ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσίπρας της τριτοκοσμικής Ελλάδας

Βρισκόμαστε ακόμα και σήμερα, το 2017, στην τριτοκοσμική Ελλάδα, στην οποία δεν έχει προχωρήσει τίποτα σύμφωνα της ένταξης της χώρας στην Ε.Ε., και την νομισματική ένωση, ενώ ορισμένοι επιθυμούν να χαρακτηρίζονται ''Ευρωπαίοι πολίτες'', ενώ αυταπόδεικτα κοιμούνται με τα τσαρούχια, και συνδιαμορφώνουν μια τριτοκοσμική χώρα.

Συγκεκριμένα, αποτελεί γελοίο φαινόμενο να ακούς από 16χρονα παιδιά ότι μπήκαν για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στην σχολή τους, όπως άκουσα προχθές από νεαρά άτομα, και στην μηχανή της google πάταγαν κατά λάθος το μεγάφωνο !!! ( μικρόφωνο φωνητικών εντολών )

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στη χώρα μας μοναδικών φαινομένων, και ακόμα και οι νέοι άνθρωποι διέπονται από ιδέες οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στον μεσαίωνα. 

Οι δυο ταχύτητες παραμένουν σήμα κατατεθέν στην τριτοκοσμική Ελλάδα.

Προκαλεί θλίψη, να έχεις πρωτοστατήσει σε ένα χώρο, όπως είναι τα ερτζιανά FM, και ακόμα και σήμερα να ισχύει αναρχία, αντισυνταγματικότητα, και μια χώρα η οποία παραπέμπει σε ζούγκλα.

Προκαλεί θλίψη, να ακούς και να βλέπεις τα παράπονα νέων ανθρώπων για όσα ισχύουν διεθνώς πλην της τριτοκοσμικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα πρόσφατα είχαμε την αίτηση νεαρού αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στα Νοτιοανατολικά προάστια, και επιθυμεί να αφήσει μούσι, όπως ισχύει διεθνώς στα σώματα ασφαλείας, και την αστυνομία, εκτός της τριτοκοσμικής Ελλάδας. 

Προκαλεί θλίψη, να βλέπεις ένα λαό ο οποίος επιθυμεί πρόοδο και υλιστική ευημερία, υιοθετώντας την υπερκατανάλωση προϊόντων, ενώ πολιτισμικά και πολιτικά βρίσκεται ακόμα στον μεσαίωνα.

Επίσης, προκαλεί αηδία, στην τριτοκοσμική Ελλάδα να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία παρουσιάστηκε ως ριζοσπαστική αριστερά, και ακόμα και σήμερα, να μην υπάρχει σε Ελλαδικό επίπεδο, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής, ένα σύγχρονο κέντρο για την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να υπάρχουν τα δεδομένα οφέλη των αναχρονιστικών εγκεφάλων, οι οποίοι συντηρούν παλαιές ιδέες για τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Η τριτοκοσμική Ελλάδα

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε εκμυστηρευθεί σε ανύποπτο χρόνο σε συνέντευξή του σε εφημερίδα των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα, στην εφημερίδα «Κυκλαδίτικη» και στον δημοσιογράφο Νικόδημο Λιανό, τον Ιούλιο του 2011:

«Η σχέση μου με την Εκκλησία είναι πολύ καλή και θα έλεγα ότι στηρίζεται στην ντομπροσύνη, εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Είμαι άθεος. Με τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και έχουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο συζητήσεις για όλα τα θέματα. Εκτιμώ και σέβομαι τα πιστεύω τους αλλά έχω την δική μου κοσμοθεωρία και δεν μου αρέσει να κρυβόμαστε».

Η αποτέφρωση των νεκρών 

Στη Γαλλία η αποτέφρωση νεκρών επιτράπηκε με διάταγμα από το 1789, αλλά ρυθμίστηκε πληρέστερα με νόμο της 15ης Νοεμβρίου 1887. Στη Γερμανία διασφαλίζεται με έναν συνδυασμό διατάξεων ο σεβασμός στη βούληση του αποθανόντος και με νόμο του 1934 περί αποτέφρωσης των νεκρών εξισώνεται με την ταφή. Στην Ισπανία το θέμα ρυθμίστηκε το 1945 με τον νόμο περί θρησκευτικής ελευθερίας. Στη Βρετανία επιτρέπεται η αποτέφρωση των νεκρών με δικαστική απόφαση του 1884.

Κατά το 2007 εκτιμάται ότι τα ποσοστά αποτέφρωσης στη Βρετανία, στην Ελβετία, στη Σουηδία, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία και στη Δανία ξεπερνούν το 50%. Στην Ιαπωνία φτάνει το 99%, στην Αυστραλία το 48% και στις ΗΠΑ το 21%.

Στην Ελλάδα το θέμα τέθηκε για πρώτη φορά το 1987. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το 2006, επιτράπηκε και στην Ελλάδα με την ψήφιση σχετικού νόμου Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006 (ν. 3448/2006, άρθρο 35) η αποτέφρωση σε όσους το επιτρέπουν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Εντούτοις δεν έχει προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της νομικής πρόβλεψης καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της χωροθέτησης.

Η αποτέφρωση των νεκρών τυγχάνει σήμερα μεγάλης προτίμησης σε όλο τον κόσμο για διάφορους λόγους:

1) Απαλλάσσει τις οικογένειες των νεκρών από την υποχρεωτική εκταφή της σορού, τα αρνητικά συναισθήματα που προκαλεί η θέα των οστών ή η ατελής αποσύνθεσή της σορού.
2) Αποφεύγονται τα έξοδα κατασκευής - συντήρησης τάφου.
3) Αποφεύγεται η επιβάρυνση του περιβάλλοντος (γης, και υδροφόρου ορίζοντα) των νεκροταφείων τα περισσότερα των οποίων είναι εντός του οικιστικού ιστού των πόλεων και κορεσμένα.
4) Κοστίζει ελάχιστα χρήματα σε σχέση με την αναχρονιστική μέθοδο της ταφής.

Σημείωση: Απόλυτα γελοίο ως φαινόμενο να βλέπεις όσους δηλώνουν άθεοι, μαζί με το σόι τους άθεων αριστερών, να βρίσκονται σε ενορία - εκκλησία μαζί με παπάδες για την τέλεση της αναχρονιστικής ταφής, και  να δίνουν στα μουλωχτά  το γνωστό φακελάκι στον παπά.

Επισημαίνεται ότι το 80% όσων παρουσιάζονται ''πιστοί'' στη χώρα μας, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ορθοδοξία, και τηρούν ένα σύμφωνο συντηρητισμού για την εξυπηρέτηση συμφερόντων, όπως και μιας ιδεολογίας η οποία αποτελεί προκάλυμμα για τα καθημερινά εγκλήματα τα οποία διαπράττουν ώστε να κρύβονται ως συντηρητικοί πίσω από την ορθοδοξία και την πίστη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα συντηρητισμού, και οργανωμένου εγκλήματος, οι οικογένειες της Μαφίας στις Η.Π.Α, οι οποίες καθημερινά διέπρατταν σειρά από εγκλήματα, πάσης φύσεως, και κάθε Κυριακή βρισκόντουσαν στην ενορία παριστάνοντας τους πιστούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τους λόγους οι οποίοι με οδηγούν να στρέφομαι κατά όλων των υποκριτών, φερόμενων αριστερών στη πόλη της Γλυφάδας, και σαφώς όχι μόνο, δεδομένου ότι ήμουν πρωτοπόρος στην έκθεση των ιδεών μου από το ραδιόφωνο, ( ΓΛΥΦΑΔΑ FM - 1977 - 2005), κατά του συντηρητισμού για ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας και ουσιαστική πρόοδο, ενώ πλήρωσα, και ακόμα πληρώνω το μάρμαρο, λόγω συντηρητισμού και καθολικότητας υποκρισίας μιας κοινωνίας, η οποία οδηγείται μέχρι τα επίπεδα της απάτης, και αποδοχής παθογενειών, οι οποίες παραπέμπουν στο κοινό οργανωμένο έγκλημα. 

Αναφέρομαι στους κυρίους Σκαμπαρδώνη, Ταστάνη, Τάσσο, Πλιάκη, κ.α, οι οποίοι, ενώ διατείνονται ότι είναι αριστεροί, δεν έχουμε ούτε μια δική τους πιστοποίηση, και σαφέστατα τα κέρδη τους υφίστανται και είναι δεδομένα. 

Κύριε Τσίπρα συνοδοιπόρος να υπονομεύονται οι καθαροί άνθρωποι, και ειδικότερα ιδεολόγοι - διανοούμενοι, για τα κέρδη των υπονομευτών - υποκριτών, οι οποίοι μας όφειλαν το λιγότερο πολιτική υποστήριξη από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσίπρας της τριτοκοσμικής Ελλάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">