ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Διαδικασία αναδόχου για το γάλα στους δήμους είναι φασόν;

Όπως διαπιστώσαμε από τα πρακτικά του Δήμου Γλυφάδας, και σε σειρά άλλων δήμων, με ετήσιο τζίρο ένα εκατομμύριο ευρώ, η MICHOU ZINOVIA παίρνει πλειάδα διαγωνισμούς διάθεσης γάλακτος στους Ο.Τ.Α, από την Γλυφάδα, μέχρι τον Πειραιά, την Αγία Βαρβάρα, την Πετρούπουλη, και τον Διόνυσο.

Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, σε πόσους δήμους συμμετέχει η εταιρεία της κ. ZINOVIA, και πόσες αναθέσεις  γίνονται, είναι σαφές ότι μάλλον βρίσκεται με ελαχίστους ακόμα ως μονοπώλιο γάλακτος στους Ο.Τ.Α του Ν.Αττικής.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο τζίρος  του 1.000.000 εκ, ευρώ.

Εισαγωγές - εξαγωγές γάλακτος

Μπήκαμε σε μια σελίδα στην οποία είδαμε το ένα εκατομμύριο τζίρο της συγκεκριμένης εταιρείας, όμως δεν είδαμε καμία πληροφορία για τα προϊόντα της, διότι όλοι οι σύνδεσμοι ήταν κενοί.

Η απόφαση του δήμου Γλυφάδας

«Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού ανάδειξης Προσωρινού αναδόχου και Πρακτικού κατακύρωσης του ανοικτού επαναληπτικού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ (ΓΑΛΑ)» 

Εγκρίνει το από 9/12/2016 Πρακτικό ανάδειξης Προσωρινού αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Λοιπές παροχές σε είδος (γάλα) » που αφορά το Δήμο Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ και ειδικότερα 

α. Προμήθεια λοιπές παροχές σε είδος (γάλα) για το Δήμο Γλυφάδας ποσού 50.402,00 € (πλέον ΦΠΑ) και 

β. Προμήθεια λοιπές παροχές σε είδος (γάλα) για το ΚΑΠΠΑ ποσού 6.152,30 € (πλέον ΦΠΑ) και ανακηρύσσει προσωρινό ανάδοχο εκτέλεσης της εν λόγω προμήθειας την ΖΗΝΟΒΙΑ ΜΙΧΟΥ του Μιχαήλ της οποίας η προσφορά συνολικού ποσού 54.610,89 € (συμ/νου ΦΠΑ) συμφωνεί με τους όρους της διακήρυξης , τις τεχνικές προδιαγραφές και οι προσφερόμενες τιμές δεν παρουσιάζουν σοβαρές αποκλίσεις από τις τιμές της αγοράς και από τιμές που προσφέρθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς , για όμοια ή παρεμφερή υλικά. 

 2. Εγκρίνει το από 9/12/2016 Πρακτικό κατακύρωσης και ανακηρύσσει ανάδοχο εκτέλεσης της εν λόγω προμήθειας την ΖΗΝΟΒΙΑ ΜΙΧΟΥ του Μιχαήλ αφού κατέθεσε όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται στη διακήρυξη. Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως εξής:

 Γλυφάδα, 29.12.2016 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ 

ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ,  ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 

Σημείωση: Ο δήμος σε πλειάδα περιπτώσεων παρέχει δεκάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς εγγυητικές, όμως σε άλλες περιπτώσεις φροντίζει την απ' ευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένους εργολάβους, αξιώνοντας ένα τόνο έγγραφα, και έχοντας συγκεκριμένα άτομα τα οποία συμμετέχουν σε όλες τις εργολαβίες επί δεκαετίες.

Οι υπογραφές τα τελευταία χρόνια είναι πάντα των ιδίων προσώπων - αιρετών, οι οποίοι είναι και υπόδικοι στην υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και ορισμένοι εξ αυτών ήδη καταδικασμένοι από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Δεν θέτουμε υπόψιν σας το συγκεκριμένο ζήτημα διότι υφίσταται κάτι μεμπτό, το θέτουμε διότι καθίσταται σαφές ότι υπόδικοι και καταδικασμένοι υπογράφουν τις αποφάσεις και τις πιστώσεις του δήμου Γλυφάδας, τονίζοντας ότι το ένα εκατομμύριο τζίρος δηλώνει υπεραξία και υπερκέρδος, εκτός αν κάνουμε κάποιο λάθος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Διαδικασία αναδόχου για το γάλα στους δήμους είναι φασόν; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">