ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Επικίνδυνη διοίκηση για το δημόσιο συμφέρον

Δυστυχώς η λειτουργία της δημοτικής αρχής Παπανικολάου, καθώς και του προέδρου του Δ/Σ κ. Παπαγάκου δεν αγγίζει καθόλου την ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' της Γλυφάδας, η οποία είναι επιδεικτικά απούσα, τουλάχιστον δημόσια, απ' όσα διαδραματίζονται στον Δήμο Γλυφάδας.

Είναι απορίας άξιο πως σκέπτονται και λειτουργούν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι πριν από τρία χρόνια είχαν στο προσκήνιο τις αλλαγές στην άσκηση εξουσίας, καυτηριάζοντας τη σαθρή πολιτική πραγματικότητα, και με έμφαση και στην διαχείριση των κοινών του δήμου Γλυφάδας.

Τι να σκεφτούμε ; Να σκεφτούμε ότι δεν τους μένει χρόνος, ως τοπική παράταξη, να αφιερώσουν για όσα κάκιστα ισχύουν στη πόλη μας, η ότι τους αφήνουν παντελώς αδιάφορους διότι οι ίδιοι σήμερα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα ;

Η συνολική τους στάση προκαλεί εντύπωση, και θα μπορούσαν να σκεφτούν οι δημότες ότι δεν δίνουν δεκάρα για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας καθώς και για το δημόσιο συμφέρον.

Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι θέσεις τους αναφορικά με την υπόθεση των οικοπέδων, σύμφωνα με τη τροπή που έχει εξελιχθεί στην υπόθεση, καθώς επίσης, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι θέσεις τους αναφορικά με τα φυτά Αλεξίου, την παράνομη αλλαγή των αντιδημάρχων, για τις τεράστιες σπατάλες, τα παιχνίδια, καθώς και για τις καθημερινές συκοφαντίες - ύβρεις οι οποίες εκτοξεύονται με συμμετοχή παραταξιακών της διοικήσεως.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι από μέλος της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ'' γίνεται καθημερινά συστημική προπαγάνδα υπέρ της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας επικροτώντας όσα ισχύουν.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε τοποθέτησή τους για τα ρουσφέτια Παπανικολάου, αναφορικά με σειρά ημέτερων οι οποίοι αμοίβονται επί τρία χρόνια με ανανεούμενες συμβάσεις, ούτε για τους εργαζόμενους του δήμου τους οποίους τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται τοπικά, στο τέλος μπορεί να επικαλεστούν ότι ποτέ δεν γεννηθήκαμε, ούτε είμαστε οι δημότες Γλυφάδας.

Αναφορικά με την εν λόγω παράταξη έχουμε μείνει στο ''Ειρηνικό 2017'' ενώ έχουμε μια εγκληματική διοίκηση η οποία δρά κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση των οικοπέδων, και οι ενέργειες του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, καθώς και του προέδρου του Δ/Σ Σ. Παπαγάκου, ώστε ο δήμος Γλυφάδας να ζημιώσει και να ευεργετηθούν οι υπόδικοι της εν λόγω υποθέσεως.

Συνεχίζει η εμμονή σας στο ''ειρηνικό 2017'', έχοντας ως βασικό δεδομένο την ζημία των συμφερόντων του δήμου και των κατοίκων ;

Σημείωση: Ακόμα και τα ''φυτά Αλεξίου'' αξίας 1,5 εκ. ευρώ, είναι διακοσμητικά, και δεν παρέχουν απολύτως τίποτα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Δεν παρέχουν καν οξυγόνο !!! Είστε φαν αυτών των πολιτικών που παραμερίζουν τον άνθρωπο και δίνουν έμφαση στο image ;

Τέλος μπορείται να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας πως μπορεί να είναι ειρηνικό , δημιουργικό, και πολύ περισσότερο ευτυχισμένο ένα έτος όταν η διοίκηση του δήμου παρανομεί κατά των δημοτών ενώ ευεργετεί ημέτερους ; 

Κάλυψαν τις δεσμεύσεις τους ; Κάλυψαν το πρόγραμμά σας ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Επικίνδυνη διοίκηση για το δημόσιο συμφέρον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">