ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Απεργία πείνας από τους μετανάστες

Απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό ξεκίνησαν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου.

Οι πρόσφυγες ζητούν ζεστό νερό, θέρμανση, συνθήκες υγιεινής, και γενικότερα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με καταγγελίες του ΚΕΕΡΦΑ, μητέρες με βρέφη και μικρά παιδιά δεν έχουν σε στοιχειώδη επάρκεια τα απαραίτητα, όπως πάνες και βρεφικό γάλα, το φαγητό είναι απαράδεκτο, δεν υπάρχει ζεστό νερό και πλυντήρια, ενώ οι πρόσφυγες στερούνται πρόσβασης και στα νοσοκομεία, καθώς δεν υπάρχουν μεταφραστές.

Την ίδια ημέρα, οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνουν εκδήλωση στο δημαρχείο Γλυφάδας με τον υπουργό Εσωτερικών, ''για την Ελλάδα που τους αξίζει'', πίσω από τη πλάτη των πληττόμενων, πίσω από τη πλάτη όσων υπονόμευσαν ορισμένα στελέχη, 'αριστεροί', οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ζουν πλουσιοπάροχα γεμίζοντας τις καταθέσεις των τραπεζών με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η αλληλεγγύη από τη πλευρά τους είναι πρωτοφανής, ( πρωτόγνωρη), και ειδικά σε τοπικό επίπεδο γνωρίζουν χιλιάδες συμπολιτών μας ποια είναι η Ελλάδα που αξίζει στους Έλληνες, διότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το σύνολο των πολιτών, και σε καμία περίπτωση οι κλίκες ορισμένων οι οποίοι αλληλοστηρίχτηκαν, βολεύτηκαν, διορίστηκαν, και εν συνεχεία από κοινού υπονομεύουν το μέλλον και τις ζωές των υπολοίπων.

Ακόμα και οι μετανάστες κάνουν απεργία πείνας για τα αυτονόητα, ενώ στον αντίποδα το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δεν τους επιτρέπει να διαπομπευτούν δημόσια. Ακόμα και τοπικά έχουμε χιλιάδες πληττόμενους πολίτες, για τους οποίους η μέριμνα όσων φροντίστηκαν υπέρμετρα είναι για άλλη μια φορά το '' Δεν μπορώ να κάνω τίποτα''.

Οι  'αριστεροί' γνωρίζουν καλύτερα απ' όσους πλήττονται ποιοι είναι σε δεινή θέση, όπως και σε ποια θέση βρίσκονται όσοι σήμερα ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς να διακυβεύεται το ελάχιστο γι' αυτούς.

Τέλος, αναφορικά με όσα έχουν διαδραματιστεί τοπικά στον παρελθόντα χρόνο, με πολιτικούς - αιρετούς - δημάρχους, η δικαιοσύνη που ευαγγελίζονταν όσοι σήμερα απολαμβάνουν εξουσίας και προνομίων, ενώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τους υπολοίπους, είναι τουλάχιστον ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Φυλακή στους κλέφτες ώστε να διασφαλίσουμε τουλάχιστον το αύριο, διότι το χθες και το σήμερα είναι γνωστό σε όλους, και αν μπορεί να αλλάξει το ελάχιστο στο τόπο μας προϋποθέτει την εξυγίανση, άρα οι κλέφτες στη φυλακή.

Φυλακή σε όσους έκλεψαν για το μέλλον των ημετέρων τους και της τσέπης τους, και επίσης φυλακή σε όσους εξαπάτησαν για το δικό τους ιδιοτελές όφελος αντί του συνολικού, η αν προτιμάτε του δημοσίου συμφέροντος.

Τέλος, πρέπει να σας θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι συμπολίτες μας, ανάλογοι με εσάς του ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'', έχουν αποσπάσει εκατομμύρια ευρώ, και μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι είναι, διότι ακόμα και δίπλα μας, ο μηχανικός του έργου, δήλωσε ότι έλαβε τέσσερα εκ. ευρώ, και τα υπόλοιπα τέσσερα πήγαν στις τσέπες όσων υπέγραψαν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε απεργία πείνας, διότι μέσα σε τρία χρόνια χάσαμε 20 χρόνια ζωής !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Απεργία πείνας από τους μετανάστες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">