ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εντολέας μου είμαι αποκλειστικά ο ίδιος

Εντολέας μου είμαι ο ίδιος και αν συνεχίσετε τις υπονομεύσεις θα σας στείλω στον αγύριστο. Είναι ζήτημα χρόνου να υπάρξουν αποκαταστάσεις, και όσοι δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα απατώνται οικτρά. 

Οι εποχές συκοφαντιών και ύβρεων, καθώς και υποβάθμισης της νοημοσύνης των συμπολιτών μας, οι οποίοι πληρώνουν τις αδιέξοδες πολιτικές σας, με απολύσεις, μνημόνια, επισφαλή εργασία, εργασιακό μεσαίωνα, και κατακρεούργηση των δικαιώμάτων τους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Απαντώντας σε όσα υβριστικά και προσβλητικά γράφονται καθημερινά σε βάρος μας, σε ανάλογο ύφος, διότι είναι πιο εύκολο: Νούμερα είναι όσοι έγραφαν όσα ακολουθούν και σήμερα έχουν κατεβάσει τα παντελόνια. 

# Καραχάλιος: Ο υψηλόβαθμός ευρωβουλευτής κ. Γ. Παπανικολάου σάρκα εκ της σαρκός ενός πολιτικά βδελυρού συστήματος με τις δεσμεύσεις και τα ταξίματά έχει ξεπεράσει τα όρια της αμπελοφιλοσοφίας και το μόνο που δεν έχει ακόμα υποσχεθεί στους Γλυφαδιώτες είναι ότι θα αλλάξει και το χρώμα της θάλασσας.

Διαβάστε περισσότερα:

Τελικά πότε λέγατε την αλήθεια στους Γλυφαδιώτες, τότε η σήμερα ;
Μήπως τους θεωρείτε ανεγκέφαλους, όσοι ''δημοσιογράφοι'' αλλάζετε σήμερα γνώμες και απόψεις όπως και τα γαλάζια εσώρουχα

Το αν προσέφεραν οι δήμαρχοι στη πόλη και τους κατοίκους περνά από τη τσέπη Καραχάλιου ; 

Ο εν λόγω έχει εικόνα πόσα χρόνια παρανομούν οι εκάστοτε δήμαρχοι - διοικήσεις σε σύννομες ενέργειες ; Έχει εικόνα ότι παρανομεί και ο Γ. Παπανικολάου επί του παρόντος ;

Ο εν λόγω πως βαφτίστηκε δημοσιογράφος όταν ουδέποτε έγραψε για σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων οι οποίες έλαβαν χώρα σε τοπικό επίπεδο ; Έχει εικόνα του διευρυμένου μεσαίωνα και διαπλοκής για την εξυπηρέτηση μερίδας κατοίκων και ημέτερων.

Προσωπικά ουδέποτε έκανα δημόσιες σχέσεις, και αποτελεί συνειδητή επιλογή, διότι μέχρι σήμερα με κάλεσαν σε χιλιάδες εκδηλώσεις, άρα μπορούσα να έχω συνάψει σχέσεις με χιλιάδες συμπολιτών μας, και δεν το έπραξα διότι γνωρίζω τι διαμορφώνεται εν συνεχεία. Οι γνωρίζοντες και τα συμφέροντά τους εις βάρος του συνόλου.   

Η σχέση ανάμεσα σε τέως και νυν δημάρχους - αιρετούς και τοπικούς δημοσιογράφους είναι σαφής και δεδομένη, όπως και οι παρανομίες τους ώστε να μην προκύψουν μέσα διαφάνειας όλων των κατοίκων για πραγματικό έλεγχο επί των πεπραγμένων τους.

Τέλος, γνωρίζετε γιατί ενώ έχουμε πέραν τωv επτά παρατάξεων - κομμάτων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας δεν υπάρχει αντιπολίτευση ;  

Είμαστε σχεδόν ο μοναδικός δήμος σε ελλαδικό επίπεδο στον οποίο επί της ουσίας δεν υπάρχει αντιπολίτευση, και την αντιπολίτευση την ασκούν οι υπόλοιποι κάτοικοι, και αυτό σημαίνει διαπλοκή, διαφθορά, διπλά βιβλία, προμήθειες, ημέτεροι ,εγκάθετοι, συνάδελφοι, συντεχνίες, κλίκες, κ.α.

Ζήτημα χρόνου η πάταξη της σήψης . . .  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εντολέας μου είμαι αποκλειστικά ο ίδιος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">