ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Παπαδημούλης: Το παιδί των Ρούπα-Μαζιώτη να δοθεί στους συγγενείς του

«Οι Ρουπα- Μαζιώτης να κριθούν αυστηρά για τις πράξεις τους. Το δε 6χρονο παιδί τους, να δοθεί στους συγγενείς του. Με σύντομες διαδικασίες», γράφει στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ στον εντοπισμό και νέας γιάφκας με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο προχώρησε η ΕΛΑΣ τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει  αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της σήμανσης.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το περιεχόμενο της γιάφκας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούπα, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει μια γιάφκα με όπλα στον Άλιμο τα ευρήματα της οποίας εξετάζονται και αξιοποιούνται.

Σημείωση του ''Γ'': Κύριε Παπαδημούλη, ως ευρωβουλευτής, γνωρίζοντας τι ισχύει στη πόλη της Γλυφάδας, δεν μπορεί να μένεις αμέτοχος, και ειδικότερα όταν ένας τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ, βρίσκεται σήμερα δήμαρχος στη πόλη της Γλυφάδας, καταστρατηγώντας το σύνολο των θεσπισμένων, και έχοντας την αβάντα του κόμματός του, το οποίο φέρει ακέραια την ευθύνη για την δημιουργία της διαπλοκής των ραδιοτηλεοράσεων. 

Ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο βρίσκεται στην διακυβέρνηση της χώρας, γνωρίζεις όσα ισχύουν θεσμικά στις Η.Π.Α και σε σειρά άλλων ανεπτυγμένων χωρών σε καθολική αντιδιαστολή της τριτοκοσμικής Ελλάδας.

Γνωρίζεις ότι ισχύει το καθεστώς ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ LOWER POWER Ραδιποτηλεοράσεων, τοπικού χαρακτήρα, ενώ τόσο στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όσο και στη χώρα μας συντελείτε υπέρ των ολιγαρχών, της διαπλοκής, και του μπάχαλου χωρίς ίχνος δημοκρατίας.

Ως ευρωβουλευτής, και αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αν διαφέρεις από τον σημερινό παρανομούντα τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ Παπαπανικολάου, τον οποίο ορισμένοι ανεγκέφαλοι τον έβαλαν στο δήμο Γλυφάδας για την υπηρέτηση της διαπλοκής, έπρεπε να έχεις συγκεκριμένες ριζοσπαστικές θέσεις για πρόοδο στη χώρα μας, εν γένει στην Ε.Ε., ώστε ακόμα με καθυστέρηση δεκαετιών να μπορέσουμε να υιοθετήσουμε το 10% όσων ισχύουν σε προηγμένες χώρες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Παπαδημούλης: Το παιδί των Ρούπα-Μαζιώτη να δοθεί στους συγγενείς του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">