ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εκδήλωση συλλόγου Ελλήνων διαδρομές

Ο εκπολιτιστικός - λαογραφικός - μορφωτικός σύλλογος Γλυφάδας ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ'' σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την πολιτιστική εκδήλωση ''Θέρος - Αι Γιάννης ριγανάς - κάψιμο στεφανιών''.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00 στον παραλιακό χώρο της τρίτης Μαρίνας Γλυφάδας.

Η εκδήλωση γίνεται υπο την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας.

Σημείωση του ''Γ'': Θα προτιμούσαμε αντί για εκδηλώσεις δια μέσω του ΚΑΠΠΑ, με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, ξεκάθαρες θέσεις, όμως, προφανώς δεν υπάρχουν. Στο τέλος αυτής της ''διαδρομής'' η τοπική πραγματικότητα θα γραφτεί με μελανά γράμματα. 

Άλλωστε, συνολικά ως κάτοικοι έχετε παρακάμψει μείζον τοπικό ζήτημα, και η πλειονότητα όσων βρίσκεστε στα δημοτικά έδρανα διαπλέκεστε. 

Αντί για ''καύση στεφανιών'', θα προτιμούσαμε την ''καύση των φοινίκων'' αξίας 1,5 εκ. ευρώ, καθώς και των ανομιών, των ΄συκοφαντιών , των ύβρεων, κ.α.

Γνωρίζετε αρκετά καλά ότι ως κάτοικοι επενδύσαμε τα χρήματά μας, την εργασία μας, καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις - παράβολα, και με καταχρηστικές - παράνομες διώξεις κατασχέσεις στράφηκαν εναντίων μας, ενόσω εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν, μέχρι σήμερα, τις ανομίες των ημετέρων τους. Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, και κυρίως, οι συνεχιζόμενες παρανομίες των εκάστοτε δημάρχων καταμαρτυρούν βαθιά κοινωνική σήψη.

Το  Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας αυταπόδεικτα δεν εξυπηρετεί τον πολιτισμό, εξυπηρετεί συμφέροντα. Τα δεκατρία χρόνια παρανομίες δημάρχων - διοικήσεων κατά τόπου και δημοτών καταδεικνύουν τι ισχύει σε επίπεδο δήμου αναφορικά με το τοπικό πολιτισμό. ( Θυμάστε πόσες οικογένειες συμπολιτών μας συμμετείχαν στις εκπομπές μας ; Μέχρι πρόσφατα θυμάστε τι υποστηρίξατε ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εκδήλωση συλλόγου Ελλήνων διαδρομές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">