ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γελάει η υφήλιος με τον Κούλη. Παρέχει 2 χρόνια απαλλαγής από ΕΝΦΙΑ

Γελάει η υφήλιος με τον Κούλη. Παρέχει 2 χρόνια απαλλαγής από ΕΝΦΙΑ

Την ανάγκη διαρκούς στήριξης του κράτους, στο τραυματισμένο από τον εγκέλαδο χωριό Βρίσα, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου.

Η υποστήριξη της Πολιτείας πρέπει να είναι διαχρονική, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ζήτησε να υπάρξει απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, τουλάχιστον για δύο χρόνια, για όσους έχασαν τα σπίτια τους και συνεχάρη όλες τις δυνάμεις που συμβάλλουν στην ανακούφιση των σεισμοπλήκτων.

Ρε Κούλη, το φαντάζεσαι να έχει γκρεμιστεί το σπίτι σου και να σου ζητάνε ΕΝΦΙΑ;;;

Και ζητάς απαλλαγή για 2 χρόνια.... Δηλαδή αν δεν το χτίσει ποτέ πάλι το γκρεμισμένο θα συνεχίσει να πληρώνει στον αιώνα τον άπαντα τον ΕΝΦΙΑ του "πρώην σπιτιού".

Πηγή:

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς πληρώνουμε μέχρι σήμερα τις λάθος πολιτικές του Κ. Μητσοτάκη, το 1991, ο οποίος παρείχε στους Αλαφούζους ''ΆΔΕΙΕΣ'', και εμάς λόγω πολιτικών καταβολών, μας ξέχασε, και εκεί που περιμέναμε την δικαίωση από την 'αριστέρα', μας βγήκε δεξιόστροφη, και με περισσότερες παθογένειες έναντι όσων προϋπήρχαν, διότι οι προηγούμενοι ξέραμε τι πρεσβεύουν, όσοι παρουσιάστηκαν ως αριστερά μας προδίδουν

Δεν πρόκειται να ξεχαστεί, και περιμένουμε στο κατάλληλο χρόνο την αρωγή της κοινωνίας, διότι οι κύριοι ''αλληλέγγυοι'', σε τοπικό επίπεδο, με εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας, καθώς και αποδοχές, επιθυμούσαν περισσότερα χρήματα στη τσέπη, εις βάρος της ζωής μας. Ουσιαστικά εις βάρος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Οι υπονομεύσεις στις προτάσεις μας, οι οποίες δεν πέρασαν, αποσκοπούσαν στο ιδιοτελές όφελος ορισμένων, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως αριστερά σε τοπικό επίπεδο, και είναι οι βασικοί υποστηριχτές των Μνημονιακών πολιτικών.

Αν είμαστες πράγματι ομοϊδεάτες, ΠΕΙΡΑΤΕΣ, σήμερα θα είχα στη τσέπη μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, και τα τελευταία χρόνια, πράττοντας συστημική προπαγάνδα υπέρ της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, όπως κάνουν οι εν λόγω.

Δεν είμαστε φάν αυτού του κοινωνικού επιπέδου, όταν όμως δεχόμαστε καθημερινά συκοφαντίες και ύβρεις από στελέχη και φίλους της ΝΔ, και ποιος ξέρει ποιούς άλλους, οι οποίοι φάσκουν και αντιφάσκουν, χρειάζεται.

Το παραμύθι καλά κρατεί ακόμα, διότι με παραμύθι μέχρι σήμερα πολλοί αποκόμισαν και πάρα πολλά, με την αλήθεια δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να αποκομίσει κάποιος, εκτός από αντιπάθειες, υπονομεύσεις, και πόλεμο από τις οργανωμένες κλίκες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γελάει η υφήλιος με τον Κούλη. Παρέχει 2 χρόνια απαλλαγής από ΕΝΦΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">