ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο φως η δράση του Αρτέμη Σώρρα

Η δράση του Αρτέμη Σώρρα μπαίνει στο ''μικροσκόπιο'' της πολιτείας και της δικαιοσύνης, δεδομένου ότι έπειτα από πολυετή δράση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή να ανασυρθούν από το αρχείο δικογραφίες του Αρτέμη Σώρρα. 

Γιάννης Κουρδομενος: Προσωπικά γνωρίζουμε τι ισχύει με τη πλειονότητα όσων εμφανίστηκαν ως εθνοσωτήρες στη χώρα μας, και δεδομένου ότι κανείς απ' όλους αυτούς δεν υπηρετεί το δημόσιο όφελος και το σύνολο των πολιτών, προσωπικά αν δεχτούμε την οποία αξίωση από τη πλευρά της πολιτείας, και των υπηρεσιών της, σε οφειλόμενα, όσα χρόνια έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων παρανομούσαν και παρανομούν στις σύννομες αιτήσεις μας, εμείς θα λειτουργήσουμε κατά βούληση.

Τονίζεται για πολλοστή φορά, αν τον πρώτο του 2017, μήνα Ιανουάριο, τα αστικά κόμματα, τα οποία βρίσκονται στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας, δεν καλύψουν τις σύννομες αιτήσεις μας, καθώς επίσης, ως στελέχη των κοινοβουλευτικών κομμάτων τα οποία διόρισαν την σύνθεση του Ε.Σ.Ρ, να μας παρασχεθεί ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, στο δικό μας μικροσκόπιο μπαίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι συνεργάτες τους της οικονομικής ολιγαρχίας - μαφίας.

Εμείς, έχουμε τις πιο καθαρές θέσεις - τοποθετήσεις, οι οποίες δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας. Δεδομένου ότι παρανομούν πολιτεία - πολιτικοί - αιρετοί κατά σύννομων αιτήσεων των πολιτών, άρα λειτουργώντας κατά του δημόσιου συμφέροντος, οι πολίτες όσο διαρκούν οι παρανομίες, άρα μηδενική εκπροσώπηση, δεν είναι υπόχρεοι να καταβάλουν το ελάχιστο. 

Αντιθέτως, είναι υπόχρεοι όσοι στηρίχτηκαν από την πολιτεία - πολιτικούς - αιρετούς, στο να καλύψουν το σύνολο των οφειλών όλων των οφειλετών.

Όσοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, παρανομώντας σε σύννομες αιτήσεις μας, όπως και όσοι βρίσκονται στο Μαξίμου, καθώς και οι φροντισμένοι τους, με τη συνεργασία της οικονομικής μαφίας - ολιγαρχίας, να ξεκινήσουν να καλύπτουν το σύνολο των υπολοίπων.

Ο Σώρρας παρέχει στη χώρα ''600 δις'', και δεν τα δέχτηκαν, ενώ ο υποφαινόμενος με τη συμβολή του έχει εκλέξει μια ισχύουσα κυβέρνηση, και υφίστανται χιλιάδες ωφελημένοι. Υπάρχει δεδομένη πραγματικότητα, και οφέλη.

Ξέρετε ότι ανάλογες ενέργειες μπορούσαμε να πράξουμε όλοι - συνολικά - και επιλέξαμε καθαρές θέσεις. Είναι πολύ εύκολο να επικαλεστείς ότι διαθέτεις την τεχνολογία του μέλλοντος, αξίας τρισεκατομμυρίων, και ενώ θέλεις να προσφέρεις στη χώρα και το λαό αυτοί δεν δέχονται την προσφορά σου.

Συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας, απο το 1987 και μετέπειτα, αν οι δημοτικές αρχές, (''συμπολίτες μας''), μας είχαν στηρίξει, σήμερα θα είχαμε τουλάχιστον την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1 η το STAR. Αυτό δεν μπορεί να δει - εξετάσει - ο μέσος κάτοικος, διότι κρίνει σύμφωνα με όσα βλέπει, και σαφώς όχι με γνώμονα όσα μπορούσαν να διαμορφωθούν αν ήταν σωστοί οι κάτοικοι - εκλεγμένοι.

Θυμάστε ότι με δημοτικό χρήμα στο δήμο Γλυφάδας, αγόρασαν τηλεοπτικούς αναμεταδότες και κεραίες, τα οποία τα είχαν τοποθετήσει στις μαρίνες της Γλυφάδας, παράνομα, ώστε να αναμεταδίδουν τα διαπλεκόμενα, ενώ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για τους κατοίκους της Γλυφάδας και για το μέλλον μας. 

Ο αρμόδιος επιθεωρητής του Αρείου Πάγου μετέβη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει εξηγήσεις για την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε και φέρεται να αφορά τη μη αποδοχή εξουσιοδότησης του Αρτέμη Σώρρα από υπάλληλο του δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δικογραφία το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει το δρόμο προς το αρχείο. Η υπόθεση αφορά ιδιωτική διαφορά για κατάληψη οικίας που κατέληξε σε αγωγή και επιδίκαση αποζημίωσης με τον εναγόμενο να ζητά να εισπραχθεί το ποσό από τα ομόλογα Σώρρα. Πάντως εισαγγελικές πηγές διέψευδαν ότι η εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκαν στην Θεσσαλονίκη, στρέφεται σε βάρος δημοσίου υπαλλήλου επειδή αρνήθηκε να δεχτεί την εξουσιοδότηση Σώρρα.

Πλέον, όλων αυτών το το υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε στην κυρία Δημητρίου αίτημα για να μελετηθεί η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκε ο Αρτέμης Σώρας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου χρέωσε την υπόθεση της δικαστικής απόφασης σε αντιεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου προκειμένου να ερευνηθεί αν μπορεί να ασκηθεί αναίρεση υπέρ του νόμου.

Ήδη, από την οικονομική αστυνομία ερευνήθηκε τυχόν διάπραξη του αδικήματος της προτροπής από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα προς τους πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τώρα, οι δικογραφίες για την δράση του Αρτέμη Σώρρα που ανασύρθηκαν από το αρχείο με εντολή της κυρίας Δημητρίου είναι:

Η πρώτη διενεργήθηκε με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλία Ζαγοραίου από την οικονομική αστυνομία και ήδη ολοκληρώθηκε το στάδιο της συλλογής καταθέσεων και στοιχείων. Ο φάκελος θα εμπλουτιστεί από τα δημοσιεύματα που διαβίβασε ο υπουργούς Δικαιοσύνης για το θέμα στον Άρειο Πάγο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα με την άσκηση ή μη ποινικών διώξεων.

Η δεύτερη δικογραφία σχηματίστηκε σε εισαγγελία της Πελοποννήσου και αφορά την υποβολή από μερίδα πολιτών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα. Με τις εξουσιοδοτήσεις αυτές ζητούν να εισπράττονται τα όποια χρέη τους από τα ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας. 

Η τρίτη δικογραφία σχηματίστηκε με αφορμή τη διανομή των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από μέλη του κόμματος Σώρρα.

Από πλευράς του Υπουργείου Οικονομικών, η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων έχει διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση στα πλαίσια εισαγγελικής παραγγελίας σχετικά με την υπόθεση Σώρρα και τα αποτελέσματα διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για περαιτέρω ενέργειες και ως εκ τούτου καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας. 

Επίσης, η Διεύθυνση Εισπράξεων του Υπουργείου Οικονομικών έχει αποστείλει προς τις ΔΟΥ εγκύκλιο με την οποία παρείχε οδηγίες για τον τρόπο χειρισμού των εξώδικων δηλώσεων που καταθέτουν οι οφειλέτες που ζητούν τη διαγραφή των οφειλών τους επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με σχετικά έγγραφα του νομικού συμβουλίου του Υπουργείου Οικονομικών. 

Κατά συνέπεια, οι αρμόδιοι υπάλληλοι παραλαμβάνουν, ως έχουν υποχρέωση, τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι οφειλέτες που ζητούν τη διαγραφή των οφειλών τους επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα, αλλά ενημερώνουν τους πολίτες ότι αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο φως η δράση του Αρτέμη Σώρρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">