ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε ποιοι διοικούν το δήμο

Γλυφάδα: Επιβολή χρηματικού προστίμου για δεκάδες παράνομα πλαίσια διαφημίσεων

Με όσα ισχύουν σήμερα από την απαράδεκτη πολιτική σκηνή της χώρας μας, τον κοινοβουλευτισμό, έχει αλλοιωθεί πλήρως η παραβατικότητα και λογίζεται νομιμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

Η ''ΝΤΟΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.'' έχει τοποθετήσει χωρίς άδεια δεκάδες διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών για εμπορικούς σκοπούς, σε πεζοδρόμια στα διοικητικά όρια του Δήμου Γλυφάδας, και ενώ δεν πληρώνει επί σειρά ετών όσα πρέπει να καταβάλει στο δήμο, έχοντας τα δεδομένα κέρδη των διαφημίσεων σε τοπικό επίπεδο, αντί να δοθεί εντολή ξηλώματος όλων των πλαισίων, καθώς και να μην γίνει νέα σύμβαση, οι σημερινοί διοικούντες έχουν κάθε λόγο με ένα προστιματάκι 54.291 χιλ. ευρώ, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει αν θα πληρωθεί, να συντελούν στην ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ.

Σε αυτή τη πόλη κάθε ένας κάνει όσες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ θέλει, και έρχονται οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκλεγμένοι να νομιμοποιούν τις παρανομίες κάθε παρανομούντα.

Οι παρανόμα εκλεγμένοι δεν διοικούν με ορθό τρόπο το δήμο, και όπου υπάρχει έστω και ένας (1) ΔΗΜΟΤΗΣ να καταγγείλει την δημοτική αρχή, η οποία δεν λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, η δημοτική αρχή δεν τυγχάνει νομιμότητας.

Άλλωστε, γνωρίζετε ότι ο υποφαινόμενος βρίσκεται ΔΗΜΟΣΙΑ εκτεθειμένος επί χρόνια, καταγγέλλοντας τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίες ενώ υπηρετούν κάθε παρανομούντα, και νομιμοποιούν κάθε παρανομία, ακόμα και όταν αυτές είναι χιλιάδες, είναι οι ίδιοι οι οποίοι συστηματικά παρανομούν με δόλο στις σύννομες αιτήσεις μας κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Η νομιμοποίηση από τη πλευρά του δήμου δεκάδων παρανομιών

«Λήψη απόφασης αναφορικά με σύμφωνη γνώμη του Σώματος για την επιβολή χρηματικών προστίμων στην ΝΤΟΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., που έχει τοποθετήσει χωρίς άδεια διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών – για εμπορικούς σκοπούς, σε πεζοδρόμια στα διοικητικά όρια του Δήμου μας»

Το με αριθ. 1015/4/1-α /11-1-16 έγγραφο του Α.Τ. Γλυφάδας β) Τα με αριθμ. 45627/12-10-15 & 1148/13-1-16 έγγραφα Δημοτικής Αστυνομίας 

Με τα πιο πάνω (α) και (β) σχετικά, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Οικονομικού, ότι τοποθετήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών για εμπορικούς σκοπούς, σε πεζοδρόμια στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, κατά παράβαση του άρθρου 5 παρ. 1 του Νόμου 2946/2001 (224 Α΄).

Τα παράνομα πλαίσια, τα οποία τοποθετήθηκαν στα όρια του δήμου, δεν είναι ένα σε κάθε σημείο, είναι δυο, τρία, και τέσσερα πλαίσια, με διαφορετικές διαφημίσεις, και το ανάλογο θα ίσχυε αν επρόκειτο για παράνομους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς αναμεταδότες - σταθμούς στη πόλη της Γλυφάδας, και είχαν στο δήμο την αρμοδιότητα. Θα τους νομιμοποιούσαν όλους, πλην του κατοίκου Γλυφάδας. Αυτοί μας κακοδιοικούν επί δεκαετίες.

Θα τα νομιμοποιούσαν όλα με το πρόσχημα των εμπορικών σκοπών, ενώ εμείς είμαστε η αριστερά που δεν βάζει πάνω από τον άνθρωπο το εμπόριο, το υπερκέρδος, την υπεραξία, και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Τις δικές μας θέσεις, και αιτήσεις, τις γνωρίζετε, και ενώ δημιούργησαν τόσες δημοτικές και άλλες δομές στο δήμο Γλυφάδας, και ενώ πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για νοίκια συλλόγων και λειτουργικά έξοδα, το πρόβλημά τους ήταν ο χώρος των ερτζιανών, διότι οι κάτοικοι ως δημότες και δημότισσες δημιουργούν κοινωνική συνοχή - πολιτισμό, ενώ οι επιτήδειοι είναι υπέρ των τακτικών φιέστας, της μιας ημέρας, των 24 ωρών, ώστε να προκύπτουν προμήθειες και κέρδος από τις πιστώσεις, ενώ στον αντίποδα υπηρετούν τους εμπορικούς σκοπούς των εκτός Γλυφάδας, ενίοτε πιστώνοντας τεράστια ποσά για τον εμπορικό σύλλογο Γλυφάδας, μιας και δεν υπάρχουν άλλες 4.500 χιλ.  τοπικές επιχειρήσεις στη πόλη μας σε όλες τις συνοικίες, και δεν έπρεπε ποτέ να διαμορφώσουμε ενδογενή κοινωνική συνοχή και πολιτισμό.

Δείτε τις παρανομίες με τοποθέτηση πλαισίων στις στάσεις - Εσύ γιατί δεν τοποθέτησες πέντε - δέκα διαφημιστικά πλαίσια σε στάσεις ; Και εσύ έχεις επιχείρηση, και εσύ θα ωφεληθείς από την διαφήμιση, γιατί να ωφελούνται οι εκτός Γλυφάδας και μερικά κοράκια αιρετοί ; 
  1. Λ.Βουλιαγμένης & Μιαούλη αρ. 26
  2. Λ. Βουλιαγμένης αρ. 40
  3. Λ. Βουλιαγμένης αρ. 56
  4. Λ. Βουλιαγμένης αρ 72 & Αχιλλέως
  5. Λ. Βουλιαγμένης αρ. 96
  6. Παράδρομος Λ. Βουλιαγμένης αρ. 110
  7. Λ. Βουλιαγμένης αρ. 130 
  8. Λ.Βουλιαγμένης & Άρτης
  9. Λ.Βουλιαγμένης αρ. 121 & Φεραίου
  10. Λ.Βουλιαγμένης αρ. 115 
  11. Λ.Βουλιαγμένης αρ. 95
  12. Λ.Ποσειδώνος αρ. 58
  13. Δ. Παύλου αρ. 42
  14. Γούναρη αρ. 64
  15. Λ. Ποσειδώνος & Πλατεία Κατράκη
  16. Λ. Ποσειδώνος & Πλατεία Κατράκη
  17. Λ. Ποσειδώνος αρ. 43
  18. Γρ. Λαμπράκη αρ. 23
  19. Λ. Ποσειδώνος αρ. 43
  20. Γρ. Λαμπράκη αρ. 47
  21. Γρ. Λαμπράκη αρ. 58
  22. Γρ. Λαμπράκη αρ. 18
  23. Γρ. Λαμπράκη αρ. 32
  24. Γρ. Λαμπράκη αρ. 32
  25. Γρ. Λαμπράκη αρ. 50
  26. Γρ. Λαμπράκη αρ. 58
Εμείς ερχόμαστε ώστε να τα ξηλώσουμε όλα, και να εδραιώσουμε κοινωνική συνοχή και τοπικό πολιτισμό.

Στον αντίποδα όσοι βρίσκονται στο δήμο είναι Καραγκιόζηδες, σύμφωνα των πεπραγμένων τους, διότι δεν μπορεί κύριε άχρηστε των κοινών από τη μια να ευεργετείς τους δικούς σου ημέτερους, να τους διασφαλίζεις οικονομικά, να τους παρέχουν οι συμπολίτες μας τα χρήματα τους, και στον αντίποδα να διασφαλίζεις εις βάρος των υπολοίπων δημοτών τους εκτός της πόλεως, ενώ σκόπιμα παρανομείς στα αιτήματα των δημοτών Γλυφάδας.

Δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο, επί δεκαετίες, να έρχεται ο οποιοσδήποτε στο δήμο Γλυφάδας, να κάνει όσες παρανομίες επιθυμεί, και η εκάστοτε δημοτική αρχή να τις νομιμοποιεί όλες, ενώ παρέκαμψε τη νομιμοποίηση του αιτούντα δημότη.

Δεν θέλουμε διαφημιστικές οι οποίες θα συνάπτουν συνεργασία με το δήμο, εμείς θα δημιουργήσουμε τις δημοτικές δομές, και όσοι επιθυμούν διαφήμιση στα όρια του δήμου Γλυφάδας, θα πληρώνουν τη δομή του δήμου ώστε να ζουν και να εργάζονται οι συμπολίτες μας με θέσεις εργασίας.

Όσα αναφέρουμε τα είχαμε περάσει τοπικά επανειλημμένα ραδιοφωνικά, πριν από δεκαετίες, ώστε στη συνέχεια να μας εμπαίζουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, και ειδικά από τις διαφημίσεις των στάσεων να γίνετε το μεγάλο φαγοπότι, διότι το ταμείο του δήμου επί χρόνια είμαι μείον εκατομμύρια από την υπαίθρια διαφήμιση. Τι γίνονται αυτά τα χρήματα ; Ποιοι ανανεώνουν τις συμβάσεις με κακοπληρωτές και γιατί ; 

Ενδεικτικά: Αν εσείς διαθέτετε ένα ακίνητο, το οποίο το ενοικιάζεται, και ο ενοικιαστής δεν καταβάλει τα συμφωνηθέντα, δεν θα κάνετε εξώδικο αξιώνοντας την έξωσή του; Αυτό θέλουμε και εμείς με τους αιρετούς - διοικούντες Γλυφάδας, δεδομένου ότι ποτέ δεν μας εκπροσώπησαν επάξια, και δεν επιθυμούν ούτε συμβιβασμό.

Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Νομιμοποιούν τοπικά εκατοντάδες παρανομίες από τη πλευρά πολλών και διαφόρων,  και συνολικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για ΜΙΑ (1) περίπτωση, ενώ τα κόμματά τους επιλέγουν επί δεκαετίες τις συνθέσεις του Ε.Σ.Ρ, και τα κόμματά τους είχαν παρέχει περισσότερες από 500 άδειες.

Όπως φαίνεται η πολιτικοοικονομική  μαφία δεν ενοχλείται ούτε από την υπαίθρια διαφήμιση, ούτε από χιλιάδες διαφημιστικές σελίδες, διότι όλα αυτά εξυπηρετούν προεκλογικά, και κάθε χρόνο, τους σκοπούς τους. Το πρόβλημά τους ήταν και είναι τα ερτζιανά, και η αμεσότητα - μαζικότητα που διαμορφώνεται από το μέσο της Ραδιοτηλεοράσεως, και κυρίως της τηλεοράσεως, όμως χωρίς να εξαιρούν και την Ραδιοφωνία.

Μπορεί να είναι σοβαροί; Επί 20 και πλέον χρόνια, στα FM (ερτζιανά), και όχι μόνο, κερδίζει και ζει από τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα με διαφημίσεις ο κάτοικος της περιφέρειας, εκτός Ν.Αττικής, ο οποίος αντί να περιοριστεί στην περιφέρεια για την οποία έλαβε βεβαίωση λειτουργίας, έχει στρέψει τις κεραίες στα Νότια Προάστια Αττικής, και συνολικά τα κόμματα που παρείχαν τοπικές άδειες στην περιφέρεια, για τοπική λειτουργία, δεν παρέχουν λύση σε εμάς, στο Ν.Αττικής, για τα κέρδη των ημετέρων τους, σαφώς το δικό τους, και για τα μαύρο χάλι που διαμόρφωσαν στα ερτζιανά. 

Ο κάτοικος της περιφέρειας ζει επί 20 χρόνια παράνομα με διαφημίσεις από τα Νότια προάστια και την Γλυφάδα, εμείς;

Ειδικά οι δήμαρχοι Γλυφάδας, οι δημοτικές αρχές, καθώς και οι παρατάξεις, δεν γνωρίζουμε τι πρεσβεύουν, διότι όσα επικαλούνται ως πολιτικές, δια μέσω των κομμάτων τους, καταρρίπτονται στη πράξη. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όσες φορές έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα φέρετε αυτούσια την ευθύνη, όσοι βρίσκεστε στα δημοτικά έδρανα ως διοικήσεις, διότι πλέον έχουμε οδηγηθεί στην πολιτική παράνοια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε ποιοι διοικούν το δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">