ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καθημερινός Πόλεμος

Έχει ξεσπάσει ένας καθημερινός πόλεμος, ένας ιδιότυπος και ιδιόρρυθμος πόλεμος, στον οποίο τα όπλα είναι οι άνθρωποι και οι συμπεριφορές τους.

Καθημερινά και σε εμάς υφίσταται ένας κυρίαρχος πόλεμος, και αυτός ο πόλεμος μας αποτρέπει στο να αναρτήσουμε ειδήσεις.

Από τη μια οι γαλάζιοι εξασφάλισαν σε μια νύχτα κάτω από αδιαφανείς συνθήκες τους ημέτερους, και στον αντίποδα αντί ορθών πολιτικών εξοντώνουν τους δημότες που καλούνται να εκπροσωπήσουν, χωρίς καμία ορθή δική τους ενέργεια. Για πολλοστή φορά ο δήμος και οι αιρετοί των ημέτερων, των υπονομεύσεων, των παρανομιών, και τίποτα περισσότερο.  

Δεν είναι επιτρεπτό έχοντας μια δεδομένη κατάσταση απαράδεκτων ''συμπολιτών'' μας, οι οποίοι εμπράκτως απέδειξαν ότι δεν πληρούν ορθές προδιαγραφές να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί τους.

Ασχολείσαι με οτιδήποτε όταν σε καλύπτει, αν δεν σε καλύπτει το απορρίπτεις, και δρομολογείς την ανατροπή του. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν έχουμε καλυφθεί από τα απαράδεκτα άτομα της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία λειτουργούν κατά παράβαση κάθε στοιχειώδη κανόνα πολιτισμού και λογικής.

Σαφώς θα μπορούσαμε να δίνουμε την παράσταση της ζωής μας, υποκρινόμενοι μέχρις εσχάτων, όμως, αυτό θα αποτελούσε κορυφαία ηλιθιότητα, διότι όταν και όπου αποδεικνύεται ότι όσοι συμμετάσχουν έχουν εξαπατήσει το κοινωνικό σύνολο, και δεν καλύπτουν τα βασικά κριτήρια λειτουργίας ενός τοπικού πολιτισμού και δήμου πρέπει να τους ανατρέψεις.

Ο πόλεμος είναι σαφής: Καμία διάθεση για ευτελισμό και υποκρισία. Καμία υποχώρηση σε όσα επιτάσσει η νοημοσύνη μας, μέχρι να τους απομακρύνουμε από τα κοινά και το δήμο.

Γνωρίζουμε πόσοι και πόσες είναι οι ωφελημένοι τους, και πόσοι - πόσες έχουν εξασφαλίσει με άγνωστα κριτήρια μερίδιο από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ώστε να συνεχίζεται μια τοπική πραγματικότητα δυο ταχυτήτων, στην οποία άλλα ισχύουν και άλλα πρέπει να παρουσιάζονται. 

Συγκεκριμένα όπου ισχύει αυτή η πραγματικότητα, άλλα να ισχύουν και άλλα να παρουσιάζονται, ποτέ δεν θα υπάρξει ανάκαμψη και ανάπτυξη για το σύνολο.


Είναι ένας δύσκολος πόλεμος, στον οποίο σειρά εξασφαλισμένων με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ( όλων των δημοτών ), συντηρούν παθογένειες, έχοντας επάρκεια πολεμοφοδίων, ενώ στον αντίποδα εμείς δεν έχουμε ούτε τα πολεμοφόδια, ούτε τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου,  ούτε είμαστε εξασφαλισμένοι, όμως έχουμε το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Ρίξτε μια ματιά στο προσχέδιο της διακηρυξεώς μας, όσο εμείς προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε... 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Ιδρυτική Διακήρυξη

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καθημερινός Πόλεμος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">