ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Μαύρη εβδομάδα» στη Γλυφάδα

Για πρώτη φορά στα χρονικά αυτής της πόλης διοργανώνουμε τη «ΜΑΥΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ» στη Γλυφάδα, όπου η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι τα μαύρα ρούχα, μαύρα μπλουζάκια, μαύρα καπέλα, και μαύρα παπούτσια, η τέλος πάντων ότι μαύρο διαθέτει κάθε ένας - μια από εσάς. 

Mια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή, η «Μαύρη Εβδομάδα», θα πραγματοποιηθεί τη τελευταία  εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στo Εμπορικό Κέντρο της Τερψιθέας. Η πρωτοβουλία του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, χωρίς τον εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, και χωρίς το ΚΑΠΠΑ, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι το Σαββάτο 17 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου.

Χωρίς φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο θέαμα, χωρίς ζωντανές συναυλίες σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, χωρίς παιδικές παραστάσεις, χωρίς παρέλαση τυμπανιστών, χωρίς τη Φιλαρμονική, και χωρίς τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμως με τη καθημερινή δεδομένη τοπική πραγματικότητα.

Χωρίς το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, χωρίς ξυλοπόδαρους, χωρίς κλόουν, χωρίς ζογκλέρ, χωρίς face painting, χωρίς τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, χωρίς μπαλονοκατασκευές, χωρίς κεράσματα, χωρίς Χριστουγεννιάτικο κρασί, και χωρίς δεκάδες ακόμα εκπλήξεις δωρεάν για όλους!

Καλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουμε τη τελευταία Εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς δρόμους της Τερψιθέας, χωρίς εκπλήξεις και χάπενινγκ! 

Μια πρωτοβουλία η οποία δεν θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, χωρίς γιορτινή ατμόσφαιρα στη πόλη, όμως με διάθεση να τονώσουμε την αγοραστική κίνηση της Τερψιθέας, και να γίνει αισθητή η παρουσία των κατοίκων στην Άνω Γλυφάδα.

Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα από το πρωί μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων, και σε όλες τις συνοικίες της Τερψιθέας ολόκληρη την εβδομάδα, χωρίς δεκάδες εκδηλώσεις, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, όμως με σήμα κατατεθέν τα μαύρα ρούχα.

Η Αστική Συγκοινωνία θα κάνει δρομολόγια από το Μετρό προς την Τερψιθέα (Δωρεάν) από το πρωί μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων. 

Μια αντιδιοργάνωση, η οποία πρέπει να γίνει από τους κατοίκους της περιοχής, με τη συμμετοχή και των επαγγελματιών της Τερψιθέας, ως απάντηση στις επιλογές της διοικήσεως, η οποία διχάζει τον δήμο και τους κατοίκους.

Black is Black and always Back 

Γλυφάδα δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης - Για όλους και όλες εσάς οι οποίοι/ες παρακολουθείτε επί χρόνια να πιστώνονται εκατοντάδες χιλ. ευρώ, για εκδηλώσεις στο κέντρο, ( και με ''μίζες'' - προμήθειες ), ενώ στις συνοικίες που κατοικείται και εργάζεστε το μοναδικό σας happening είναι οι πρόχειρα κρεμασμένες λινάτσες, οι οποίες σας καλούν να συμμετάσχετε με τα δικά σας χρήματα σε οτιδήποτε εκτός των συνοικιών σας.....

.....αν δεν αποκτήσετε τη παιδεία αποκέντρωσης, όπως και ισοκατανομή πόρων σε όλα τα σημεία και συνοικίες της πόλης, καταστρέφετε το μέλλον και το τόπο σας.

Είμαστε υπέρ της αποκέντρωσης και της «Μαύρης Εβδομάδας», ακολουθήστε μας από το δήμο αν εκπροσωπείτε τόπο και δημότες. Άλλωστε εμείς στη Τερψιθέα δεν λαμβάνουμε ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των συμπολιτών μας, σε αντιδιαστολή εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν διαμόρφωσαν το τοπικό πολιτισμό σε κανένα βαθμό, τον βρήκαν έτοιμο, όπως και έτοιμες λύσεις για τον εαυτό τους. 

Αντιλαμβάνεστε γιατί όλοι αυτοί είναι προσωρινοί.

Ποιοι αποφάσισαν για ''Κόκκινες Κυριακές'' και παρανόμησαν στις δικές μας αιτήσεις; Δεν είστε εσείς; 

Εκπροσωπείτε τη πόλη η τους δημότες; 
Πόσο κοστίζει η φιέστα μιας ημέρας; 
Για ποιους γίνετε; 
Γίνετε για τη τόνωση της τοπικής αγοράς; 
Γιατί δεν πιστώθηκε το ίδιο πόσο για την Τερψιθέα και κάθε συνοικία της πόλης; 

Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες παίζουν β' η γ΄εθνική, διότι αποτελεί πάγια τακτική σας *επί παντός επιστητού να ακολουθείτε δυο μέτρα και σταθμά, και αδυνατώ να κατανοήσω ποιοι κάτοικοι σας παρέχουν ακόμα υποστήριξη. 

*( Βλέπε Σκούφης ) γιατί σήμερα, στις μέρες μας, χρειάζεται η αντικειμενικότητα
και η δικαιοσύνη, όχι απλά ότι αποφασίζετε πίσω από κουρτίνες με αδιαφάνεια συνολικά να το ακολουθούμε, η να το αποδεχόμαστε, διότι η δημοτική αρχή έχει αυλικούς στα σχολεία και τα λύκεια της πόλης, η μερίδα παραταξιακών και κομματικών της υποστηρικτών. 

Η Γλυφάδα είναι μια πόλη που υπερβαίνει τις 100.000 κατοίκους, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κ.α., και κάθε πίστωση κονδυλίων πρέπει να καλύπτει δίκαια το κοινωνικό σύνολο. Καλύπτουν δίκαια επί 2,5 χρόνια το κοινωνικό σύνολο; 

Μη περιορίζεστε στις προβαλλόμενες φιέστες, και όσα λανσάρονται από έμμισθους με διαφορετικές μεθοδολογίες, διότι κανείς απ' αυτούς δεν μπορεί να αιτιολογήσει δημόσια ποιο είναι το ορθό, όταν δεν υπάρχει ορθότητα στις επιλογές τους, στη λειτουργία τους, και στα πεπραγμένα τους.

Μόλις επιτευχθεί ο κάθε επιτήδειος να βρεθεί έμμισθος σ' αυτή τη χώρα, ακόμα και παράνομα, αυτομάτως συνειδησιακά αναβαθμίζετε, θεωρώντας ότι η επίπλαστη θέση του θα διαρκέσει αιώνια. 

Μη ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί είναι πρόσκαιρα στις θέσεις που βρίσκονται, και γνωρίζετε ότι ακόμα και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, στο απυρόβλητο, είναι μοναδική νεοελληνική πατέντα της κομματοκρατίας και της φαυλοκρατίας πλιατσικολόγων. Σε καμία άλλη χώρα δεν ισχύει το ανάλογο, οι δημόσιοι υπάλληλοι απολαμβάνουν μόνο τη τελευταία πενταετία μονιμότητα, και ενώ έχουν δοκιμαστεί - αξιολογηθεί ώστε να αποκτήσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Ενώ υποχρεώνουν νομικά εκατομμύρια ανέργων να εργαστούν ένα οκτάμηνο ως συμβασιούχοι, και στη συνέχεια μέχρι να βρουν την επόμενη θέση εργασίας μπορεί να περάσουν και αρκετά χρόνια, ο κάθε Σκούφης - προνομιούχος των δημάρχων - απολαμβάνει συνεχόμενα αμοιβές επί χρόνια, ενώ από τη θέση που βρέθηκε δεν συνέβαλε υπέρ των υπολοίπων, το αντίθετο. 

Γνωρίζετε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις; Κάντε και ''Κόκκινες'' και ''Πράσινες'' και ''Γαλάζιες Κυριακές'', όμως στις επόμενες εκλογές με τη ''Ρότα'' που ακολουθείτε δεν θα είστε διοίκηση. ( Τζάμπα η άγκυρα, διότι δεν κάνετε για διακυβέρνηση. Το σκάφος ο πλοίαρχος το κυβερνά για όλους τους επιβάτες και για όλο το πλήρωμα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Μαύρη εβδομάδα» στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">