ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Aπο ποιους νομιμοποιούνται οι πιστώσεις για τον Γιάννη Σκούφη;

Ποιοι νομιμοποιούν τις πιστώσεις των δημοτικών κονδυλίων για τον Γιάννη Σκούφη αξιότιμοι κύριοι αιρετοί; 

Από που αντλείτε νομικά το δικαίωμα να πληρώνετε με 1.500 μηνιαίως ο Γιάννης Σκούφης επί δυόμιση χρόνια με ανανεούμενες ''συμβάσεις'' ;

Δεδομένου ότι επί 2,5 χρόνια της τωρινής διοίκησης, συντελείτε η συστηματική αποσιώπηση της φυσικής μας εξόντωσης, από τους απαράδεκτους διοικούντες, οι οποίοι συνεχίζουν τις παρανομίες του Κ.Κόκκορη, σε σύννομες αιτήσεις οι οποίες σας επιδόθηκαν στο Δ/Σ του δήμου, απαντήστε οι κάτωθι δημόσια στους συμπολίτες μας.

1) Γιώργος Παπανικολάου  ( Νέα Δημοκρατία )
2) Κώστας Κόκκορης          ( ΠΑΣΟΚ )
3) Τάσος Ταστάνης             ( ΣΥΡΙΖΑ )
4) Αθηνά Λυγνού                ( ? )
5) Σταύρος Τάσσος             (ΚΚΕ )
6) Στέλιος Δίβαρης             ( Τέως ΝΔ )
7) Σωτήρης Βοργιάς           ( Χ.Α )

Αν δεν απαντήσετε ως διοίκηση, και τοπικές παρατάξεις, δεν έχετε καμία νομιμότητα στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, διότι η νομιμότητα της εντολής στις εκλογές παρέχετε ώστε και εσείς να ακολουθείτε τη σύννομη οδό.

Μέχρι σήμερα έχετε παρέχει περισσότερα από 40.000 χιλ. ευρώ στον Γιάννη Σκούφη, ενώ συνεχίζεται τις παρανομίες στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις των υπολοίπων δημοτών, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τις αιτήσεις τις οποίες κατέθεσαν στο δήμο Γλυφάδας, σε αντιδιαστολή του κάθε Σκούφη που δεν γνωρίζει κανείς πως βρέθηκε έμμισθος με τα χρήματα όλων των δημοτών.

Δεν μιλάμε για ένα ζήτημα κοινών, τοπικής αυτοδιαχείρισης, η αυτοδιοικήσεως, κάνουμε αναφορά σε ένα έγκλημα με την υπογραφή όλων όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, και δεν νομιμοποιούνται από κανένα οι πράξεις σας, και ειδικά όταν γνωρίζουν άπαντες τις ενασχολήσεις και τα οικονομικά σας.

Δεν πήγε κάποιος στη κάλπη να ψηφίσει, είτε τον ένα είτε τον άλλο, ώστε να εκλεγεί μια παράταξη η οποία άλλα είχε κάνει σημαία, και άλλα εφαρμόζει στη συνέχεια.

Ποιος παρέχει νομιμότητα σε όσους ολόκληρη τη προεκλογική περίοδο είχαν κάνει σημαία τον ακομμάτιστο δήμο, ο οποίος στη συνέχεια βάφτηκε γαλάζιος, για γαλάζιους προνομιούχους, με τα χρήματα όλων για τους γαλάζιους, και για τους συνεργαζόμενους όλων των χρωμάτων; ( Σαφώς όχι για όλους τους δημότες, για τους συνεργαζόμενους.)

Και τελικά σε ένα πλούσιο δήμο, αν όσοι και όσες έχετε εκλεγεί είστε συνεργάτες κατά όλων των δημοτών, και κλείνετε τα μάτια σε όσα κάκιστα ακολουθούνται από τους διοικούντες, πως αποδεικνύεται την εκπροσώπησή τους; 

Γιατί δεν ίσχυσε το ανάλογο του γαλάζιου Σκούφη και για τον Χρυσαυγίτη, τον Πασόκο, τον Συριζαίο, τον Αντάρσιο, τον Αναρχικό, και τον Ανεξάρτητο δημότη/ισσα;  Άλλωστε τη περίοδο διοικήσεως Κ.Κόκκορη, που εξεδήλωσε ενδιαφέρων ο Παπανικολάου, και μόλις ανέλαβε τοπικά δεν υφίσταντο χιλιάδες τοπικών εντύπων η δημοσιογράφων, ήταν ένας μικρός - περιορισμένος αριθμός ατόμων. 

Τι εξυπηρετεί η πόλωση που δημιουργήθηκε από την διοίκηση Παπανικολάου πλην της ωφέλειας ελαχίστων; ( Άλλαξε Ρότα ο δήμος; Αν χρειάζονται στους Ο.Τ.Α περισσότερες της μιας παρατάξεις, διαφορετικών ιδεολογιών και χρωμάτων, δεν χρειάζεται το ανάλογο επί παντός επιστητού ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο που απαιτείται για όλους ;  )

Αν προσωπικά θεωρείται ότι μερίδα των συμπολιτών μας σας παρείχε εντολή ώστε να μην υφίσταται εκπροσώπηση, τοποθετήσεις σύμφωνα των δημόσιων αιτήμάτων των συμπολίτών μας, και στον αντίποδα να διαδραματίζεται παράλληλα των ανεύθυνων διοικούντων ένα ρόλο ευεργεσίας ορισμένων κατά των υπολοίπων, δεν νομιμοποιούνται οι πράξεις σας, ούτε η κατάληψη των δημοτικών εδράνων.

Αντιμετώπιζε, η αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι των υπολοίπων ο κ. Σκούφης; ( Μήπως είχε προηγηθεί όλων των υπολοίπων; )

Οι αρμόδιοι του παρόντος, οι οποίοι επεξεργάζονται το πλαίσιο των Ο.Τ.Α, ας επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή, διότι αύριο αυτοί θα είναι υπόλογοι στον Ελληνικό λαό.

Καλούμε όσους πολιτεύονται εκτός των ορίων της Γλυφάδας, να μας γνωστοποιήσουν αν έχει πέσει στη δική τους αντίληψη ένα ανάλογο 
φαινόμενο, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, με όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας περισσότερα από 30 χρόνια, όπου ο κάθε δήμαρχος - δημοτική αρχή παρέκαμπτε όσους και όσες είχαν μια ενασχόληση σε τοπικό επίπεδο, και διοχέτευαν τα χρήματα των συμπολιτών μας σε κάθε λογής ημέτερο.

Ο Γιάννης Σκούφης είναι ''νομιμοποιημένος'' στον ίδιο βαθμό με το σύνολο των αιρετών, ενώ κανείς από χιλιάδες συμπολίτες μας δεν γνωρίζει τα πεπραγμένα του επί δεκαετίες. Ευτελίζεται περισσότερο η δημοκρατία, τα κοινά, και ο πολιτισμός;

Τι ισχύει με το σύνολο των υπολοίπων, και ειδικότερα με όσους είχαν επενδύσει τα χρήματά τους ώστε να σας παρέχουν όσα δεν παρείχαν οι εκλεγμένοι σας, και οι προνομιούχοι των αστικών κομμάτων, οι οποίοι έχουν την ευχέρεια σε κάθε προεκλογική φιέστα να υπόσχονται όσα δεν υλοποιούνται στη συνέχεια; 

Αναλαμβάνεται των ευθυνών σας από τα έδρανα του δήμου, η αξιώσατε την εκλογή σας χωρίς ανάληψη ευθυνών για όλους τους δημότες και τη πόλη;


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Οι βασικοί συνεργάτες των κοινών, στα έδρανα του δήμου, ο οποίος όπως γνωρίζετε δεν έχει αντιπολίτευση, διότι οι συμπολίτες μας έχουν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο μια άτυπης συνδιοικήσεως με γνώμονα τα οφέλη μιας μερίδας κατοίκων, να θυμούνται ότι εγκληματούν και υπάρχει και το αύριο της πολιτικής, στο οποίο δεν χωρά ανευθυνότητα, και όποιοι συνεργάστηκαν με δόλο για τα προσωπικά τους οφέλη, παρανομώντας κατά των σύννομων αιτήσεων, με απώτερο στόχο τη φυσική εξόντωση των δημοτών, θα βρεθούν ισόβια

* Κοιτάξτε, εγώ δεν είμαι δικαστής, ούτε παριστάνω τον δικαστή, γνωρίζω όμως τι θα ισχύσει σε μελλοντική φάση.

* Τις επόμενες μέρες αιφνίδια θα περάσω από το γραφείο του δημάρχου, και ας είναι προετοιμασμένος για σαφείς απαντήσεις. 

Εσείς θα κάνετε Κόκκινη Κυριακή και εγώ θα κάνω Γαλάζια, και αμέσως μετά θα κάνω τη Μαύρη Κυριακή !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Aπο ποιους νομιμοποιούνται οι πιστώσεις για τον Γιάννη Σκούφη; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">