ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Τσίπρα δεν θα είσαι εσαεί πρωθυπουργός ( Η προδοτική κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί )


Στα τέλη της δεκαετίας του 80, όπως και στην αυγή της δεκαετίας του 90 μερικοί επιχειρηματίες στη πόλη της Γλυφάδας, σε απτή συνεργασία με εμάς, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα FM κύματα από τη δεκαετία του 70, καθώς και ορισμένα μέλη συλλόγων, καταθέσαμε σύννομα την υπ' αριθ. 13789/Ζ2/1125/28.06.91 ΑΙΤΗΣΗ, για τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, καθώς και παράβολο, πλήρη φάκελλο με όσα δικαιολογητικά απαιτούντο νομικά, καθώς και το λογότυπο του Ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος είχε καταθέσει και λειτουργούσε στη συχνότητα των 88,6 mhz.

Έχοντας το δεδομένο της αποστέρησης κατόπιν σύννομων αιτήσεων και παραβόλων της αδειοδοτήσεως του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, 88,6 mhz, καθώς και με το σύνολο των δικαστικών εγγράφων των διώξεων και κατασχέσεων τις οποίες δεχθήκαμε, στρεφόμαστε κατά όλων των αρμοδίων και συναρμοδίων της σημερινής κυβερνήσεως, καθώς και των τέως αρμοδίων, οι οποίοι αδράνησαν στην αποκατάσταση της νομιμότητας, της συνταγματικότητας, και αποδεικνύεται ότι στρέφονται κατά της ζωής μας και των δικαιωμάτων μας.

Επίσης, με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, θα αποδείξουμε ότι το σύνολο των πολιτικών αρμοδίων επί τριάντα χρόνια, αναφορικά με την ραδιοτηλεόραση, δημιούργησε την διαπλοκή των ημετέρων τους, κατά του Ελληνικού Συντάγματος, των θεσπισμένων, με δόλο κατά της ζωής μας.

Τα εν λόγω στοιχεία, όπως είναι και η καταγγελία μου, ''φάκελλος διαπλοκή'', επί εποχής κ. Παπαγγελόπουλου στην εισαγγελία, θα οδηγηθούν και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έμφαση στην γενοκτονία η οποία διαπράττεται σε βάρος μας.

Επισημαίνεται ότι: Σύμφωνα με το Ν. 1730/87 και το ΦΕΚ το οποίο ακολούθησε, η εν λόγω συχνότητα ( 88,6 mhz ) αποτελούσε δίαυλο για καθαρά τοπικές μεταδώσεις, LOWER POWER στα FM κύματα, και σε καμία περίπτωση βορά σε ισχυρά εμπορικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. 

Το συγκεκριμένο αναφέρεται κατατοπιστικά στην καταγγελία μας, η οποία πρωτοκολλήθηκε στην Εισαγγελία την περίοδο που προϊστάμενος ήταν ο κ. Παπαγελλόπουλος, σημερινός αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Κύριε Τσίπρα δεσμευτήκατε για αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας, και αυταπόδεικτα ισχύουν τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα, δεδομένου ότι στέλεχος του κόμματός σας, και διευθυντής του κομματικού σας Ρ/Σ, ''Στο Κόκκινο'', χωρίς άδεια, ο Κώστας Αρβανίτης, σήμερα είναι διευθυντής της φιλοπαραταξιακής σας σελίδας, 247, η οποία λειτουργεί και ραδιοφωνικό σταθμό στους 88,6 MHZ.

Αν έχετε πράξει αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας το κρίνουν χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι διαπιστώνουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές σας, με έμφαση στις ίδιες και γνωστές παθογένειες του παλαιοκομματισμού, και δρώντας κατά της ζωής μας και των δικαιωμάτων μας.

Άλλωστε είναι μόλις μερικά εκατομμύρια οι πολίτες, οι οποίοι έχουν ιδία άποψη όσων ίσχυαν επί δεκαετίες, με την ευεργεσία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε κομματικούς ημέτερους και ολιγάρχες, και εσείς βρεθήκατε στη διακυβέρνηση με κούφιες δεσμεύσεις - υποσχέσεις - παραμύθι, χωρίς να αποκαταστήσετε επί της ουσίας απολύτως τίποτα. Η μοναδική διαφοροποίηση είναι ότι επί ημερών σας ο νεοφιλελευθερισμός διευρύνθηκε, όπως και η ανομία, και πολύ περισσότερο η σήψη της κοινωνίας.

Μας κατέστρεψαν τριάντα χρόνια, και η δική σας συμβολή ως ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τα κέρδη όσων είχαν εξασφαλισμένα κέρδη, άρα η δικαιοσύνη και η δημοκρατία που δεσμευτήκατε προεκλογικά ήταν φούσκα.  Αναφορικά με την αλληλεγγύη ήταν καθαρή απάτη σύμφωνα με όσα ακολουθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετώντας τους δικούς τους ημέτερους ( Ενδεικτικά Κωστόπουλος Κλίκ fm, 88 mhz, με σαφή θεσμοθετημένο πλαίσιο, από τους 87,7 έως τους 88,9 mhz για καθαρά τοπική λειτουργία LOWER POWER ), μας αποστέρησαν την αδειοδότηση, και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, κ, συνεχίζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές υπέρ των ημετέρων τους, χωρίς δημοκρατία και χωρίς δικαιοσύνη.  

Ραδιόφωνο ξανά (...) για τα πολύ - διαπλεκόμενα, ενώ κανείς από δαύτους δεν έχει υποστεί όσα εμείς. 

* Όλοι όσοι συμμετείχαν σ' αυτή τη Ραδιοφωνική τοπική προσπάθεια τη δεκαετία του 80 - 90, στήριξαν τη πρώτη φορά, ο κάθε ένας απο το μετερίζι του, και όπως μπορούσε, την ανατροπή του παλαιοκομματισμού, υποστηρίζοντας ενεργά το ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα αδυνατώ να γνωρίζω αν έστω και ένας αισθάνεται δικαιωμένος.

* Αν μας ενδιέφερε η πειρατεία θα λειτουργούσαμε όλα αυτά τα χρόνια πειρατικά. Εμείς αξιώσαμε και αιτηθήκαμε ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, όπως και αποκατάσταση της πραγματικής δημοκρατίας - δικαιοσύνης. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Τσίπρα δεν θα είσαι εσαεί πρωθυπουργός ( Η προδοτική κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">