ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους στους Ο.Τ.Α

Το βράδυ της Δευτέρας κατατέθηκε η βελτιωμένη πρόταση του υπ. Εσωτερικών ( Π. Σκουρλέτη) για τους συμβασιούχους.

Η κυβέρνηση προχώρησε αιφνιδιαστικά στην κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης
ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη λύση των σκουπιδιών.

Το γεγονός της κατάθεσης της τροπολογίας πριν την συνάντηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ με τον πρωθυπουργό τα λέει όλα αναφορικά με το σκεπτικό της κυβέρνησης.

Η νέα ρύθμιση προβλέπει αυξημένη μοριοδότηση για συμμετοχή των συμβασιούχων αυτών στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τουλάχιστον 2.500 μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα. ( Οι 2.500 χιλ. είναι απειροελάχιστες )

Η τροπολογία παρέχει τη δυνατότητα στους δήμους να επικαιροποιήσουν έως τις 31 Ιουλίου τα οργανογράμματά τους ώστε να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις στην καθαριότητα με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους.

Η εμπειρία βαθμολογείται με 17 μονάδες ανά μήνα για συνολική εμπειρία έως 24 μήνες. Επίσης αυξάνονται κατά 5 έτη (από 45 σε 50) τα ανώτατα όρια ηλικίας για διορισμό μέσω ΑΣΕΠ.

Μέχρι την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων διοριστέων, οι δήμοι επικαλούμενοι λόγους δημόσιας υγείας ή εάν συστήσουν νέες οργανικές θέσεις, μπορούν να συνάψουν νέες συμβάσεις με τους εργαζόμενους αυτούς, για τους επόμενους μήνες και όχι πέρα από τις 31 Μαρτίου 2018.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Πάνος Σκουρλέτης, κυβέρνηση, αρμόδιοι και συναρμόδιοι, είστε πλήρως ενημέροι για σειρά διώξεων και κατασχέσεων οι οποίες μου αποστέρησαν την εργασία μου. Επί δεκατρία χρόνια αιρετοί, πολιτικοί, αρνούνται στις αποκαταστάσεις που απαιτούνται, άρα όλοι τέως και νυν στον κατάλληλο χρόνο θα δρομολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και το Ε.Δ.

Μπορεί να κωφεύεται, να πράττεται κατά βούληση, και κατά το δοκούν, και μην παρέχετε το ελάχιστο των αποκαταστάσεων, όμως να θυμάστε ότι είστε προσωρινοί.

Η δική μας συμμετοχή στο διαδίκτυο δεν υποκρύπτει συμφέροντα, είναι μια ενημέρωση όσων το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών, για τα εγκλήματα δημάρχων και πολιτικών, οι οποίοι δεν αδειοδότησαν τους πρωτεργάτες των FM και των δημοτικών - ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να γίνουν εργαζόμενοι των ολιγαρχών της διαπλοκής, ούτε οι βασικοί τους συνεργάτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους στους Ο.Τ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">