ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μυρίζει προβοκάτσια η εκδήλωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων

Εκδήλωση στην πλατεία των Εξαρχείων ετοιμάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, να αναδείξει το πρόβλημα με τα «τυφλά φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν «Θεσμοποιημένη πραγματικότητα».

Όπως διαβάσαμε στα sosial ''Στα όρια προβοκάτσιας η εκδήλωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων με την υποστήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη''

Ηδη μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου απάντησαν μεσω του διαδικτύου ότι τους περιμένουν μετά χαράς, λέγοντας ότι «θα είμαστε όλοι εκεί…Τα Εξάρχεια θα μείνουν ελεύθερα από μπάτσους».

Πρόκειται για ενέργεια, η οποία άσχετα από το αν γίνει τελικά, ρίχνει λάδι στη φωτιά και μάλιστα με εντελώς λανθασμένο τρόπο, καθώς όπως φαίνεται, γίνεται με πρόθεση να αυξηθεί η αστυνομική καταστολή και όχι να λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι από τους πρώτους που εξεδήλωσαν την στήριξή τους, χωρίς ωστόσο και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. θεματοφύλακας αρχών και αξιών της Δικαιοσύνης, της Ισότητας και της Δημοκρατίας, και με θέσεις σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αυταρχισμού, παρεμβαίνει κάθε φορά υπέρ των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται «τυφλά» φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και Αστυνομικών τα οποία τείνουν να γίνουν «Θεσμοποιημένη πραγματικότητα» με την ανοχή της επίσημης πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν.

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. κάνει την αρχή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί την 29-06-2017 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Εξαρχείων και καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τoν δάκτυλον επί των τύπων των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα.

Σημείωση του ''Γ'': Πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, για πρόοδο στη χώρα μας, και σήμερα κάνουμε σημειώσεις σε μια πόλη που τα μέλη των αστικών κομμάτων κάνουν χοντρό φαγοπότι με τα χρήματά μας, και πιστώσεις εκατομμυρίων για τους ημέτερους.

Προσωπικά δεν θυμάμαι πότε ενδιαφέρθηκαν οι κατά τόπους αστυνομικοί για τις ζωές μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα δημοτικά έδρανα, και πότε έκαναν έστω μια τοποθέτηση για το έγκλημα το οποίο συντελείτε τοπικά. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι οι μεγαλοσχήμονες και οι ίδιοι στράφηκαν κατά της ζωής μας, και επί σειρά έτων από τα δημοτικά έδρανα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ.

Συμφωνώ και εγώ ότι μυρίζει προβοκάτσια η εκδήλωση, διότι το χώρο των εξαρχείων τον θεωρούν εχθρικό, τόσο οι αστυνομικοί όσο και πολλά αστικά κόμματα - πολιτικοί, και ίσως να μην γίνει η εκδήλωση λόγω αντιδράσεων. 

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα συλλήβδην να κατηγορούμε το σύνολο, όμως είναι πολλά χρόνια το υφιστάμενο πάρτι των αστυνομικών παρέα με τους πολιτευτές στα έδρανα του δήμου, καθώς και οι συνεχιζόμενες παρανομίες τους. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, και προσωπικά θεωρώ ότι οι εν λόγω μαζί με τους πολιτευτές είναι η χείριστη μορφή αναρχίας - κάκιστης αναρχίας, η οποία προσιδιάζει με τον ολοκληρωτισμό του φασισμού. (καμία σχέση με την ιδεολογία των αναρχικών.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μυρίζει προβοκάτσια η εκδήλωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">