ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει τον αγώνα της και καταγγέλει την Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α.

Θεωρούμε ότι δεν τυγχάνουμε επαρκούς ενημέρωσης, και εμείς σήμερα επιλέξαμε να μην παρευρεθούμε στο Μαξίμου. Σε εξέλιξη βρίσκετε η συναντηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ με τον πρωθυπουργό χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες διότι εμείς στο Μαξίμου θα πάμε την Πέμπτη.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.  καταγγέλει την Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. 

 Για μια ακόμα φορά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει τον αγώνα τηςη Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. επιβεβαιώνει τον εργοδοτικό-κυβερνητικό και κυρίως διασπαστικό της ρόλο, ανακοινώνοντας σε διάφορα Μ.Μ.Ε. ότι έληξαν οι κινητοποιήσεις για τους συναδέλφους συμβασιούχους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει τον αγώνα της, όπως είχε αποφασίσει πριν τη χθεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτημε αποκλεισμό των Δημοτικών γκαράζ, Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και 24ωρη Πανελλαδική Απεργία και Συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Η Π.Ο.Π. – Ο.Τ.Α., μια Ομοσπονδία των 300 Μελών, που δεν είχε καμιά συμμετοχή στην αγωνιστική δράση όλη αυτή την περίοδο, δεν δικαιούται να ομιλεί για τους αγώνες των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολύ περισσότερο είναι καταδικαστέα η προβοκατόρικη ανακοίνωση που εξέδωσε με στόχο να δημιουργήσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει ενωτικά και δυναμικά τις κινητοποιήσεις της, μέχρι την τελική δικαίωση στο θέμα των συμβασιούχων και απομονώνει τους συστηματικούς απεργοσπάστες…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για το ζήτημα των συμβάσεων και της αποκομιδής σκουπιδιών.

Το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ ήταν προγραμματισμένο να περάσει το κατώφλι του Μαξίμου στις 10 το πρωί έπειτα από την χθεσινή πρόσκληση του πρωθυπουργού. Το διάβημα Τσίπρα έχει ως στόχο την εκτόνωση της κρίσης για να ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών ενόψει του καύσωνα που αναμένεται στην Αθήνα.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού αποφασίστηκε αργά χθες το απόγευμα και αφότου είχε διαπιστωθεί ότι η πρόταση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη δεν ήταν δυνατή να μεταπείσει τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της τροπολογίας Σκουρλέτη προβλέπεται ενισχυμένη μοριοδότηση των ήδη εργαζομένων και συμβασιούχων για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αλλά και αύξηση του ανώτατου ορίου ηλικίας από τα 45 στα 50 έτη.

Επίσης, προκηρύσσονται 2.500 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ και προβλέπεται ανανέωση υπαρχουσών συμβάσεων ως τον Μάρτιο του 2018, δηλαδή έως ότου αναρτηθούν οι πίνακες με τους οριστικώς επιτυχόντες.

Με στοιχεία
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει τον αγώνα της και καταγγέλει την Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">