ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαζέψτε τον - Αποτελεί το αίσχος της περιοχής μας

Είναι πρωτοφανή όσα ισχύουν από τη χάλια σελίδα η οποία ασχολείται με τα δελτία τύπου του δήμου, καθώς και συκοφαντίες, ύβρεις, και σπίλωση των κατοίκων Γλυφάδας.

Αυτός ο ''ψυχικά άρρωστος'' σε καθημερινή βάση επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών, και το ανισσόροπο μυαλό του κατασκευάζει καθημερινά εχθρούς, δολοπλοκίες, φαντασιώσεις, κ.α.

Διαβάστε προσεκτικά όσα γράφει το άρρωστο μυαλό που εμφανίστηκε ως ''τοπικός εκδότης'' κατά των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Γλυφάδας, και κατά όλων πλέον των κατοίκων Γλυφάδας, και αν διαθέτετε έστω και ίχνος συνειδήσεως και αξιοπρέπειας μαζέψτε τον, διότι ο ευτελισμός από τη πλευρά του είναι διαρκείας και σταδιακά δεν θα αφήσει κανένα χωρίς λάσπη, συκοφαντίες, και σπίλωση. 

Σήμερα γενικευμένα στοχεύει κατά του συνόλου, εξευτελίζοντας τους θεσμούς, με απώτερο στόχο εύκολα κέρδη για την τσέπη του.

Από την χάλια σελίδα, μέρος πρώτον: '' Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, καλά θα κάνουν να κόψουν τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιαννακόπουλο και να πάψουν να παριστάνουν τους ρουφιάνους γιατί η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ας γνωρίζουν ότι τους ξέρουμε. Όσοι από φόβο δεν έχουν τα καρύδια να αντισταθούν και κατεβάζουν τα παντελόνια δεν έχουν θέση σε αυτά τα έδρανα. Με την μέχρι σήμερα συμπεριφορά τους, διασύρουν και εξευτελίζουν από μόνοι τον ρόλο ύπαρξης τους στα δημοτικά έδρανα, καθώς επίσης και την αξιοπρέπεια τους.

Και με την ευκαιρία, να πλενόμαστε που και που τώρα που υπάρχουν σαπουνάκια ''

Από την χάλια σελίδα, μέρος δεύτερον: Μόνο ως καλαμπούρι ακούγεται ότι δεν γνωρίζει τους «αξιότιμους» κ.κ Γιαννακόπουλο – Ζαχαριάδη και τους δήθεν «ασυμβίβαστους» και δείχνει μια ακόμη φορά πόσο βάναυσα ασελγεί στην νοημοσύνη του αναγνώστη και πόσο τον σέβεται.

Τι να ασχοληθώ πια μαζί του δεν έχει νόημα και θα πρέπει να ξέρει ότι όση αναγνωσιμότητα απέκτησε, την απέκτησε με τις πλάτες τις δικές μου. Κανείς δεν τον ήξερε στη Γλυφάδα και τον κάναμε μάγκα. Να πως τα μηδενικά γίνονται νούμερα !! 

''Γ.Κ'': Ο Καραχάλιος μας έκανε ''διάσημους'', και οφείλουμε σ' αυτόν την αναγνωσιμότητά μας, καθώς επίσης, είμαστε μηδενικά, και αυτός ο κατ' επάγγελμα συκοφάντης και υβριστής αποτελεί τον φορέα της τοπικής μας ενημέρωσης !!! Έχουν γνώση οι ''φύλακες'', διότι εμείς λειτουργούσαμε από την δεκαετία του 70 στη πόλη της Γλυφάδας και επουδενί μας ενδιέφερε η διασημότητα, αντιθέτως, είχαμε προτείνει και αιτηθεί την διαμόρφωση όρων για ορθή κοινωνική συνοχή, καθώς και του τοπικού πολιτισμού, με μια δομή όλων των κατοίκων.

Από την χάλια σελίδα, μέρος τρίτον: Παντού φαντάσματα έβλεπε «ενεργός δημότης» παραλιακού δήμου κατά δήλωση της οικογένειας της συμβίας του. Ο τύπος οραματιζότανε παντού φαντάσματα να τον κυνηγούν και να θέλουν να τον σκοτώσουν, γι αυτό και όταν βρισκόταν σε πνευματική έκσταση έλεγε ότι, ακόμα κι αν τον βρουν σε αγωγό όμβριων υδάτων αυτός θα συνεχίζει να μάχεται για την …. Παπαριές Γιωργίτσα μου!!

Από την χάλια σελίδα, μέρος τέταρτον: Τα ψευτοπροφιλάκια και οι μαϊμούδες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εδώ που φτάσαμε θα ματώσουν όλοι. Όπως έχω δηλώσει εδώ και ενάμισι χρόνο παρά τις απειλές και τις φοβέρες, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.Ας γνωρίζουν κάποιοι από τα μέλη της ομάδας των δήθεν «ασυμβίβαστων», ότι πλέον είμαστε σε καλό δρόμο, κι ότι θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα πρόσωπα της ιδρυτικής ομάδας.Όσα δεν κατάφεραν αυτοί με τα μπλοκαρίσματα θα τα καταφέρω εγώ με την βούλα της νομιμότητας. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε για να δούμε τελικά ποιοι είναι οι έντιμοι και ποιοι οι ανέντιμοι!!

Για τον Καραχάλιο οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας:

1) Είναι ρουφιάνοι . . .
2) Δεν διαθέτουν τα ''καρύδια'' . . .
3) Κατεβάζουν τα παντελόνια . . .
4) Διασύρουν και εξευτελίζουν από μόνοι τον ρόλο ύπαρξης τους στα δημοτικά έδρανα . . .
5) Εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια τους . . .
6) Είναι άπλυτοι . . .

Η θέση του ''Γ.web'': Κύριες και κυρίοι των δημοτικών εδράνων, αν είστε τόσο κατώτατης στάθμης ώστε να δέχεστε από έναν κοινό δολοπλόκο, εκβιαστή, και υβριστή, ο οποίος αποδεικνύεται ότι πάσχει από ψυχική νόσο, ( διότι όλοι για δαύτον συνομωτούν εις βάρος του ), να αποκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους Γλυφάδας ρουφιάνους, ότι κατεβάζουν τα παντελόνια, ότι διασύρουν και εξευτελίζουν από μόνοι τον ρόλο ύπαρξης τους στα δημοτικά έδρανα, καθώς επίσης και την αξιοπρέπεια τους, και πολύ περισσότερο ότι είναι άπλυτοι, πραγματικά υφίσταται έντονο πρόβλημα στο δήμο Γλυφάδας.

Έχετε υποχρέωση να διασφαλίσετε ένα στοιχειώδες επίπεδο στη πόλη μας, και να πάψουν ''ψυχικά άρρωστοι'' - επί της ουσίας ''εκβιαστές και συκοφάντες με δόλο οι οποίοι πωλούν τρέλα '', όπως ο Καραχάλιος, να ευτελίζουν το κοινωνικό σύνολο και το τόπο μας.

Μαζέψτε τον . . .

Σημείωση: Όσοι χρειάζονται ''υπηρεσίες'' από κατώτατης στάθμης άτομα, τα οποία επουδενί πρεσβεύουν τη δημοσιογραφία, συντελούν στην διεύρυνση υποβάθμισης των θεσμών και των κοινών, άρα όσο είναι καιρός ας διασφαλίσουν συνολικά οι δημοτικοί σύμβουλοι όσα πρέπει να ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, διότι ο Καραχάλιος έχει υπερβεί τα εσκαμμένα και παραμένει αμετανόητος στην τέλεση φασιστικών πράξεων.

* Το ''κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι'', γενικευμένα, χωρίς να τους κατονομάζει, σημαίνει εξευτελισμός του συνόλου, και φασιστική τάση για εύκολο πλουτισμό από εκβιασμούς σε αιρετούς, τους οποίους θα εκβιάζει με συκοφαντικές αποκαλύψεις, ότι δήθεν είναι συνεργάτες του κ. Γιαννακόπουλου, όπως έχει πράξει επανειλλημένα μέχρι σήμερα σε βάρος πολλών κατοίκων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τον Α. Γιαννακόπουλο, και ποτέ δεν έχουν συναντηθεί μαζί του, αν εξαιρέσουμε το Δ/Σ του δήμου, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι γνωρίζονται μεταξύ τους, είτε ότι διατηρούν προσωπικές σχέσεις.

* Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός παχυλών πακέτων, στον εν λόγω, για συκοφαντικές και διαφημιστικές φυλλάδες, άλλωστε ο ίδιος έχει αναφερθεί χαρακτηριστικά με δηλώσεις τύπου ( LARGE ), αναφορικά με όσα του παρείχαν, και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του. Κατά τον ίδιο χρόνο, τα ίδια άτομα, είχαν επιλέξει να παρανομούν κατά ημών, όπως και κατά αρκετών ακόμα συμπολιτών μας, και όπως γνωρίζετε, ακόμα και σήμερα, δεν χρησιμοποιούμε τις αισχρές τακτικές Καραχάλιου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαζέψτε τον - Αποτελεί το αίσχος της περιοχής μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">