ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απεργία: Συστάσεις για τα σκουπίδια από το Δήμο Γλυφάδας

Λόγω του τριήμερου αποκλεισμού των γκαράζ της καθαριότητας των Δήμων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ) και της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εν συνεχεία, παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις του Δήμου Γλυφάδας να δείξουν κατανόηση και να περιορίσουν στο ελάχιστο την εναπόθεση απορριμμάτων, κλαδιών και ογκωδών αντικείμενων από σήμερα, Δευτέρα 19/6 έως την Πέμπτη 22/6.

Ο Δήμος Γλυφάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με την εφαρμογή εκτάκτου σχεδίου για την προστασία της δημόσιας υγείας, ωστόσο, οι εν λόγω κινητοποιήσεις αναμένεται να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς καλούμε τη δημοτική αρχή του δήμου Γλυφάδας να σταματήσει να προκαλεί, και κυρίως να παρανομεί κατά του τόπου και των δημοτών.

Για όσο χρονικό διάστημα δεν παρεμβαίνει τόσο ο δήμαρχος, Γ. Παπανικολάου, όσο και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, για την αλητεία που πράττεται τοπικά, είναι υπαίτιος αποκλειστικά ο ίδιος. 

Να μη ξεχνά ότι θα δρομολογήσουμε όλα τα στοιχεία στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τη δράση οργανωμένων συμφερόντων, τα οποία επί δεκαετίες παρανομούν από τα δημοτικά έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και κυρίως, ότι τέως και νυν δήμαρχοι - αιρετοί αποτελούν οργανωμένη κλίκα, η οποία δρά κατά του δημοσίου και δημοτικού χρήματος.

Τέλος, κανείς δεν πείθετε από προπαγάνδα βλάσφημων οι οποίοι έχουν αναγάγει την αλητεία σε πρωτεύων. Οι Ο.Τ.Α νομικά είναι κατωχυρωμένοι να ιδρύουν ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, για την ενημέρωση των δημοτών, και επί δεκαετίες οι δήμαρχοι - αιρετοί εγκληματούν κατά του τόπου μας και ημών των ιδίων. 

Πρέπει να αιτιολογήσετε στους συμπολίτες μας, πως βρέθηκαν ορισμένοι οι οποίοι μας ακολούθησαν με έλευση δεκαετιών, έμμισθοι του δήμου, με ανανεούμενες συμβάσεις, ενώ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ στο σύνολο των δικών μας αιτήσεων για μια δομή η οποία λειτουργούσε από τη πόλη μας επί δεκαετίες, και με συμμετοχή ΧΙΛΙΑΔΩΝ κατοίκων.

Η φτηνή προπαγάνδα αλητείας δεν πείθει κανένα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απεργία: Συστάσεις για τα σκουπίδια από το Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">