ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανδρέας Μαρτίνης: Ο Λοβέρδος άνοιξε τον λάκκο κι ο Γεωργιάδης έβαλε την ταφόπλακα

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διευρευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία κατέθεσε  ο προφυλακισμένος  τ. πρόεδρος του ν/σ Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης. Η συνεδρίαση διεκόπη ώστε να μην επιβαρυνθεί η υγεία του μάρτυρα και θα συνεχιστεί την προσεχή Τετάρτη στις 11 το πρωί.

Tην επιτροπή απασχολεί η διευρεύνηση των ευθυνών που οδήγησαν το νοσοκομείο στη χρεοκοπία αλλά και στην αγορά του από την τράπεζα Πειραιώς έναντι ευτελούς τιμήματος.


Ο Ανδρέας Μαρτίνης είπε χαρακτηριστικά ενώπιον της επιτροπής ότι «όλα συνοψίζονται σε δύο λέξεις: Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης, ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και ο Γεωργιάδης μας έριξε στο λάκκο και τον σφράγισε. Όλα έγιναν για να τα πάρει ο Βγενόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

"Στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν» προβαίνει σε μια σειρά καταγγελιών, για σωρεία σκανδαλωδών μεθοδεύσεων, που οδήγησαν στο ξεπούλημα του νοσοκομείου. Παρόλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και όσοι εμπλέκονται, υπουργοί και στελέχη της ΝΔ εξακολουθούν να σιωπούν, παρότι οι καταγγελίες αφήνουν έκθετους τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τους δύο σημερινούς Αντιπροέδρους της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη, τον Τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, αλλά και τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανδρέας Μαρτίνης: Ο Λοβέρδος άνοιξε τον λάκκο κι ο Γεωργιάδης έβαλε την ταφόπλακα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">