ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ορισμένοι προκαλούν άσχημα και με αλητεία

Να σταματήσει η αλητεία από τη πλευρά Καραχάλιου. Αν διαθέτει έστω και μια απόδειξη για όσα γράφει να την περάσει δημόσια. Η λάσπη και οι συκοφαντίες επιστρέφονται στον ίδιο. 

Ενημερώνουμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή, καθώς και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τα οικτρά σας ψεύδη, και ζητούμε την αρωγή τους ώστε δια μέσω της εισαγγελέως Εφετών κ. Αικατερίνης Πιστόλη, και των δικαστικών αποφάσεων της περιόδου 1983 - 84 να λάμψει η απόλυτη αλήθεια, αντί των οικρών συκοφαντιών καθώς και των ύβρεων. 

Καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις και παράβολα για τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πληρώσαμε εξοπλισμούς, κ.α., και στράφηκαν με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις σε βάρος μας, για τοπικές αλήθειες που κανείς άλλος δεν είχε βγάλει.

Το ποιοι αποκομίζουν επί αρκετά χρόνια σε τοπικό επίπεδο είναι γνωστό, όπως και η λειτουργία τους. Τη μια θέλουμε πλουραλισμό και τις φωνές των κατοίκων - δημοτών, και την άλλη μας ενοχλούν και τους βρίζουμε. ''Σχολή Καραχάλια''.

Το θέμα είναι να εξηγήσει ο εν λόγω αν η λειτουργία του συνάδει με δημοσιογραφία η αν αποτελεί βόθρο με λύματα. Είναι απαχαύνωση και αυριανισμός η απόλυτη αλήθεια ;  Όσο διάστημα εξυπηρετεί στενά συμφέροντα έχει υπόψιν του τι ζημία προκαλεί, τόσο ο ίδιος, όσο και έτεροι από πίσω του ;

Όσα αναφέρει ο Καραχάλιος να τα εξηγήσει και να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη για τα ''βρώμικα''  καθώς και για το σύνολο των ύβρεων - συκοφαντιών. Τόσο τοπικά, όσο και ευρύτερα, έχουμε πολλούς πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν πόσα χρόνια τρέχαμε σε συλλαλητήρια, απεργίες, εκδηλώσεις, πορείες, κινητοποιήσεις, ομιλίες, περιοδείες, κ.α, και έχουν εικόνα πόσα τους πήραμε, πως τα πήραμε, και που τα πήραμε, και αν πήραμε. 

Δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις ένας βλάστημος ο οποίος έχει μοναδικό παραγόμενο την αλητεία. Γιατί να παρέχουν χρήματα οι Γιαννακόπουλος - Ζαχαριάδης ; Δεν έχουν facebook η ιστοσελίδες ; Δεν ντρέπεσαι Καραχάλιο για τα οικτρά σου ψεύδη ;

Tο κύριο θέμα: Αρχικά, κ. Μπάμπη Σηλαίο, στα 13 έτη μου είχα μηχανή με την οποία πήγαινα στην εργασία μου και στο εκπαιδευτήριο που σπούδαζα ;

Κύριε Σηλαίο είναι αλήθεια ότι μαζί με τον σημερινό δημοτικό σύμβουλο Δ. Ακρίβο την στήνατε στην συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Γεννηματά, με ένα παλιό τζιπάκι της αστυνομίας, και ενώ επέστρεφα από την εργασία μου, εσείς παριστάνοντας τους τροχονόμους με είχατε φορτώσει με περισσότερες από 10 κλήσεις, και με οδηγούσατε στα δικαστήρια ; Ναι η όχι ;

Δεν αποτελεί ντροπή για τοπικούς αστυνομικούς να στρέφονται κατά ενός ανήλικου 13 ετών ; 

Γνωρίζετε ότι την δέκατη φορά που έπεσα πάνω στον ίδιο δικαστή, που με αθώωνε, μου είπε συγκεκριμένα: Καλά ρε παιδάκι μου αυτοί οι αστυνομικοί τι έχουν μαζί σου ; Μήπως είναι τρελλοί ;

Αν λοιπόν σε ηλικία 13 ετών είχα μηχανή, και με είχαν γράψει περισσότερες από δέκα φορές Σηλαίος και Ακρίβος, δεν διέθετα πειραματικό ραδιοφωνικό σταθμό ; Κύριοι σοβαρευτείτε γιατί εξευτελίζεστε, και αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Καραχάλια ο οποίος παρέχει λάσπη και οχετούς ψευδών.

Σε ηλικία 14 - 15 ετών,  ήμουν κατασκευαστής και πωλητής ραδιοφωνικών πομπών στη πρώτη επιχείρηση εισαγωγής και πώλησης στην Αθήνα, η οποία είχε δεχθεί σειρά από κατασχέσεις των πομπών και είχε αθωωθεί πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Την περίοδο του pop 22 και του marsal. Τη δεκαετία του 80 και τη δεκαετία του 90 εργαστήκαμε για ένα χρονικό διάστημα ως κατασκευαστές και πωλητές. 

Όσα ίσχυσαν και ισχύουν τοπικά είναι πρωτοφανή.

Σας ενοχλεί που κατασκεύαζα πομπούς από τα 12, η το γεγονός ότι ένας Αριστερός ήταν εκ των πρωτεργατών των FM κυμάτων ; Ρωτήστε τον Αλεξανδρή (ψηφιακές εκτυπώσεις), όπως και επιχειρηματίες του γειτονικού εμπορικού κέντρου, αν είμαστε εργαζόμενοι της VIDEO Τεχνικής, όπως και security, και παράλληλα αν το πρώτο ( τοπικό) Τηλεοπτικό κανάλι λειτούργησε πειραματικά από τη Γλυφάδα, μέσα από την VIDEO Τεχνική δίπλα από το Α/Τ Γλυφάδας.

Η νοοτροπία σας δεν είναι καθόλου σωστή, διότι με αρκετούς αστυνομικούς του Α/Τ Γλυφάδας διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις. Η νοοτροπία ορισμένων κατοίκων, δημάρχων αιρετών, κ.α. δεν συνάδει με μεγαλοψυχια και με σεβασμό για το τόπο μας, και το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων. Πολλά ξεκίνησαν από εδώ, πειραματικά, όμως δεν υπήρχε η αρωγή των κατά τόπους.

Είναι πολλά χρόνια που εκμαυλίζεται ο τόπος μας, το δίκαιό μας , και η πραγματική πρόοδος για τα συμφέροντα ορισμένων κύκλων, και κορυφαία ΑΠΟΔΕΙΞΗ αποτελούν οι ενέργειές μου το 2004 στο δήμαρχο κ. Σ.Σφακιανάκη ο οποίος παρανόμησε. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 είχα προτείνει σε ορισμένους κατά τόπους εκδότες, εκείνης της περιόδου, να υπάρξει μια κοινή προσπάθεια στο διαδίκτυο, και απ' όσο θυμάμαι δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα, και θεωρούσαν ότι το διαδίκτυο δεν έχει καμία προοπτική !!! Συγκεκριμένα ένας εξ αυτών ήταν ο κ. Κονίδης, κ.α.

Επειδή χρειάζεται, αποτελεί αναγκαιότητα, θα κάνω ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβάλεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στο οποίο θα υπάρχουν μαρτυρίες συμπολιτών μας αν από την ηλικία των 13 ετών διέθετα πειραματικό σταθμό, και αν πράγματι λειτουργούσα τοπικά κατά τις νυκτερινές ώρες, όπως και αρκετοί ακόμα εκ των συμπολιτών μας, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε ΤΟΠΙΚΑ στα FM κύματα.

Σε μια πόλη που σήμερα απαριθμεί 100.000 και πλέον χιλ. κατοίκους, και μεγάλο τμήμα αυτών δεν υπήρχαν τοπικά, τη δεκαετία του 70 καθώς και του 80, ίσως ορισμένοι να επηρρεάζονται από ασύστολα ψεύδη τα οποία εξυπηρετούν κομματικά και λοιπά συμφέροντα. Οι παλιοί κάτοικοι γνωρίζουν την απόλυτη αλήθεια και κανείς δεν επηρρεάζεται από ασύστολα ψεύδη και λάσπη.

Δεν αποτελούμε μέρος της κοινωνικής σήψης, ούτε εξαπατήσαμε έστω και μια φορά τους συμπολίτες μας. Δεν σας βρίζουμε και βρίζετε. Καραχάλιο αν επιθυμείς σου παρέχω τα αποδεικτικά για όσα διαπράχθησαν τοπικά, διότι κάποια στιγμή έφτασαν στο σημείο να μας ληστέψουν ένα μηχανάκι, το οποίο βρέθηκε έπειτα από μήνες έξω από το Α/Τ Τερψιθέας. Ποιος λες να το είχε ληστέψει ; Φαντάζεσαι ; Ξέρεις τι είχαμε υποστεί ;

Επισήμανση: Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων έπρατταν κατά ημών, που μας δρομολογούσαν δεκάδες φορές στα δικαστήρια, διαθέτω δεκάδες αποδεικτικά σβησίματος κλήσεων σε ''γαλάζιους'' κατοίκους, από τη πλευρά δημοτικών συμβούλων - τέως αστυνομικών. Να σχηματίζουμε άποψη για την επικρατούσα κοινωνική σήψη.

Σπάω το άβατο το προσωπικών δεδομένων. 

Στο κατάλληλο χρόνο θα διαπιστώσουμε ποιός ήταν ο χαζός και με χαρά γεμάτος . . . Κάντε αμφισβήτηση της απόλυτης αλήθειας όσο ετοιμάζω τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ντοκουμέντα, τόσο για τη λειτουργία από 13 ετών, όσο και για τις διώξεις - κατασχέσεις όταν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το 1983 έβγαλα δημόσια χιλιάδες ακροατές - ακροάτριες στον ραδιοφωνικό αέρα των FM.

Θα αμφισβητήσετε και τα αποδεικτικά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς και την εισαγγελέα Εφετών κ. Αικατερίνη Πιστόλη ; Δεδομένου ότι καλέστηκε να συμμετάσχει στο κλείσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος για πρώτη φορά έβγαλε στα FM κύματα μαζικά τους Αθηναίους, και μέχρι να μας εντοπίσουν, επί πολλές ώρες, άκουσε τα μεταδιδόμενα, θα διαψεύσετε τη μαρτυρία της, καθώς και τα δικαστικά έγγραφα ; 

Δυστυχώς δεν είμαστε Η.Π.Α, ούτε πολιτισμένη χώρα. Η κοινωνική σήψη αποτελεί τη βασική παθογένεια των νεοελλήνων, οι οποίοι ποτέ δεν βλέπουν το τόπο και το σύνολο, βλέπουν αποκλειστικά τη τσέπη τους. Νισάφι πια με δαύτους.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τους είχα εξηγήσει από τη πρώτη φορά, ότι μπορεί λόγω ηλικίας να μην διαθέτω δίπλωμα οδήγησης, όμως είναι ικανότερος από ενήλικες, και αυτοί επέμεναν στις κατά συρροή κλήσεις ενώ δεν ήταν τροχονόμοι.  

Από την τρίτη - τέταρτη φορά σκόπιμα δεν πήγαινα από άλλη οδό στην οικία μου, και έπεφτα πάνω τους στην συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Γεννηματά ώστε να διαπιστώσω πόσες φορές θα με σταματήσουν και θα με γράψουν.

Μάλλον τους προκαλούσε το ''κόκκινο χρώμα'', όμως μη ξεχνάτε ότι και ο θείος μας, τέως δήμαρχος Γλυφάδας τη δεκαετία του 50 , Π. Σιμόπουλος, ήταν αριστερός. ( Υπάρχει ενδεχόμενο να αμφισβητηθεί και ο Σιμόπουλος, ίσως να τον διαγράψουν και από τη σελίδα του δήμου, όπως αφαίρεσαν εμάς, οι υποσχόμενοι το δήμο « ΟΛΩΝ των Δημοτών» , με αποκλειστική έμφαση στους ημέτερους.)

* Χαραμίζομαι να απαντώ σε εσάς, διότι αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα γράψω βιβλίο. Όταν λειτουργούσαμε ΕΜΕΙΣ κατά τόπους τα πρώτα ''sosial media'', ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ, και κάναμε και μια υποτυπώδη ενημέρωση στις συνομιλίες μας, δεν υπήρχε κανείς τοπικός εκδότης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ορισμένοι προκαλούν άσχημα και με αλητεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">