ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μανώλης Γλέζος: Eίναι σαφές ότι το 6χρονο παιδί κρατείται

Το νοσοκομείο Παίδων επισκέφτηκε ο Μανώλης Γλέζος το μεσημέρι του Σαββάτου, για να δει το παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη έπειτα από την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης όπου διαβεβαιώνεται ότι o 6χρονος δεν συνελήφθη και δεν κρατείται.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες», ο κ. Γλέζος ήθελε να δει το παιδί και να του προσφέρει ένα παιχνίδι, ωστόσο η Ιδιωτική Εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου δεν του επέτρεψε καμία επαφή, επικαλούμενη Εισαγγελική εντολή.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος δεν του επετράπη η συνάντηση από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που επικαλέστηκε Εισαγγελική εντολή.

Όμως η Ιδιωτική Εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου δεν του επέτρεψε καμία επαφή επικαλούμενη Εισαγγελική εντολή.

Μετά από αυτό είναι πλέον σαφές, ότι το 6χρονο παιδί κρατείται δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.


Σημείωση του ''Γιάννης Κουρδομένος'': Το παιδί της Ρούπα κρατείτε, όμως, αν ήταν μόνο αυτό το θέμα στη χώρα μας όλα θα ήταν περίφημα.

Σε εμάς τι έχουν κάνει οι επιτήδειοι 42 ετών; Δεν είμαστε κρατούμενοι στην ίδια μας τη χώρα, χωρίς Ανεξαρτησία,  όσο κουμαντάρουν οι ολιγάρχες και οι υπόλοιποι έχουν γίνει μαριονέτες τους ; 

Πάντα στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, σε συγκεκριμένες χρονικές συγκυρίες της πολιτικής ζωής, εμφανίζετε η τρομοκρατία, και μονοπωλεί το προσκήνιο και τα ΜΜΕ της οικονομικής μαφίας.

Ποια είναι η πραγματική τρομοκρατία σήμερα στη χώρα μας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μανώλης Γλέζος: Eίναι σαφές ότι το 6χρονο παιδί κρατείται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">