ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρία Παγώνα Ζάκκα αντεισαγγελέα Εφετών όσοι δεν αποκαθιστούν την δικαιοσύνη είναι εγκληματίες

Στις 24/05/2005 δεχτήκαμε δίωξη και κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', με το αιτιολογικό ότι εξέπεμπε ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς την άδεια της αρμόδιας αρχής, έπειτα από μήνυση του GALAXY 92. 

Επισημαίνεται:

Η αρμόδια αρχή κατά το νόμο και τα θεσπισμένα είναι το Ε.Σ.Ρ, όμως κατά μοναδικό παγκόσμια τρόπο - πατέντα - οι ραδιοφωνικές άδειες, και συγκεκριμένα περισσότερες από 500, έχουν δοθεί από το Υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, άρα απ΄ευθείας από πολιτικούς των αστικών κομμάτων, και συγκεκριμένα στην περίπτωση του εν λόγου χαφιεδοσταθμού η φερόμενη '' άδεια '' δόθηκε έπειτα από παρέμβαση και συναλλαγή οικονομικών και πολιτικών προσώπων.

Αναφορικά με το καθεστώς φερόμενης ''αδειοδοτήσεως'', η οποία αποτελεί την κορυφαία πλάνη του Ελληνικού λαού, έχουμε να δηλώσουμε υπόψιν της κυρίας αντεισαγγελέα Εφετών Παγώνας Ζάκκα, ώστε εν συνεχεία να υπάρξουν και άλλες δέουσες ενέργειες μας, τα ακόλουθα:

Ο εν λόγω χαφιεδοσταθμός Ρ/Σ , λειτουργεί έπειτα από συναλλαγή τέως δημάρχου Ηλιούπολης, και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σύμφωνα των γνωριμιών του πέτυχε να ''νομιμοποιήσει'' τον εν λόγω από το Υπουργείο τύπου και ΜΜΕ.

Είναι γνωστό της πάση πως ''νομιμοποιήθηκαν'' εκατοντάδες ημέτεροι των αστικών κομμάτων, και συγκεκριμένα της Νέας Δημοκρατίας καθώς και του ΠΑΣΟΚ, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων πολιτών, οι οποίοι σε ανάλογο καθεστώς, και έχοντας και μια διαδρομή δεκαετιών, ως πρωτεργάτες - πρωτοπόροι του χώρου, κατέθεσαν τις ίδιες αιτήσεις - παράβολα με όσους επιλεκτικά ευεργέτησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι εν αρχή το 1987, με τον Ν. 1730/87 και το Π.Δ 25/88, και ειδικότερα έπειτα από την της υπ. αριθ. 13789/Ζ2/1125/28/06/91 αιτήσεως και παραβόλου μας στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως, ορισμένοι πολιτικοί, οι οποίοι παρείχαν σε δικούς τους ημέτερους ''άδειες'', είχαν ιδιαίτερους λόγους σε εμάς να μην παρέχουν.

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο καθεστώς το οποίο ίσχυε, και ισχύει ακόμα στη χώρα μας, για όσους και όσες βρίσκονται στους κόλπους της δικαιοσύνης; 

Δεν καθίσταται σαφές ότι ορισμένοι απαράδεκτοι πολιτικοί, των αστικών κομμάτων, φρόντισαν την ευημερία των ημετέρων τους, κατά παράβαση του Συντάγματος και του θεσμικού πλαισίου, και ειδικότερα κατά παράβαση της ιεράρχησης η οποία αποτελούσε την υποχρέωσή τους ;  

Δεν καθίσταται σαφές ότι αλλοίωσαν την λαϊκή εντολή του λαού μεριμνώντας για την επιλεκτική ευημερία των δικών τους ημέτερων ; 

Δεδομένου ότι συνολικά γνωρίζετε, και αρχής γενομένης από την έτερη εισαγγελέα εφετών κ. Αικατερίνη Πιστόλη, ποιοι είναι οι πρωτοπόροι - πρωτεργάτες των FM στη χώρα μας, οι ενέργειες ευεργεσίας όσων ωφελήθηκαν σε καθεστώς αδιαφάνειας - διαπλοκής, υπέρ ημέτερων συγκεκριμένων κομμάτων, δεν δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα ; 

Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις επενδύσει όσα χρήματα είχες, καθώς και χρήματα άλλων συμπολιτών μας, ενώ έχεις μια διαδρομή δεκαετιών, και να έρχεται ένα αμερικανάκι από το εξωτερικό, το οποίο με γλύψιμο σε πολιτικούς και διαπλοκή επιτυγχάνει την φερόμενη νομιμότητα '' αδειοδότηση'', να καταργεί επί της ουσίας την αναλογικότητα, την πολυφωνία, και την δημοκρατικότητα ενός χώρου; 

Κυρία  Παγώνα Ζάκκα, καθώς και κ.κ. Φιστόπουλε Νικόλαε, και Βελισσάρη Κωνσταντίνε, όπως και κ. Ντεμίρη Στυλιανή, έχοντας το ισχύον καθεστώς ραδιοτηλεοράσεως, το οποίο είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες, με απόφαση του ΣτΕ, αναφορικά με την Αντισυνταγματική λειτουργία του συνόλου των ραδιοτηλεοράσεων, καθώς και με την αποδεδειγμένη διαπλοκή στην παραχώρηση των φερόμενων ''αδειών'', οι οποίες σε καμία περίπτωση σήμερα δεν ισχύουν, μήπως οφείλετε να ανακαλέσετε των αποφάσεων σας του παρελθόντος ;  

Μήπως απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα, διότι προσβάλλεται τη νοημοσύνη του συνόλου, όταν αποδέχεστε ότι ένα τοπικό ραδιόφωνο, το οποίο λειτουργούσε σύμφωνα του Ν. 1730/87, καθώς και του Ν. 2328/95, ως καθαρά τοπικό ραδιόφωνο χαμηλής ισχύος, δεν χρειάζεται άδεια, και δεν υπήρχε καμία παράβαση της παρ. 1Α, όπως και 5αΒ του Ν.2801/2000 ;

Επανεξετάστε τα πεπραγμένα σας, όσο εμείς ενημερώνουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, καθώς και το Μαξίμου, για όσα έστηναν επί δεκαετίες εις βάρος της αριστεράς, και των πρωτεργατών στα FM, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανομίες, καθώς και η αντισυνταγματική λειτουργία όσων εξασφάλισαν με πολιτικό μέσον μια φερόμενη ''άδεια''.

Άδεια λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού δεν υπάρχει καμία σε ισχύ, και όσες αποφάσεις του ΕΣΡ, αναφέρουν τον όρο άδεια χρήζουν ενδελεχούς εξετάσεως της δικαιοσύνης, παρέχοντας το δικαίωμα καταχρηστικών επεμβάσεων διώξεων και κατασχέσεων, ώστε ορισμένοι φασίζουσας νοημοσύνης να εξασφαλίζουν μονοπωλιακού χαρακτήρα έλεγχο μιας περιοχής, όπως είναι τα Νότια προάστια της Αττικής. 

Δεν δικαιολογούνται  ούτε οι ενέργειες εντολών από το ΕΣΡ, ώστε να προκύψουν διώξεις και κατασχέσεις, ούτε οι ενέργειες προσφυγής από τη πλευρά αντισυνταγματικά λειτουργούντων Ραδιοφωνικών σταθμών, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν πειρατικά, χωρίς ΆΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ σε ισχύ, ούτε η σύσταση δικαστηρίων ώστε να δικαστούν οι πρωτεργάτες ενός χώρου οι οποίοι ληστεύτηκαν από τα αστικά κόμματα υπηρέτησης ημέτερων, χωρίς να υπάρξει ποτέ αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Ελληνικής δικαιοσύνης κατά όσων πολιτικών μερίμνησαν για ημέτερους των κομμάτων τους παρέχοντας όσα αναλογούσαν στους πρωτεργάτες των FM κυμάτων.

Αν θεωρείτε ότι λειτουργείτε στην δικαιοσύνη ακακαλέστε άμεσα όσες αποφάσεις αποτελούν προϊόν υπηρέτησης  ημέτερων οι οποίοι έλαβαν οτιδήποτε ρουσφετολογικά, χωρίς ίχνος ιεράρχησης και αξιοκρατίας, και αρχής γενομένης από την απαράδεκτη  κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Όσοι δεν αποκαθιστούν την δικαιοσύνη είναι εγκληματίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 


Σημείωση: Είχαμε μια καθαρά τοπική εκπομπή στο δήμο Γλυφάδας στα όρια της νομιμότητας σύμφωνα του θεσμικού πλαισίου, και αυτοί που στράφηκαν εις βάρος μας είχαν Παναττική εκπομπή, άρα καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν αποκλειστικά μπακάληδες, καθώς και καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.

Τονίζεται ότι εμείς πρωτοστατήσαμε στο χώρο από την δεκαετία του 70, καταθέσαμε σύννομα όμοιες αιτήσεις - παράβολα όσων φέρονται ''νόμιμοι'', και δεδομένου ότι δεν είχαμε πολιτική σχέση με τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, δεν μας παρείχαν την άδεια που μας άρμοζε έπειτα από αιτήσεις και παράβολα για ΙΔΡΥΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τοπικού σταθμού.

Επισημαίνεται ότι λίαν συντόμως θα υπάρξει πλήρης προσφυγή μας κατά του συνόλου φερόμενων ''αδειοτηθέντων'' ιδιοκτητών του Ν.Αττικής οι οποίοι λειτουργούν κατά παράβαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθώς και της ίδιας μας της ζωής, δεδομένου ότι στράφηκαν κατά των δικαιωμάτων μας, καθώς και της ζωής μας με σειρά μηνύσεων κατά ημών. 

Αρκετά χρόνια κράτησε η εξαπάτηση του λαού, καθώς και τα προνόμια των ημέτερων συγκεκριμένων αστικών κομμάτων στο χώρο των ερτζιανών.

Εμείς έπειτα από αιτήσεις - παράβολα και καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις δεν λειτουργούμε επί 13 χρόνια το ένα (1) τοπικό ραδιόφωνο, ενώ στον αντίποδα οι προνομιούχοι των αστικών κομμάτων λειτουργούν κατά παράβαση νόμων και συντάγματος σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λειτουργεί με γνώμονα την διασφάλιση της συνταγματικότητας και της νομιμότητας προασπίζοντας τη ζωή των πολιτών, η μεριμνά επιλεκτικά για τα οφέλη όσων ευεργέτησαν με ρουσφέτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ; 

* Αποστέλλονται όλα τα στοιχεία του συνόλου καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων στο υπουργείο δικαιοσύνης, το Μαξίμου, καθώς και το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με την σύσταση πλήρους - ενδελεχούς επανεξετάσεως όλων των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', περιορισμένης ισχύος, με την συμμετοχή δικαστικών και λοιπών λειτουργών, αξιώνοντας απαλλακτικό βούλευμα από τη πλευρά όσων συνετέλεσαν σε κακοδικία  με γνώμονα πολιτικά συμφέροντα συγκεκριμένων κομμάτων, καθώς και των ευνοημένων τους με ρουσφέτια ημέτερων. 

* Στο δήμο Γλυφάδας υποτίθεται ότι έχουμε δήμαρχο δικηγόρο, και σας πληροφορώ με πλήρη επίγνωση ότι είναι ένας απλός μπακάλης, με μια κουστωδία μπακαλόγατων οι οποίοι παρουσιάζονται ως σύμβουλοι και αιρετοί, διότι δεν εξηγείτε να παρανομούν επί χρόνια  κατά του δημότη Γλυφάδας τον οποίο καλούνται να εκπροσωπήσουν, και να υπηρετούν τους αντισυνταγματικά λειτουργούντες εκτός Γλυφάδας !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρία Παγώνα Ζάκκα αντεισαγγελέα Εφετών όσοι δεν αποκαθιστούν την δικαιοσύνη είναι εγκληματίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">