ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τάσος Κατοπόδης: Περαστικός διαβάτης από την «Περί αυλών και οργάνων»

Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Τάσου Κατοπόδη με τίτλο: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ». Δώδεκα αυθεντικά λαϊκά τραγούδια του σήμερα σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Περσίδη. «Σαν Θεά», «Φωτιές», «Ένα και να καίει» , «Περαστικός διαβάτης», «Εγώ σαν άντρας θα φερθώ», «Να της το πείτε», «Τόσα λόγια», «Θα είμαι εγώ», «Η έκτη μου η αίσθηση», «Χαλάλι σου», «Φεγγάρια αλήτες», «Κάποιο καλοκαίρι» είναι οι τίτλοι των τραγουδιών. 

Η ενορχήστρωση έγινε από τον ίδιο τον δημιουργό Μπάμπη Περσίδη ενώ μπουζούκι έπαιξε ο καταξιωμένος σολίστας Δημήτρης Μαργιολάς. Το νέο CD του Τάσου Κατοπόδη κυκλοφορεί και διατίθεται από την Πολιτιστική Εταιρία «ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ» με το label της Music Motors στα καταστήματα δίσκων και μουσικών εκδόσεων και φιλοδοξεί να παρουσιάσει το νέο ήχο στο καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι. 

Καλή Ακρόαση !!!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΤΟΠΟΔΗ:

Ο Τάσος Κατοπόδης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Ήπειρο. Σπούδασε μουσική και τραγούδι στο Εθνικό ωδείο και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι αρκετά χρόνια συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά προγράμματα και συναυλίες. Έχει στο ενεργητικό του δώδεκα δισκογραφικές δουλειές: ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ-ΔΕΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ-ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ-Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-EAST-KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ κλπ.. 

Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος, μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Τραγουδιστών - Ερμηνευτών ΣΥΝ.Π.Ε. "ΕΡΑΤΩ", Πρόεδρος της Π.Ε. «Περί Αυλών και Οργάνων», μέλος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου και της Ένωσης Μουσικοσυνθετών Στιχουργών Ελλάδος(πρώην μέλος του Δ.Σ.). Είναι μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιώς, μέλος του Δ.Σ.(και πρώην Γεν.Γραμματέας) του συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας ''Η ΠΙΝΔΟΣ'' και πρώην αιρετός εκπρόσωπος στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. 

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού. Με τη δουλειά του έχει ασχοληθεί ο ημερήσιος και περιοδικός τύπος και τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε..Έχει τιμηθεί αρκετές φορές για την ανθρωπιστική και φιλανθρωπική του δράση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τάσος Κατοπόδης: Περαστικός διαβάτης από την «Περί αυλών και οργάνων» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">