ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άκου Θέμο μας ...


Άκου Θέμο μας ... Όλοι εσείς, οι νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν πρόκειται να κλείσετε, διότι φάγατε πολλά, και έχετε καταχωνιάσει πολλά, επί σειρά ετών αποσιωπάται τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε το κόμμα το οποίο σας τροφοδοτεί, και ενίοτε σας χρηματοδοτεί.

Δεν ασκήσατε ποτέ λειτούργημα, κάνετε μπίζνα, και μάλιστα μαζική και αποδοτική, και γνωρίζετε καλύτερα από εκατομμύρια πολιτών στη χώρα μας, ότι αν δεν υπήρχαν οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες, οι οποίοι αποτελούν καθαρή δημιουργία της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να έχετε προβολή και ανάδειξη, οι εφημερίδες που εκδώσατε θα ήταν της μιας εβδομάδας. 

Την επιτυχία την οφείλετε στα αφεντικά σας εφοπλιστές, και στους συνεργάτες σας πολιτικούς, διότι χωρίς αυτούς θα είσαστε παντελώς ασήμαντοι, όπως είναι εκατομμύρια Ελλήνων, και πολλοί/ες εξ αυτών, ( χιλιάδες), είναι άνθρωποι με τεράστιο μορφωτικό επίπεδο και συντελεστή νοημοσύνης, οι οποίοι έχουν γίνει βορά στα υποχθόνια συμφέροντά σας.

Μη δείχνεις την κυβέρνηση προσπαθώντας να στρέψεις τη κοινή γνώμη κατά όσων κυβερνούν σήμερα, διότι στη χώρα μας υπάρχουν εκατομμύρια πολιτών οι οποίοι/ες γνωρίζουν ποιοι διαμόρφωσαν την οικονομική ύφεση, τα μνημόνια, και την υποδούλωση του λαού.

Μια 'σοσιαλιστική' κυβέρνηση, σαφώς θα διορίσει στο δημόσιο, και η Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη, θέλει να έρθει στο προσκήνιο, ώστε να τους απολύσει, και εν συνεχεία να πεινάσουν οι οικογένειές τους.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ξεζούμισαν το λαό ευεργετώντας αποκλειστικά ημέτερους, εφοπλιστές, μεγαλοεκδότες, βιομηχάνους, και λοιπούς ολιγάρχες; 

Ποιοι κυβερνούσαν από το 1974 μέχρι πρόσφατα, και ποιοι ξεζούμισαν το λαό καταστρέφοντας τα ταμεία, πετσοκόβοντας τις συντάξεις, και οδηγώντας τους πολίτες στην ανεργία και την αφαίμαξη; 

Μαξίμου: Θα απαντήσουμε στα χαλκεία με επίσημα στοιχεία

«Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την ανηθικότητα, τη διαφθορά, το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης.

Πολιτικά κόμματα που τροφοδοτούν με ψευδή δημοσιεύματα έντυπα που διαβιούν και τρέφονται από βούρκους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγουν», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και σημειώνουν ότι «η τακτική «σου δίνω την «είδηση», την κάνεις Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια με ανακοίνωση καταγγέλλω την κυβέρνηση» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

«Είναι, μάλιστα, τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία ΝΔ με Πρώτο Θέμα που το «ρεπορτάζ» υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την παραγωγή της ΝΔ, στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!» προσθέτουν οι ίδιες πηγές και υπογραμμίζουν:

«Για μία ακόμη φορά η εφημερίδα του «κομιστή» λειτουργεί και επισήμως ως γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα. Φυσικά στο «ρεπορτάζ» ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν «μετακλητούς υπαλλήλους» και «κομματικούς στρατούς«.

Τα επίσημα στοιχεία που θα δημοσιευθούν άμεσα θα απαντούν στα χαλκεία».

Η προπαγάνδα των υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας με σχολιασμό από τον πρωτεργάτη ''πειρατή'' των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων 

Θέμος: Άκου, Αλέξη μας...

Για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει τελευταία Κυριακάς και εορτάς απόγευμα, ο κομιστής του τρίτου Μνημονίου της Μέρκελ, Αλέξης Τσίπρας, καθυβρίζει με μανία το Πρώτο Θέμα, κρυπτόμενος πίσω από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ή τα χυδαία non paper που εκδίδει το Μαξίμου.

Γιάννης: Άκου Θέμο μας ... 

Για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, οι κομιστές του πρώτου και δεύτερου Μνημονίου, και της καταστροφής του Ελληνικού λαού, και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, καθυβρίζουν με μανία την κυβέρνηση, κρυπτόμενοι πίσω από τις πένες της εφημερίδας σας.

α.  Άκου Θέμο μας ... Αντί να κάθεσαι να βρίζεις την κυβέρνηση, κάνε καλύτερα τη δουλειά σου σαν δημοσιογράφος που είσαι, την ώρα μάλιστα που μέσα στην παγωνιά των ημερών κοκαλώνουν από το κρύο όσοι διώχτηκαν με σειρά διώξεων και κατασχέσεων από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, ο οποίος το 1991 - 93 έπειτα από αιτήσεις και παράβολα για αδειοδότηση του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στα FM κύματα φρόντισε τους Αλαφούζους και λοιπούς εφοπλιστές - ληστές, όπως και τα κομματικά του στελέχη.

β.  Άκου Θέμο μας ... Αν κάνετε δημοσιογραφικά τη δουλειά σας 12 χρόνια τώρα, θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον η αλήθεια των ερτζιανών στη χώρα μας καταχωρημένη στη φυλλάδα σας, αντί να είσαστε έμμισθοι ιδιοκτητών με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων οι οποίες παραβαίνουν και το Ελληνικό Σύνταγμα και τους θεσπισμένους νόμους, και τις συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  

γ. Η κατάχρηση που γίνετε επί 27 χρόνια, από τη πλευρά οικονομικών παραγόντων στα ερτζιανά της χώρας μας, αυτούσια θα δρομολογηθεί στον Άρειο Πάγο, και δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία λειτουργούν πλειάδα συγγενικών προσώπων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, (Βλέπε αδερφό Δήμαρχου Γλυφάδας - Παπανικολάου κ.α.) θα παρασχεθούν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, και εν συνεχεία στη Χάγη.

δ. Είναι αυταπόδεικτο για κάθε Έλληνα πολίτη ότι στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ διαχωρισμός των εξουσιών, παρά μόνον διαπλοκή, και ειδικά πολιτικοοικονομική διαπλοκή, με την συνεργασία πολιτικών, οικονομικών, και εκδοτικών συνεργατών.

ε. Όταν επικαλείσαι το ΑΠΕ προσβάλλεις τη νοημοσύνη των αναγνωστών σου, διότι το ΑΠΕ χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, λαμβάνει χρήματα κάθε εργαζόμενος του από την πολιτεία, και ο δικός σας ο ρόλος ως ΙΔΙΩΤΕΣ, είναι να παρέχετε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, όχι το μοντελάκι το οποίο φορέθηκε στη χώρα μας, χιλιάδες Εφημερίδες και εκδότες, οι οποίοι αναπαράγουν τόνους ειδήσεων από το ΑΠΕ, και συνάπτουν συνεργασία με πολιτικά κόμματα ώστε να ασκούν αντιπολίτευση.

ζ. Ποιοι ξεζούμισαν επί 40 χρόνια τον κόσμο - το λαό - διορίζοντας τα δικά τους παιδιά; Γιατί δεν υπήρξε στο ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'', ως κύρια είδηση, οι παράνομες και ειδικές προσλήψεις του νεοδημοκράτη δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, στο δήμο Γλυφάδας, όπου τον ένα τον ''έχωσε'' στο γραφείο τύπου, ώστε να εκδίδει από τον δήμο προσωπική ιστοσελίδα γαλάζιας προπαγάνδας, τον δεύτερο τον τοποθέτησε οδηγό στο γκολφ, το οποίο δεν διαθέτει αυτοκίνητα, την τρίτη την αποσπασμένη του τέως υπουργού Ν. Δένδια τη τοποθέτησε προσωπική γραμματέα, κ.α.;

η. Τέλος, βρες τα στοιχεία από το υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, ποιοι ξεπούλησαν σε ημέτερους με το αζημίωτο, και ποιοι κατέλυσαν τη νομιμότητα και το πολίτευμα κατά των υπολοίπων πολιτών, ( συγκεκριμένα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ), πόλη στην οποία διέμενε ο Μητσοτάκης. 

Το Καληνύχτα ''έπαιζε'' πριν βολευτείς ως δεξιός στον 984 της ΝΔ και του Μιλτιάδη Έβερτ, ο οποίος ήρθε στο χώρο μια δεκαετία έπειτα από εμάς, τους ''πειρατές'', βρήκε στρωμένο το έδαφος, ανοικτό το παράθυρο, και απεδείχθη ότι ήταν ελλιποβαρής για το πολίτευμα !!! 

ΥΓ: Αλήθεια σε ποια δημοκρατική χώρα υπάρχει υπουργείο τύπου και ΜΜΕ το οποίο υπήρχε επί 20 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

ΥΓ 1: Μη θεωρηθεί ότι αβαντάρω την κυβέρνηση, διότι εμάς δεν μας έχει καλύψει, όμως, ότι κάνω το κάνω για τους ''σοσιαλιστές'', ( Ελληνικό λαό ), οι οποίοι ωφελήθηκαν, και κανείς δεν θα μας το αναγνωρίσει, σε εμάς, σε χιλιάδες ανεξάρτητους σήμερα, οι οποίοι τους υποστηρίξαμε επί χρόνια. 

Είμαστε στη χώρα, όπου φροντίζονται πολλοί και διάφοροι, και θεωρούν ότι όσα ισχύουν τα διαμόρφωσαν αποκλειστικά οι ίδιοι, χωρίς την στήριξη και σύμπραξη πολλών χιλιάδων, οι οποίοι εν συνεχεία αδικούνται, και συνολικά, και από τον κάθε ένα - μια των ωφελημένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άκου Θέμο μας ... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">