ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη καθαριότητα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα, δεδομένου ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ικανοποιήθηκε από τη νέα πρόταση της κυβέρνησης.

# Όπως διαπιστώσαμε στις 10:30 μ.μ συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας κάνει συλλογή των σκουπιδιών από την συνοικία της Τερψιθέας. 

Η κυβέρνηση δεν παρείχε τη λύση στις προτάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ έπειτα από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έπειτα από σύσκεψη αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη 29/06/2017. Βασικός λόγος της απόφασης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ε. Νίκος Τράκας, μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι πως, η πρόταση της Κυβέρνησης δεν αποκλείει την απόλυση συμβασιούχων.

Οι συνδικαλιστές αποφάσισαν τον αποκλεισμό των αμαξοστασίων, καθώς και 24ωρη απεργία την Πέμπτη, ημέρα που θα διεξαχθεί η νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ. 

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές οι βελτιώσεις που πρότεινε η κυβέρνηση δεν διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το προσωπικό ασφαλείας τις επόμενες ημέρες θα είναι αυξημένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, λόγω και των καιρικών συνθηκών του καύσωνα και της αυξημένης θερμοκρασίας.

Σημείωση του ''Γ'': Λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα ισχύουν κάθε δέκα χρόνια, και σύμφωνα με το γεγονός της απεργιακής κινητοποιήσεως της ΠΟΕ - ΟΤΑ, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επίσπευση της ανατροπής των αντιλαϊκών πολιτικών.

Τι μπορούν να κάνουν ο Τσίπρας και ο Σκουρλέτης ; Τι μπορούν να κάνουν και τα πέντε δέκα ολιγαρχικά συμφέροντα από πίσω τους ; Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα, και ο χρόνος κυλά αντίστροφα . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη καθαριότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">