ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προς τον αλαζόνα δήμαρχο της Γλυφάδας, Γιωργάκη Παπανικολάου

Α. Γιαννακόπουλος: Προς τον αλαζόνα δήμαρχο της Γλυφάδας, Γιωργάκη Παπανικολάου.

Άνοιξε ''τα στραβά σου'' να δεις τις ανάγκες του κόσμου. Απαιτείται εδώ και τώρα η κατασκευή και η λειτουργία αποτεφρωτηρίου νεκρών.Τα φυτά Αλέξιου, οι βυθιζόμενες μπάρες ,και οι κόκκινες νύχτες, είχαν προτεραιότητα !!! Τρομάρα σου.…
 
Η σορός της άτυχης παρουσιάστριας, Νανάς Καραγιάννη πρόκειται να ταξιδέψει στην Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί. Αυτή άλλωστε ήταν η επιθυμία της 38χρονης δημοσιογράφου.

Ο ξαφνικός θάνατος της δημοσιογράφου, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην κυψέλη από τον πατέρα της, σόκαρε συγγενείς και φίλους.

Η ιατροδικαστής, σε πρώτη φάση, αποδίδει τον θάνατο της δημοσιογράφου σε παθολογικά αίτια, λόγω της κατάρρευσης των οργάνων της, που προκάλεσε η περιπέτειά της με την νευρική ανορεξία. 

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα καθορίσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη επιθυμεί η τελετή της καύσης να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σημείωση του ''Γ'': Να είστε βέβαιοι δεξιοί - αριστεροί, αν δεν υπάρξει μέσα στο 2018 αποτεφρωτήριο νεκρών θα σας στείλω στον αγύριστο, ώστε να κηδευτείτε με μπαξίσι από κάποιον της γνωστής παπαδαρίας. Εμείς θα διοικήσουμε το 2019 για πραγματική ΠΡΟΟΔΟ και το πρώτο αποτεφρωτήριο της Ελλάδας θα κατασκευαστεί στη ΓΛΥΦΑΔΑ.

Οι ''αριστεροί'' της Γλυφάδας και της Ελλάδας, οι οποίοι κυβερνούν επί τρία χρόνια δεν έχουν δώσει έμφαση στα σημαντικότερα ζητήματα. Δεν μας λέτε ψευτοαριστεροί, όπως γνωρίζουμε με παπά παντρευτήκατε, και με παπά θα κηδευτείτε ;;; Άντε χαθείτε . . . παλιοσυντηρητικοί καπιτάλες.

Ως κάτοικοι μπορείτε να ψηφίζετε ελεύθερα ψευτοαριστερά κόμματα και υποψηφίους, οι οποίοι/ες ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Αλήθεια οι κομμουνιστές της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων έχουν άποψη επί του θέματος ;;;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προς τον αλαζόνα δήμαρχο της Γλυφάδας, Γιωργάκη Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">