαγάνδα στη * wikipedia

Τον Μάρτιο του 2001, η κυβέρνηση Σημίτη έκλεισε 66 περίπου από τους 100+ ραδιοσταθμούς στην Αττική, αναφέροντας παρεμβολές στις συχνότητες  οι οποίες από τότε χρησιμοποιούνται από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ήταν το 2001 κανίβαλοι, η μήπως έχετε παρακάμψει το 1999, το 2005, το 95, το 93, καθώς επίσης, το 87, το 85, το 83, το 79 και το 77, η ακόμα και το 51 ; ( Η ιστορία του 2001 είχε ξεκινήσει νωρίτερα στη Γλυφάδα, στην οποία προφανώς δεν έχει υπάρξει κανείς, ούτε υπάρχει, ούτε μετέδωσε !!! ) 

History delete..όμως προσωπικά η αναπαραγωγή της όποιας ιστορίας, σύμφωνα συγκεκριμένων μοντέλων μιμητισμού, και αποδοχής χάννων, προσωπικά δεν μου κάνει. 

Έχετε διαγράψει την ιστορία αρκετών πρωτεργατών των FM ( υπερβραχέων κυμάτων), στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, οι οποίοι λειτούργησαν πολλά χρόνια - δεκαετίες, πριν όλους τους υπολοίπους, και αυτό ως φαινόμενο, αυτούσια, δηλώνει κορυφαίο κοινωνικό κανιβαλισμό. 

Δεν παρεμβαίνουμε σε όσα γράφετε δεξιά - αριστερά, και σε όσα λέτε, όμως υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες, και της δικής μας ιστορίας, και των υπολοίπων, και σαφώς και της Αριστεράς στα Νότια, και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, ενώ στον αντίποδα οι ''άλλοι'' διαχρονικά είχαν το ρόλο των καταδοτών, και των διωκτών, και παράλληλα υποσχόμενοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! 























* ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ''ΥΠΗΡΗΦΑΝΟΙ'' ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!

Πράγματι, γράφω περισσότερα απ' όσα χρειάζονται σήμερα, όμως σε ποια πραγματική δημοκρατία οι υποσχόμενοι δημοκρατία γίνονται κανίβαλοι κατά του ίδιου του τόπου και των πολιτών - δημοτών; ( Μήπως υπάρχει έστω ένας (1) κάτοικος Γλυφάδας, ο οποίος δεν γνωρίζει πόσες διώξεις και κατασχέσεις έχουν υπάρξει τοπικά, διότι οι εκλεγμένοι είχαν επιλέξει την υπηρέτηση των απ' έξω; )

Ρώτησε σήμερα τον Συριζαίο κάτοικο Γλυφάδας ποιο είναι το Ραδιόφωνο του; 
Κάνε την ίδια ερώτηση και στον δεξιό. Των Γλυφαδιωτών, η της περιοχής μας ποιο είναι ; ( Μη μου πεις του καταδότη, ο οποίος έκανε μηνύσεις κατά των κατοίκων Γλυφάδας;) Ποιοι διαμορφώνουν το κοινωνικό κανιβαλισμό που μπορεί να συμμετέχουμε συνολικά, είτε ηθελημένα, είτε αμυνόμενοι, είτε εκούσια ; 

Σε ορισμένους που υπέστησαν κατάσχεση, βγήκαν απαλλακτικά βουλεύματα, και πήραν πίσω το σύνολο των κατασχεθέντων, πλην του πρωτεργάτη. Αυτοί συνεχίζουν και λειτουργούν σειρά μέσων παράνομα, χωρίς άδειες, και το στερούν από εμάς. ( Άδειες δεν υπήρξαν ποτέ, υπήρξε ''κέρασμα'' σε δικούς μας, και καμία προσωρινή ''άδεια'' - κέρασμα δεν είναι σε ισχύ.) Ποιοι προηγούνται αύριο;

1) Προηγούνται όσοι φαίνονται, η όσοι δεν φαίνονται;
2) Προηγούνται όσοι κεράστηκαν, η όσοι δεν κεράστηκαν;
3) Προηγούνται όσοι λειτουργούν με ληγμένες άδειες, η όσοι δεν λειτουργούν; 
4) Προηγούνται όσοι πήραν πίσω τα κατασχεμένα η όσοι δεν τα πήραν;
5) Προηγούνται όσοι κερδίζουν επί δεκαετίες με ληγμένες προσωρινές άδειες, η όσοι ζημιώθηκαν; ( Εσύ προσωπικά τρως κάτι ληγμένο πάνω από δέκα χρόνια; Ακούς όμως τα ληγμένα. Εγώ δεν τ' ακούω, είναι ληγμένα, και αδυνατώ να καταναλώσω κάτι ληγμένο το οποίο δεν προσαρμόστηκε σε όσα έπρεπε να ισχύσουν.)

Θα αποδειχθεί αν υπάρξει διεύρυνση του Κοινωνικού κανιβαλισμού, η τουλάχιστον αύριο αν υπάρχει διάθεση λόγω διάθεσης πολλών αποδείξεων να προκύψει κάτι καλύτερο. ( Δεν ληστεύτηκε κανείς, εκτός από εμάς στα Νότια και τη Γλυφάδα. Όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν. ) 

Απόσπασμα από Ραδιοφωνική μου μετάδοση πριν από πολλά χρόνια

Στο ρόλο κυβερνήτη, και αρμοδίου, θα τα ξήλωνα όλα, και θα τους έδινα διορία δυο μηνών να προσαρμοστούν σε όσα πρέπει να ισχύουν, όπως πρέπει να ισχύουν. Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εθνικά, τοπικά, πειρατικά, προσωρινά, ληγμένα, όλα ξηλωμένα, μέχρι του τελευταίου, από Υμηττό, Πάρνηθα, Αίγινα, κ.α., και θα διαμόρφωνα τη νέα πλατφόρμα Ψηφιακής Ραδιοφωνίας/Τηλεόρασης υπό την διεύθυνση του Πρωτεργάτη, ώστε να καλυφθεί από το λαμόγιο εφοπλιστή - εργολάβο - εκδότη, μέχρι τον αναρχικό, επί ίσοις όροις, όμως σε καθεστώς που να μην προϊδεάζει σε κοινωνικό κανιβαλισμό.

Δηλ: Όλοι με την ίδια στάθμη, το ίδιο σήμα, την ίδια ποιότητα, χωρίς αποκλίσεις, και με τη δυνατότητα καλύψεως του συνόλου των ενδιαφερομένων. Τώρα όσων αφορά τη δομή προγράμματος δεν μας ενδιαφέρει, διότι είναι ρόλος του Ε.Σ.Ρ. 

Τέλος στα κοντέινερ και τις κεραίες των σταθμών σε Υμηττό, Πάρνηθα, Αίγινα, κ.α., όπως και στις συχνότητες τις οποίες καταλαμβάνουν, και αποκλειστικά λειτουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας για όλους, και όταν λέμε για ΟΛΟΥΣ εννοούμε και για τη κινητή τηλεφωνία, και για τις υπηρεσίες οι οποίες χρησιμοποιούν κεραιοσυστήματα.

Και για τα ling και τις ζεύξεις των ραδιοσταθμών αποκλειστικά η ψηφιακή πλατφόρμα, κανείς κοντέινερ και κεραίες στον Υμηττό, στη Πάρνηθα, στην Αίγινα, κ.α. ( Είναι πιο οργανωμένη από το δικό σας μυαλό, και υλοποιήσεις )

Αρκετά χρόνια βρωμίζετε τα ερτζιανά της χώρας μας, και δημιουργείτε επιπτώσεις και στους πολίτες, ενώ δεν χρειάζονται σήμερα χιλιάδες κεραιοσυστήματα και πομποί. ( Το μοναδικό που χρειάζεται είναι μια πλήρης - οργανωμένη Ψηφιακή Πλατφόρμα η οποία θα διαθέτει το σύνολο των εκπεμπομένων, και ελεγχόμενη από διαπαραταξιακή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει και ικανός αριθμός πολιτών.) 

Βλέπε διαδίκτυο, όμως με ελεγχόμενο πλαίσιο λειτουργίας όσων αφορά την ραδιοτηλεόραση. Όσα θεσπίζονται σε επίπεδο Ε.Ε. εξυπηρετούν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, και την καταστροφή των πολλών, για τα οφέλη των λίγων.

--- Επιστροφή στο σήμερα

Αυτό που αποκαλούν σήμερα ψηφιακή είναι απάτη.

Έχουν περάσει μόνο τριάντα χρόνια (30) από κάποιες αιτήσεις για δεύτερο κέντρο εκπομπής στα Νότια προάστια Αττικής, και σ' αυτά τα τριάντα μια ολιγαρχία του κεφαλαίου και των αστικών κομμάτων έχει αποκομίσει δις ευρώ.
Ποιοι διαμόρφωσαν την οικονομική κρίση; 

Ποιοι έπρεπε να βρίσκονται σήμερα σε θεσμικές θέσεις, σύμφωνα όσων μετέδωσαν δημόσια πριν από δεκαετίες, αν δεν υπήρχε πλήρης έλεγχος της διακυβέρνησης από τους ολιγάρχες, και τα οργανωμένα συμφέροντα ; 

Οι υπόδικοι του δήμου Γλυφάδας έχουν την δικαιοδοσία των οικονομικών του κοινωνικού συνόλου, και πιστώνουν κατά το δοκούν, μπορείτε να μας πείτε ποιους υπηρετούν; Οι κυβερνήσεις σας μπορείτε να μας πείτε ποιους υπηρέτησαν και υπηρετούν; (Ένας/μια θα βρεθεί να μας υποδείξει ότι υπηρέτησαν και εμάς;)

Ψάχνετε ακόμα τον ορισμό του κοινωνικού κανιβαλισμού; Δεν είναι σαφέστατος; ( Όσα ανέφερα ΠΡΩΪΜΑ για την κοινωνική Ψηφιακή ΟΛΩΝ των πολιτών, αποτελούσαν τη πραγματική επανάσταση, και δεν βρέθηκε ούτε ένας υποστηριχτής.) Ψάχνετε ακόμα τον ορισμό του κοινωνικού κανιβαλισμού;

Ξέρετε πόσα θα είχαμε προλάβει, και πόσα θα είχαμε σώσει, αν ίσχυε κοινωνική πλατφόρμα αντί της διαπλεκόμενης με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ; Κοιτάξτε και τους μνημονιακούς όρους, και σαφώς θα διαπιστώσετε πολλές ομοιότητες. Ποιοι αποφασίζουν στην Ε.Ε; Οι λαοί δεν αποφασίζουν, άρα γνωρίζετε ότι αποφασίζουν ολιγαρχίες και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ολιγαρχών.

Για εμένα ο κοινωνικός κανιβαλισμός ήταν αθρόα σκέψη σύμφωνα όσων ισχύουν από τον Ελληνικό λαό, και ειδικότερα στη Γλυφάδα που βρισκόμουν, που ακόμα και σήμερα τέως και νυν κάνουν πάρτι με δεκαχίλιαρα δωράκια, κάθε μέρα, και εκατομμύρια κάνουν ''φτερά'' αντί της εκπροσωπήσεως. 

Μπορούμε να σώσουμε ότι σώζετε, η είμαστε συνολικά θιασώτες του κοινωνικού εκμαυλισμού και λειτουργοί του κοινωνικού κανιβαλισμού;

Επί χιλιετίες ορισμένοι περίμεναν τους σωτήρες, οι οποίοι θα τους έσωζαν από τους δυνάστες, ενώ οι μοναδικοί και αποκλειστικοί σωτήρες, πάντα, ήταν οι ίδιοι.

Στη παράσταση του θεαθήναι πολλά λέγονται, στη πράξη δεν βλέπω τίποτα. Δεν παίρνει τον έλεγχο της ψηφιακής, και της μαζικότητας η πλειονότητα, δεν υπάρχει μέλλον για την πλειονότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 2016: Κοινωνικός κανιβαλισμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">