ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεδριάζει η ΠΟΕ- ΟΤΑ αναφορικά με τις κινητοποιήσεις

Η κυβέρνηση παρέχει λύσεις κατά το δοκούν

Συνεδριάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αντικείμενο τη συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων, μετά τις βελτιωμένες προτάσεις της κυβέρνησης.

Οι νέες προτάσεις της κυβέρνησης 

1. Στη τροπολογία που έχει κατατεθεί βελτιώνονται οι όροι για τη συμμετοχή των συμβασιούχων εργαζομένων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με την πλήρη απαλοιφή του ηλικιακού ορίου.

2. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι θα μοριοδοτηθούν σύμφωνα και με όσα προβλέπει η τροπολογία με σύναψη νέων συμβάσεων για τη συνέχιση της εργασίας τους.

3. Οι 2.500 θέσεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα οι οποίες έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών αποτελούν τη βάση εκκίνησης, ενώ οι πραγματικές ανάγκες των δήμων σε προσωπικό καθαριότητας είναι πολύ μεγαλύτερες.

4. Η αποκομιδή των απορριμμάτων πρέπει να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους.

Θα πάμε στην εκτελεστική επιτροπή να τις συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τις νέες προτάσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ συζητήθηκαν οι νέες προτάσεις εκ μέρους της Κυβέρνησης οι οποίες  θα ενσωματωθούν στην σχετική τροπολογία που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ ΟΤΑ βρέθηκαν σήμερα στο Μεγάρου Μαξίμου έπειτα από την χθεσινή πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Σημείωση του ''Γ'': Αν είναι για το συμφέρον του κλάδου τους να λήξει η απεργία, να καλυφθεί ο κλάδος, να ησυχάσει και η κυβέρνηση, και να μείνουμε μόνο εμείς οι διαχρονικά διαμαρτυρόμενοι. 

Άλλωστε εμάς δεν πρόκειται να μας καλέσει ποτέ κανείς, ούτε πρωθυπουργός, ούτε υπουργός, ούτε δήμαρχος, άσχετα αν έχουμε καταθέσει δεκάδες φορές αιτήματα.  

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, αποτελεί τμήμα του συστήματος

Τα συμφέροντα όσων διόρισαν στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ, καθώς και της διαπλοκής, των ομίλων, των φίλων, κ.α., και κυρίως τα δικά τους είναι δεδομένα.

Το δικό μας ζήτημα λύνετε μόνο με την ανατροπή των διοικήσεων, και των κυβερνήσεων, ώστε να εφαρμόσουμε τις πολιτικές που έπρεπε να ισχύσουν από το 1987, οι οποίες ποτέ δεν ίσχυσαν, ενώ το απυρόβλητο των πολιτικών είναι δεδομένο, όπως και τα κέρδη των ημετέρων τους. ,  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεδριάζει η ΠΟΕ- ΟΤΑ αναφορικά με τις κινητοποιήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">