ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν θα πάμε με σκιές στις δημοτικές εκλογές

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να επιτρέψουμε στις προσεχείς εκλογές του 2019 να κατέβουν στις εκλογές δυο παρατάξεις με υπόδικους για κακούργημα, και τεράστια βλάβη - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ - των συμπολιτών μας.

Οι κύριοι της διοικήσεως, καθώς και της αντιπολιτεύσεως, οι οποίοι σχεδιάζουν ελεγχόμενες ενέργειες, ώστε να αναβάλεται το κακουργιοδικείο Αθηνών, οφείλουν να ξακαθαρίσουν τη θέση τους ώστε να δεχθούμε την συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές.

Δεν θα πάμε με σκιές στις δημοτικές εκλογές

Όπως σας ενημερώσαμε ο τέως πρόεδρος του Δ/Σ κ. Παναγιώτης Γιάχος πέτυχε την ακύρωση της παράνομης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, με την 29656/111116 /11-04-2017, απόφαση της Απ. Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιάχος, μάρτυρας στην ακροαματική διαδικασία του Κακουργοδικείου Αθηνών, με τους 26 δημοτικούς συμβούλους, και τους τρεις φερόμενους ως ιδιοκτήτες « Σε αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση, ο κ. Παπανικολάου από αρχάγγελος της διαφάνειας και τής νομιμότητας, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά, με την τακτική που ακολούθησε ως Δήμαρχος, το μόνο που κατάφερε, ήταν να δημιουργήσει έντονες αμφιβολίες και πελώρια ερωτηματικά για τις πραγματικές του προθέσεις». ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παναγιώτης Γιάχος: Ανακοίνωση για την ακύρωση της παράνομης απόφασης του Δ/Σ Γλυφάδας)

Ο κ. Καραπάνος μάρτυρας στην υπόθεση αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, είχε αναφέρει « Η απόφαση 31 του δημοτικού συμβουλίου πάρθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 3-2-2017 ενώ ήταν γνωστό μήνες πριν, ότι την Δευτέρα 6-2-2017 ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει, όπως και άρχισε η δίκη στο Γ’ τριμελές κακουργοδικείο Αθηνών. Για να συγκληθεί εκτάκτως την Παρασκευή απόγευμα το ΔΣ, χρειάστηκε ο Δήμαρχος, να επικαλεστεί ανύπαρκτους λόγους επείγοντος, ψευδόμενος ολοφάνερα και αυταπόδεικτα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ απαράδεκτα μεν, συνειδητά δε ως προς το προκατασκευασμένο του επείγοντος, συναίνεσε στην σύγκληση του συμβουλίου. Τα όσα περιλαμβάνονται στο κείμενο της απόφασης 31/2017, αφήσουν έκθετους τον πρόεδρο του ΔΣ και τους εννέα συμβούλους που την ψήφισαν. Αυτοαναδεικνύονται κριτές και δικαστές των μελών του συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Με την απόφαση αυτή, "κουρελιάζεται" και ψαλιδίζεται το περιεχόμενο των όσων διατάσσει το απρόσβλητο από κάθε όργανο και εξουσία παραπεμπτικό βούλευμα! Υπεισέρχεται στην αρμοδιότητα του τριμελούς κακουργοδικείου Αθηνών και προκαταλαμβάνει την ετυμηγορία αυτού προαποφασίζοντας, ποιοί είναι ένοχοι και ποιοί αθώοι στα διαπραχθέντα εγκλήματα εις βάρος του Δήμου.». ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δημήτριος Καραπάνος: Η απόφαση του Δ/Σ Γλυφάδας είναι άκυρη)

Σας θυμίζουμε ότι 27 δημοτικοί σύμβουλοι δεν παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, στοχεύοντας να μην γίνει απαρτία και να μην λογοδοτήσουν για την αγορά των οικοπέδων την οποία απευθείας έκαναν.

Εξαπάτηση των δικαστών - Παράνομος ο δικηγόρος

Το Δικαστήριο την Τετάρτη 3 Μαϊου 2017 εξαπατήθηκε από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας, διότι η απόφαση για ορισμό δικηγόρου ήταν παράνομη και αποσκοπούσε για πολλοστή φορά στην αναβολή της εκδικάσεως.

Ο κ. Αναστασόπουλος, διορισμένος δικηγόρος από τη πλευρά του 'δημάρχου' Παπανικολάου, (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ), ζήτησε αναβολή της εκδικάσεως της υποθέσεως, χωρίς να γνωρίζουν οι κ. δικαστές ότι έχει οριστεί παρανόμως, καθώς επίσης, ότι είναι αναιρεθείς από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την απόφαση υπ. αριθ. 29656/111116 /11-04-2017.

Το Δικαστήριο έδωσε και τρίτη αναβολή στην εκδίκαση της υποθέσεως, και όρισε νέα διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας για την 29/6/2017, ενώ δεν γνώριζε ότι εξαπατήθηκε από την πλευρά του δήμου Γλυφάδας, με συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος είχε οριστεί παρανόμως.

Με δεδομένο ότι ο εν λόγω δικηγόρος, κ. Αναστασόπουλος, έχει οριστεί παράνομα από τη πλευρά του Παπανικολάου, πρέπει να εξαιρεθεί της δικής και να οριστεί εκ νέου κάποιος άλλος, άρα για πολλοστή φορά θα υπάρξουν διαδικασίες κατά του συμφέροντος των Γλυφαδιωτών.

Ο Κώστας Κόκκορης και τα χρήματα των δημοτών

Το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ απαίτησε ως προσωρινό μέτρο σε κάθε ένα από τους 26 δημοτικούς συμβούλους, κατηγορουμένους, η δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ ο κ. Κόκκορης είπε οτι δεν πρέπει το Προεδρείο να κάνει δεκτό το αίτημα του Ελληνικού δημοσίου, διότι τα χρήματα που διατέθηκαν δεν ανήκαν στο Ελληνικό δημόσιο, άνηκαν στο Δήμο Γλυφάδας από την είσπραξη του πρασινόσημου.

Η διεξαγωγή της δίκης θα συνεχιστεί στις 29/6/2017, και τονίζουμε ότι τα χρήματα που διατέθηκαν ήταν τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας, κατά των οποίων ο κ. Κόκκορης με την παρέα του είχε επιλέξει να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας, οι οποίες ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ για την ενημέρωση των παρατάξεων. Απόρροια των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ του κ. Κόκκορη, είναι σημαντική βλάβη της υγείας των δημοτών, παράλληλα και της οικονομικής ζημίας τους. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι πρωτοφανή όσα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας, σε επίπεδο πολιτικής και κοινών, επί δεκαετίες, μέχρι και σήμερα. Όσοι παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις των δημοτων δεν αρμόζουν στα κοινά, δεν έχουν καμία θέση στο δήμο, για εμάς είναι απατεώνες των κοινών, και εγκληματίες κατά των δημοτών. 

Η παροχή νομιμότητας σε ομάδες και χώρους οι οποίες εξυπηρετούν τα προσωπικά τους σχέδια, κατά του συνόλου των υπολοίπων, προσβάλλει και τους κώδικες, και τους νόμους, και το Σύνταγμα, και κυρίως τις ζωές των πολιτών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να φέρουν είτε κομματική, είτε παραταξιακή  ταυτότητα, και κυρίως, δεν επιθυμούν να γίνουν εγκάθετοι και αυλοκόλακες.

Ο κ. Κόκκορης δεν πρόλαβε να δημιουργήσει δυο παιδικές χαρές ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ εντός των οικοπέδων Παπαδημητρίου, όπως έπραξε ο συνεχιστής των παρανομιών του Γ. Παπανικολάου στην πλατεία Καραϊσκάκη. Αν διαμόρφωνε δυο παιδικές χαρές, το κοινωνικό σύνολο, το οποίο διαχρονικά πάσχει από ''οξυ στραβισμό'', δεν θα αντιλαμβανόταν τα πολιτικά και παραταξιακά εγκλήματα στον τόπο μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν θα πάμε με σκιές στις δημοτικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">