ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Μπήκαμε στη διαστημική βιομηχανία

Η εκτόξευση του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου με το όνομα HELLAS SAT 3 και τις σημαίες της Ελλάδος και της Κύπρου έγινε από το διαστημικό κέντρο Arianespace στο Κουρού της γαλλικής Γουιάνας.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στο διαστημικό κέντρο και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της HELLAS SAT, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, δήλωσε περήφανος που ήταν μάρτυρας σε αυτό το σημαντικό βήμα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στον χώρο της διαστημικής βιομηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι ''από τη χώρα δεν λείπουν οι άξιοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που υπηρετούν και από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και από τον χώρο της έρευνας. Αυτό που λείπει από τη χώρα είναι η αυτοπεποίθηση και ο συντονισμός αυτών των δυνάμεων . Αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα λύσουμε τώρα''.

Εμείς σας θυμίζουμε ότι την δεκαετία του 80, ως πρωτοπόροι στα ερτζιανά της χώρας μας, και ως ΙΔΙΩΤΕΣ, πρώτοι είχαμε θέσει την αναγκαιότητα η χώρα μας να συμμετέσχει στην τεχνολογική και διαστημική βιομηχανία, έχοντας μια κυβέρνηση και ένα αρμόδιο οι οποίοι στράφηκαν κατά ημών με διώξεις και κατασχέσεις.

Και στη συνέχεια, ο υποφαινόμενος ήταν ο μοναδικός κάτοικος Νοτίων προαστίων ο οποίος είχε σε καθημερινή βάση εκπομπές τεχνολογικού χαρακτήρα, με έμφαση στις τηλεπικοινωνίες, όπως και στην επένδυση από τη πλευρά της χώρας μας στην διαστημική τεχνολογία, και επίσης δεχτήκαμε ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ( Μας τα κατέσχεταν όλα )

Όταν ο υποφαινόμενος έκανε εκπομπές με αντικείμενο την αναγκαιότητα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, το σύνολο των υπολοίπων, όπως και η ΕΡΤ, πλήρωναν για μια συχνότητα σε ξένες πολυεθνικές.

Δεν χαιρετίζουμε τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής, διότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ σε βάρος των πρωτοπόρων στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τηλεπικοινωνίες - ραδιοτηλεόραση, και υπηρετεί ολιγάρχες και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Διαθέτουμε τις γνώσεις να κατασκευάσουμε δέκα δορυφόρους, και με έμφαση σε όσα δεν έχουν ισχύσει μέχρι σήμερα, ώστε κάθε Ελληνική οικογένεια να διαθέτει στην στέγη δορυφορική, και να καταργηθούν πλήρως οι αναλογικές και αντιαισθητικές παλιές κεραίες. Μας χρηματοδοτείτε ως πολιτεία ;

Να μην χρειάζεται καθόλου η επίγεια digea, κ.α., με στροφή καθολικά σε δορυφορική λήψη, όλων των ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων, και παράλληλα του διαδικτύου, το οποίο θα το παρέχουμε και ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ.

Αν δεν επιθυμείτε δορυφορικά, δώστε μας τη δυνατότητα για την Ψηφιακή πλατοφόρμα Ραδιοφωνίας, όπως την επιθυμούμε ΕΜΕΙΣ, και χωρίς να ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Να μην έχει κανείς τη δυνατότητα να ''κλείνει διακόπτες'', και κυρίως να σβήνει την πραγματική δημοκρατία. 

Να δοθεί η δυνατότητα όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ελληνικής επικράτειας να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ των, από μια ενιαία πλατφόρμα, και όπου χρειάζεται και απαιτείται να δίνετε η δυνατότητα να συμπράττουν και να συνεργάζονται. Οι ακροατές να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν όλους τους Ελληνικούς σταθμούς. Θα πείτε ότι γίνετε διαδικτυακά, όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από μια ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ.

Τα χρήματα όλων των Ελλήνων να παρέχουν τη γέφυρα μεταξύ των, και να διαμορφώσουν μια ενιαία πλατφόρμα για όλους, για ορθή κοινωνική συνοχή, αντί του κατακερματισμού, των ολιγαρχικών συμφερόντων, κ.α. 

Είστε οι προδότες του Ελληνικού λαού, και κυρίως της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και στα Νότια προάστια διαθέτω χιλιάδες μάρτυρες, διότι δεν μπήκαμε στην βιομηχανική διαστημική - τεχνολογική εποχή. Ο  HELLAS SAT δεν έχει τεράστια απήχηση στην Ελληνική κοινωνία, χρησιμοποιείται από ένα μικρό τμήμα πληθυσμού.

Από τη δεκαετία του 80 - 90 είχαμε πρωτοστατήσει με σειρά δημόσιων τοποθετήσεων, καθώς και ενεργειών, ώστε ένας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ να αποτελεί επένδυση των χρημάτων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αντί ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ κεφαλαίων. 

Επίσης, είχαμε αιτηθεί η Ψηφιακή πλατφόρμα Ραδιοτηλεοράσεως να αποτελεί επένδυση των χρημάτων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, σύμφωνα με το ανταποδοτικό τέλος που δίνετε στην ΕΡΤ, ώστε η πλατφόρμα να είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού, και όχι στα χέρια του κεφαλαίου και των ολιγαρχών της διαπλοκής.

Εμείς θέσαμε αυτά τα ζητήματα ΔΗΜΟΣΙΑ, και εμάς μας έχετε σκόπιμα εκτός του χώρου μας και του γνωστικού μας αντικειμένου.

Ο υποφαινόμενος είχε αιτηθεί την παροχή της δυνατότητας να υπάρξει στη χώρα μας η ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ, όχι με ιδιωτικά κεφάλαια, με τα χρήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, τα οποία παρέχονται στην ΕΡΤ, σε τέλη στους Δήμους, ως φόροι, χαράτσια, κ.α. ,ώστε να ανήκει στο λαό, και σε καμία περίπτωση σε ολιγάρχες και πέντε ιδιώτες.

Τι λέτε θα δοθεί και η συγκεκριμένη δυνατότητα αύριο στην ίδια κλίκα συμφερόντων, που ελέγχει τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τη DIGEA, εφημερίδες, διαδίκτυο, κ.α., αναφορικά με την ραδιοφωνία ; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις  

Υ.Γ.: Η αντιμνημονιακή ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ. Παππά χωρά στον εν λόγω δορυφόρο ;
Θα κάνετε, (θα κάνουν από την HELLAS SAT ), παροχή ενός διαύλου στην ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;

Ξεκάθαρα λόγια και τοποθετήσεις: Η ΕΡΤ, τα ολιγοπώλια, κ.α., θα χωρέσουν στους διαύλους του HELLAS SAT 3, η αντιμνημονιακή αριστερά χωρά σε μια επένδυση των χρημάτων των Ελλήνων ; Διότι, κυρίως, είναι και χρήματα των Ελλήνων τα οποία καταλήγουν στην εν λόγω εταιρεία για τις υπηρεσίες της, ενώ εμείς είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν υπήρχαν προδοτικές κυβερνήσεις, όπως ήταν το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80, με τον Τσοχατζόπουλο, υπήρχε η αυτοδυναμία το δημόσιο να παρέχει τη δυνατότητα ενός Ελληνικού δορυφόρου.

Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πήγαν πολύ πίσω τη χώρα μας, και δίνουμε έμφαση στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσφαλε καθολικά όταν στράφηκε στον κατάλληλο χρόνο κατά της διαστημικής τεχνολογίας, όπως και κατά των ερτζιανών τις δεκαετίες 70 και 80, ενώ είχε τη δυνατότητα οι δημοτικοί σταθμοί να αποτελούν σήμα κατατεθέν σοσιαλιστικής γραμμής, και η ΝΔ να ολοκληρώσει την ιδιωτική συμμετοχή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Μπήκαμε στη διαστημική βιομηχανία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">