ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο κομματάρχης δάσκαλος, αντιπρόεδρος Μ.Κ.Ο, αποσπασμένος, και τοπικός εκδότης !!!


Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, αντιπρόεδρος Μ.Κ.Ο, και επί αρκετά χρόνια ''κομματάρχης'' στο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, είναι ο πολίτης του ''δεν κολλάμε στο θέμα αριστερά'', γιατί σαφέστατα ποτέ δεν υπήρξε αριστερός. 

Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, επί αρκετά χρόνια αντιπρόεδρος στην Μ.Κ.Ο  ''Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης'', αν πράγματι προστάτευε τη Φύση, καταφανώς παράλληλα θα προστάτευε και τον παράγοντα άνθρωπο, γιατί φύση χωρίς άνθρωπο είναι δώρον - άδωρον.

Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης,  αντιπρόεδρος σε Μ.Κ.Ο, καθώς και αποσπασμένος δάσκαλος με καλύτερες αποδοχές από τους συναδέλφους του, οι οποίοι φυτοζωούν, μετέχει της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς επίσης, είναι ένας από τους κλειδοκράτορες της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.

Ο εν λόγω, είναι μια ειδική περίπτωση ατόμου, ο οποίος μαζί με έτερα άτομα στην πόλη της Γλυφάδας, μεθόδευσε την εξαίρεση του δημότη με εντοπιότητα, από τις δημοτικές εκλογές του 2014.  

Ενώ λοιπόν ήταν ένας από τους λιγοστούς βασικούς συμμέτοχους εξαίρεσης του δημότη με εντοπιότητα από τις δημοτικές εκλογές του 2014, κατά παράβαση του καταστατικού, ήταν και είναι ο βασικός διαμορφωτής και ιδεολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι μπροστά στο ατομικό του όφελος ''κομμάτια και γίνει κάθε ιδεώδες αριστεράς''.

Έχοντας το βασικό δεδομένο της δικής μας δημόσιας έκθεσης, στην πόλη της Γλυφάδας, από την δεκαετία του 70, με σαφείς θέσεις κατά της καταστροφής του περιβάλλοντος, καθώς και της πράσινης ανάπτυξης, οικολογίας, και με συγκεκριμένες καθημερινές εκπομπές, οι οποίες δρομολόγησαν συνειδητοποιημένους πολίτες, συμπολίτες μας, οι οποίοι επανειλημμένα συνέδραμαν κατά της καταστροφής του Υμηττού, καθώς και της ληστείας της δημόσιας περιουσίας από επιτήδειους, αντλώ το αναφαίρετο δικαίωμα, έπειτα των δικών του αχαρακτήριστων ενεργειών, να τον εκθέσω δημόσια ως ένα από τους βασικούς υπονομευτές τόσο της αριστεράς, όσο και εν γένει της κοινωνικής ευημερίας στο τόπο μας.

Ο σκοτεινός ρόλος του θα κριθεί με τη πάροδο του χρόνου, καθώς και η συμβολή του ώστε να μην υπάρξει δίκαιο αναφορικά με ένα πολίτη - δημότη Γλυφάδας, ο οποίος ληστεύτηκε επανειλημμένα για τα ιδεώδη του, και την ακεραιότητά του στην προάσπιση της αλήθειας, κατά όλων των υποκριτών και υπονομευτών, με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος της τοπικής δημοκρατίας, του τοπικού Ρ/Σ, καθώς και του ιδίου.

Έχοντας τα δεδομένα ενός κομματικού στελέχους, το οποίο έχει εξασφαλισμένες αποδοχές, και ως αποσπασμένος δάσκαλος τυγχάνει ακόμα καλύτερων έναντι όλων των συναδέλφων του, καθώς και με συμμετοχή σε μια Μ.Κ.Ο, η οποία λαμβάνει μεγάλα χρηματικά ποσά από την πολιτεία, καθίσταται σαφές σύμφωνα των πεπραγμένων του, καθώς και της ιδεολογίας του, ότι πρεσβεύει σκοτεινά κέντρα και συμφέροντα αντί της αριστεράς και των αριστερών.

Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές απομάκρυνσης δεκάδων συμπολιτών μας από το ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, το οποίο ως γνωστόν σε καμία περίπτωση σήμερα δεν λογίζεται  αριστερό κόμμα, και ουδεμία σχέση έχουν οι πολιτικές του με τον σοσιαλισμό.

Όταν ένα στέλεχος - άτομο όπως ο Σκαμπαρδώνης, διέπεται από την ιδεολογία ''σε ένα σχήμα αριστεράς χωρούν και οι δεξιοί'', και είναι ο βασικός διαμορφωτής εξαίρεσης και υπονόμευσης ενός πολίτη - δημότη, ο οποίος διώχτηκε πολιτικά για τα ιδεώδη του, και τα πιστεύω του, ( Νομιμότητας στα ερτζιανά, καθώς και να πληρώσουν οι προνομιούχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ), και όπως γνωρίζεται ο Κουρδομένος ήταν ο πρώτος που το έθεσε δημόσια από τη πόλη της Γλυφάδας, είναι σαφές ότι υποκρύπτονται σκοτεινά συμφέροντα. 


Ο Πρόεδρος, και ο αντιπρόεδρος στη τοπική Ο.Μ, η οποία σύμφωνα των πεπραγμένων της ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά και την τοπική δημοκρατία, και σύμφωνα των ενεργειών τους υπηρετούν τους ολιγάρχες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, καθώς και το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ παρουσιάζονται ως αριστεροί και αριστερά !!!

Κύριε Σκαμπαρδώνη, πλην αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο, είσαστε και τοπικός εκδότης στη πόλη της Γλυφάδας ; Μπορείτε να μας πείτε από ποια χρονολογία ; Εκτός από δάσκαλος αποσπασμένος, είσαστε και φωτορεπόρτερ ;  Αλήθεια τα έσοδα, τα οποία έχετε από την εκδοτική σας τοπική δραστηριότητα τα δηλώνετε, η είναι καθαρά μαύρα έσοδα ; 

Τέλος, καλύπτεστε απ' όσα διαμορφώσατε στο τόπο μας υπονομεύοντας τους δημότες Γλυφάδας, το τόπο μας, καθώς και την πρόοδο για τα προσωπικά σας συμφέροντα ; ( Πράττουμε μια ελάχιστη ανταπόδοση των πεπραγμένων σας, διασφαλίζοντας τους συμπολίτες μας, σε τυχόν ενδεχόμενο να σκεφτείτε ότι αρμόζεται στο δήμο Γλυφάδας είτε ως υποψήφιος δήμαρχος, είτε ως αιρετός )

Σημείωση: Ο κ. Σκαμπαρδώνης, φέρει ακέραια την ευθύνη, πλην της αρχικής και κορυφαίας παρανομίας του, στις δημοτικές εκλογές, εν συνεχεία καταστρατηγώντας ΠΟΛΛΑΠΛΑ το καταστατικό, να παραποιεί την λειτουργία της τοπικής Ο.Μ, ώστε οι προτάσεις μας, καθώς και οι θέσεις μας, να μην δρομολογηθούν στο κόμμα, ομολογουμένως ώστε να μην υπάρξει λύση σε τοπικό ζήτημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και ο ίδιος, όπως και δικά του πρόσωπα, να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη. 

* ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και Κατασχέσεις κατά του πρωτεργάτη των FM, και ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος αν υπήρχαν κάτοικοι Γλυφάδας στα κοινά με συνείδηση, και δημοκρατικά ιδεώδη, θα ήταν ο πρώτος Πλουραλιστικός - Πολυφωνικός Δημοτικός Σταθμός στη Χώρα μας. 

* Σε αντιδιαστολή της δικής μας διαδρομής - προτάσεων - θέσεων - λειτουργίας και ιδεολογίας, επί δεκαετίες, οι εν λόγω πρεσβεύουν ένα διαφορετικό μοντέλο, πόλωσης και κατακερματισμού της κοινωνίας για τα προσωπικά τους συμφέροντα, ενώ μετέχουν της ίδιας συντεχνίας, και υπηρετούν τα ίδια ολιγαρχικά συμφέροντα, αντί μιας δημοτικής δομής ΟΛΩΝ των δημοτών. 

* Κύριε Σκαμπαρδώνη, ως πολιτικός που εμφανίζεσαι, ξέρεις τι σημαίνει σαράντα χρόνια διώξεις και κατασχέσεις κατά ενός πολίτη μιας χώρας για τις πολιτικές πεποιθήσεις του; Αν δεν ξέρεις, δεν λογίζεσαι πολιτική οντότητα, και ρώτα ευθέως τον Τσίπρα και τα τσιράκια του στο Μαξίμου, η ακόμα και τον Παπανικολάου με τον οποίο συναντάσαι, για όσα εξυπηρετούν τα δικά σας συμφέροντα αντί της τοπικής δημοκρατίας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - Γιατί στην ανεξαρτησία χωρούν όλοι, σε αντιδιαστολή των φερόμενων αριστερών οι οποίοι συνεργάζονται αποκλειστικά με τους δεξιούς για τα προσωπικά τους συμφέροντα - σκοπιμότητες. ( Εμείς δεν λέμε λόγια του αέρα, υπάρχουν οι αιτήσεις μας, στις οποίες παρανόμησαν δήμαρχοι, παρατάξεις, και αιρετοί των αστικών κομμάτων στο δήμο Γλυφάδας.)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ:  Σας έκανα παροχή τι ισχύει εμπράκτως, όταν έχεις τη πρόθεση να συνδράμεις, βοηθώντας, όσους εν συνεχεία βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα να σου φάνε την ίδια τη ζωή, και όχι απλά όσα εσύ είχες περάσει εκ προοιμίου δημόσια πριν απ' όλους αυτούς !!!

Η Ανεξάρτητη Γλυφάδα έχει ένα κύκλο ζωής 27 ετών, και ακόμα δεν έχει κατέβει στις τοπικές δημοτικές εκλογές, ενώ όσοι εξαπατούσαν το κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας, ότι τάσσονται κατά των ΜΚΟ, και των ΚΟΙΝΣΕΠ, είναι οι ίδιοι συμμετέχοντες και πρόεδροι.

* Το αδιάψευστο γεγονός παράκαμψης ΑΜΕΑ, από τις δημοτικές εκλογές, κατάμαρτυρά πρόθεση και καπηλεία, κατά του καταστατικού, και της αριστεράς. ( Για τα νεοελληνικά δεδομένα ο διανοούμενος στη χώρα μας λογίζεται ΑΜΕΑ, πόσων δε όταν επίσημα διαθέτει και πιστοποιημένη αναπηρία 67% και άνω !!! )

* Σας θυμίζουμε για πολλοστή φορά όσα είχαμε μεταδώσει πριν από δεκαετίες από το τοπικό ραδιόφωνο, ( ΓΛΥΦΑΔΑ FM), αναφορικά με το σύνολο των Φιλοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας, οι οποίοι στο σύνολό τους εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, και δολοφονήθηκαν από τους φερόμενους προοδευτικούς ανθρώπους, οι οποίοι στη σημερινή εποχή είναι τα στελέχη κομμάτων, καθώς και οι υποστηριχτές τους.

* Πρέπει να σας έχει διαρκώς υποψιασμένους το αδιάψευστο γεγονός 27 ετών παρανομίες σε αιτήσεις μας στις εκάστοτε κομματικές διοικήσεις - δημάρχους του Δήμου Γλυφάδας, όπως και οι μεθοδεύσεις από τη πλευρά όσων προαναφέρθηκαν ώστε να μην υπάρξει τοπικά αμεσότητα, διαφάνεια, πολυφωνία, πλουραλισμός, και διάλογος ανάμεσα στο σύνολο των κατοίκων, ώστε να πιστοποιείται εμπράκτως η καταλληλότητα όσων αξιώνουν συμμετοχή στα κοινά. (Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η κολακεία από την αξιοκρατία)

Γνωρίζετε ότι το 99 % όσων συμμετείχαν στις τοπικές παρατάξεις ποτέ δεν μίλησαν δημόσια σε τοπικό επίπεδο, και η πλειονότητα των κατοίκων δεν γνώριζε ποιοι βρίσκονται στα τοπικά κόμματα ;  Το μοντέλο βάζουμε ένα άτομο μπροστά, ως υποψήφιο δήμαρχο, και από πίσω βρίσκονται 80 νοματαίοι, άγνωστοι στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, αποτελεί αυτούσια κορυφαία υπονόμευση της τοπικής Δημοκρατίας. 

Σας θυμίζω ότι οι φερόμενοι ριζοσπάστες, ακόμα και όταν με ''πέταξαν'' κατά παράβαση του καταστατικού έξω από τις δημοτικές εκλογές του 2014, μου απαγόρευσαν τις συνεντεύξεις με το σύνολο των υποψηφίων λέγοντας ότι δεν χρειάζεται !!! Σήμερα οι πλασαρισμένοι σε συντεχνίες είναι πρόεδροι - αντιπρόεδροι κ.α., ενώ δεν υπήρξε ίχνος αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, και πραγματικής δημοκρατίας. 

* Ενώ λοιπόν δεν κάναμε συνεντεύξεις με το σύνολο των υποψηφίων της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, δόθηκαν χρήματα για τη προβολή τους σε δεξιούς και λοιπούς τοπικούς εκδότες - δημοσιογράφους, και σε τοπική ιστοσελίδα κομματάρχη της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, αντί των υποψηφίων της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ'' υπήρχε προβολή μιας μεγάλης λίστας υποψηφίων από τους ''ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ'' , σαφώς με το αζημίωτο !!! ( Αντιλαμβάνεστε επαρκώς )

* Το συγκεκριμένο άρθρο οφείλετε να το διαδώσετε ως το απαύγασμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, αν πράγματι επιθυμείτε έστω και την ελάχιστη αλλαγή στο τόπο μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο κομματάρχης δάσκαλος, αντιπρόεδρος Μ.Κ.Ο, αποσπασμένος, και τοπικός εκδότης !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">