ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για εμάς η πολιτική στη χώρα μας είναι για τα μπάζα !!!

Τόσο η πολιτική 42 ετών, όσο και οι πολιτικοί 42 ετών, για εμάς προσωπικά είναι  απορριπτέα !!!

Όπως σας έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, και θυμάστε ορισμένοι από εσάς που ακούγατε πριν από δεκαετίες τις τοπικές μεταδόσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, από μια χρονική στιγμή και έπειτα, οι καθημερινές μας μεταδόσεις, είχαν βασικό αντικείμενο την απεμπλοκή του δήμου Γλυφάδας, και εν γένει όσων αφορούν το κοινωνικό σύνολο, από τα αστικά πολιτικά κόμματα. ( Οι φίλτατοι ''σύντροφοι'' τοπικά μας ανέφεραν '' γίνετε χωρίς κόμμα ;;;'' )

Οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όμως μερικές φορές χρειάζεται επεξήγηση, διότι σήμερα, με τα δεδομένα του διαδικτύου, στο οποίο δεν γνωρίζεις ποιοι θα είναι οι τελικοί αποδέκτες όσων λες και γράφεις, υπάρχουν και πολλοί/ες που δεν κατοικούν στη πόλη της Γλυφάδας, οπότε δεν έτυχε να ακούσουν πριν από δεκαετίες το πρωτοποριακό κατασχεμένο τοπικό ραδιόφωνο, και όσα είχαμε μεταδώσει.

Έστω και με τα δεδομένα του σήμερα, των αστικών κομμάτων χωρίς προσφορά στην κοινωνία, όμως γαντζωμένα στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, τα οποία συστηματικά υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου, πρέπει για πολλοστή να σας αναφέρουμε:

1) Πριν υπάρξει διαδίκτυο, wifi, laptop, κινητά τηλέφωνα, και ιδιωτικά - δημοτικά - διαπλεκόμενα κανάλια - ραδιόφωνα, κ.α., εμείς τοπικά στη πόλη της Γλυφάδας λειτουργούσαμε Ραδιοφωνικό σταθμό.

2) Με όσα έχουν ισχύσει από εκείνη τη περίοδο, μέχρι σήμερα, από τη πλευρά της κλεπτοκρατίας των αστικών κομμάτων - πολιτικών, καθίσταται σαφές, και κοινός αντιληπτό, ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα, και σε καμία περίπτωση για εκπροσώπους του λαού, της κοινωνίας, και των πολιτών.

3) Είναι φύσιν αδύνατο για κάθε άνθρωπο - πολίτη, έπειτα από 40 χρόνια καθολικού ελλείμματος εκπροσώπησης από τη πλευρά των αστικών κομμάτων - πολιτικών, όλων των  ιδεολογιών - καταβολών - πεποιθήσεων, να δεχθείς έστω και ένα από το σύνολο αυτών των ατόμων - κομμάτων, και όμως εμείς επί χρόνια, κόντρα σε όσα θα έπραττε κάθε άλλος πολίτης - άνθρωπος, από το μετερίζι μας, όπως μπορούσαμε στηρίξαμε αρκετούς πολιτικούς, κόμματα, κ.α.

Εν κατακλείδι, εμείς δείξαμε επί μακρόν τα στοιχεία πολιτισμού μας, ενώ το σύνολο όσων παρέλασαν  από θεσμικές καρέκλες, και εξουσίες, απεδείχθη ότι είναι κοινοί κάπηλοι, και πλήρως ακατάλληλοι, δεδομένου ότι δεν προσβάλλουν μόνο τα συμφέροντα μας, προσβάλλουν και την νοημοσύνη όσων μας διαβάζουν και μας άκουγαν επί δεκαετίες.

Όσοι δέχονται σε όλα τα επίπεδα εξουσιών, κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμο, το σύνολο αυτών των ατόμων, τα οποία έχουν καταλύσει την δημοκρατία, και καπηλεύονται με τον χειρότερο τρόπο την εντολή του λαού, (πολιτών), σαφώς δεν διαφέρουν στον ελάχιστο βαθμό.

Πρέπει να σας θυμίσουμε, και παράλληλα για όσους δεν έτυχε να μας ακούσουν ποτέ να σας γνωστοποιήσουμε, ότι σε εποχές πρωτόγονης Ελλάδας, καθώς και της τοπικής μας κοινωνίας, της Γλυφάδας, δεν είμαστε πολλοί όσοι παρείχαμε ενδογενή πολιτισμό, καθώς και όσοι βγήκαμε από τα στενά όρια των οικιών μας, ΔΗΜΟΣΙΑ στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. 

Σαφώς σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με το διαδίκτυο, το σύνολο των πολιτών, ανθρώπων, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί, να συζητά, κ.α, όμως χρειάζεται να επισημαίνεται ότι σε εποχές πλήρως ελεγχόμενης κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ( ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ), εμείς σπάσαμε τα στεγανά των εξουσίων, καθώς και των απαράδεκτων πολιτικών των αστικών κομμάτων, δομώντας την μετεξέλιξη, άρα όσα ακολουθούν μέχρι σήμερα σε βάρος μας οι κάπηλοι των αστικών κομμάτων δηλώνουν ότι δεν αρμόζουν στους θεσμούς.

Επίσης, πρέπει να σας θυμίζουμε, αρκετά τακτικά, διότι ο φθόνος, η ζήλια, η κακία, η εμπάθεια, κ.α., ορισμένων δεν τους επιτρέπει να περάσουν την αλήθεια στα οικία τους πρόσωπα, ότι πριν υπάρξουν διαδίκτυο, wifi, laptop, κινητά τηλέφωνα, sosial media, facebook, youtube, καθώς και ιδιωτικά - δημοτικά - διαπλεκόμενα κανάλια - ραδιόφωνα, κ.α., ο υποφαινόμενος είχε σαφείς προτάσεις - οι οποίες μεταδίδονταν ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, για όσα ακολούθησαν σε πλανητικό επίπεδο πριν υπάρξουν !!!

Συγκεκριμένα, θα σας αναφέρω για άλλη μια φορά όσα μετέδωσα, καθώς και τις αιτήσεις μας, πριν υπάρξει διάδοση του διαδικτύου, κινητά τηλέφωνα, sosial media, κ.α., για τοπικές κοινωνικές ψηφιακές δομές στη πόλη της Γλυφάδας, σε μια εποχή, που όπως και σήμερα, επιτήδειοι κοινοί ψεύτες και κάπηλοι, διοικούσαν το δήμο. (Άλλωστε εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, και οι πρώτοι αποδεδειγμένα που δώσαμε μαζικά τη δυνατότητα το κοινωνικό σύνολο να επικοινωνήσει από τον ραδιοφωνικό αέρα των FM).

Σαφώς είναι λίγο δύσκολο, για ένα άτομο το οποίο γαλουχήθηκε σε μια σειρά από δεδομένα των τελευταίων ετών, να έχει ορθή αντίληψη, ( εδώ δεν την είχαν όσοι γνώριζαν ), όμως εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε οι ευεργετημένοι των αστικών κομμάτων - της κομματοκρατίας - είμαστε οι πρώτοι που σηκώσαμε το βάρος των κοινωνικών δικτύων στη χώρα μας, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, και οι απατεώνες των θεσμών, υποτιθέμενα εκπρόσωποι του λαού - πολιτών, κατέστρεψαν την Ελλάδα, και οτιδήποτε δικό μας, για τα οφέλη της νέας τάξης πραγμάτων.

Αν δεν μας υπονόμευαν αυτοί οι κάπηλοι, και είχαν περάσει οι αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, σήμερα πολλά απ' όσα βαφτίστηκαν εισαγόμενα, και χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τον Ελληνικό λαό, θα είχαν την δική μας ταυτότητα - σημαία. Άλλωστε τα περισσότερα απ' όσα ισχύουν σήμερα, τα μεταδώσαμε ραδιοφωνικά πριν υπάρξουν.

Πριν υπάρξουν sosial, facebook, ηλεκτρονικό εμπόριο, και youtube, ο υποφαινόμενος είχε σαφείς προτάσεις, αιτήσεις, ώστε να δημιουργήσουμε στο δήμο της Γλυφάδας ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, όπως το είχαμε ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ, ώστε κάθε κάτοικος να συνεισφέρει ενεργά με βίντεο, φωτογραφίες, και οτιδήποτε άλλο μπορεί, και όπως θυμάστε ορισμένοι από εκείνη την περίοδο μέχρι σήμερα στο δήμο έχουμε κοινούς τυχάρπαστους, οι οποίοι πλουτίζουν σε λίγα χρόνια ενώ είναι ακατάλληλοι για το δήμο και για τον πολιτισμό.

Το υπουργείο ''Ψηφιακής πολιτικής'', και ο υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος παρανόμησε στις σύννομες αιτήσεις και προτάσεις μας, ( του πρωτεργάτη), θα κληθεί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα του, όπως και το σύνολο των υπολοίπων. ( Υπάρχει πάντα ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ;;;) 

Κύριε Παππά, σε εμάς δεν παρείχατε ούτε αλληλεγγύη, ούτε δημοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, κάνατε παροχή απλόχερα στην ΕΡΤ, και στους διαπαραταξιακά διορισμένους από τα αστικά κόμματα και τους εκάστοτε υπουργούς !!!

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

Θέλουμε την επιστροφή όσων μας λήστεψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ φρόντιζαν τους ημέτερους, και με τα δικά μας χρήματα, του Ελληνικού λαού, άνοιγαν ραδιοτηλεοράσεις.

Γιάννης Κουρδομένος


Σημείωση: Αν υπάρχει έστω ένας (1) ο οποίος μπορεί να διαψεύσει την απόλυτη αλήθεια, η οποία για πολλοστή φορά γράφεται, καλείται να το πράξει επώνυμα και δημόσια.

* Η αναφορά γίνετε στα κόμματα εξουσίας 42 ετών, δεν αφορά αποκλειστικά την κυβέρνηση του παρόντος, μη σας μπερδέψει η φωτογραφία. ( Πείτε μας λαϊκιστές και γραφικούς, όμως εμείς παραμένουμε ριζοσπάστες. Τι έγινε η λαϊκή εξουσία ;;; Χωρίς μαζικά μέσα ραδιοτηλεοράσεως στο λαό δεν υπάρχει λαϊκή εξουσία, παρά μόνον αλήθεια, και πολλές φορές και πικρία. )

* Ορισμένοι μπορεί να πείτε δεν είναι σωστό, να υπάρχουν αυτού του τύπου προσεγγίσεις, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχουμε ιδιάζουσα περίπτωση, δεν έχουμε μια κοινότυπη περίπτωση. Κάθε άλλος στη θέση μου θα αξίωνε το Μαξίμου και την θέση του πρωθυπουργού, ενώ ο υποφαινόμενος  ανιδιοτελώς στήριξε επί χρόνια τον Τσίπρα !!!

Ρε σύντροφοι, αν και δεν είμαστε επί της ουσίας, πως δέχεστε σήμερα, έπειτα από τρία χρόνια εξουσίας, στα νότια προάστια να μην έχουμε μια ραδιοτηλεόραση, έστω τοπικού χαρακτήρα, και σχεδόν το σύνολο των αριστερών, να είναι απόντες, ενώ οι γνωρίζοντες του παρελθόντος να είναι πανταχού παρόντες ;;; ( Τι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ακόμα ΟΛΑ τα αριστερά κόμματα, η πολύ περισσότερο η κοινωνία των πολιτών στα νότια προάστια, πλην λίγων ολιγαρχών οι οποίοι είναι σαφώς δεξιοί  ;;;)

Αν γεμίζοντας οι τσέπες σας υπάρχει δημοκρατία, και δεν υπάρχει μόνο για εμάς, και η κρίση μας είναι λαθεμένη, μην ενοχλείστε, όμως, κάποια στιγμή θα κληθείτε να απαντήσετε ως στελέχη αστικού κόμματος, το οποίο βαφτίστηκε αριστερό, αν οι προθέσεις σας ήταν υγιής, η πίσω απ' όλους εσάς βρίσκονταν οι ολιγάρχες, το κεφάλαιο, και κάποιες πολιτικές συμφωνίες. ( Προσωπικά όσα σας πέρασα τα πιστεύω, και δεν επιθυμώ να προβάλω το τομάρι μου, η ακόμα να γεμίσω τις τσέπες μου. Πρέπει να υπάρξει πραγματικά λαϊκή εξουσία.)

Είναι αλήθεια ότι στη χώρα μας «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος». Σοφότερο είναι το ''Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό'', διότι λίγο πολύ όλοι ίδιοι είμαστε, όμως, έρχονται στιγμές που δεν αντέχεις την σιωπή. Η σιωπή είναι χρυσός, όμως προϋποθέτει παρασκήνιο, διότι η σιωπή είναι παρασκηνιακή ενέργεια, ενώ ο λόγος είναι δημόσια ενέργεια, και εμείς θέλουμε δημόσιες ενέργειες, και δημόσιο μέσο, όλων των κατοίκων, δεν επιθυμούμε παρασκήνιο.

Καλύψτε μας μια φορά, στο διαχρονικό μας αίτημα, για ένα δημόσιο μέσο όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής, και αν αποδειχθούμε αχάριστοι, και λίγοι για την τήρηση των θεσπισμένων, και δεν καλύπτουμε δίκαια το σύνολο, ξηλώστε μας. ( Δώστε μας όμως τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες που έδιναν επί 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους ημετέρους τους. )

* Το ιστολόγιο - ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή καταργείτε, όπως και όσα αναφέρουμε, και δεν θα ενοχλήσει κανένα, όμως η καταργημένη τοπική δημοκρατία, ενοχλεί στον μέγιστο βαθμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για εμάς η πολιτική στη χώρα μας είναι για τα μπάζα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">