ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν προλογίζω με μνημονιακούς

Διευκρινίσεις για την απόφασή της να μην προλογίσει το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια» μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη έδωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποσυνδέοντας το ζήτημα με την προστριβή που είχε με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο Δίστομο.

«Εξήγησα στον Μανώλη ότι δεν προλογίζω βιβλία μαζί με μνημονιακούς και καθεστωτικούς» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου και τόνισε ότι είχε αποκαλύψει τις προθέσεις στον Μανώλη Γλέζο από τον Ιανουάριο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και μήνες και επισήμανε ότι η άρνησή της να συμμετάσχει στον πρόλογο δεν σχετίζεται με το περιστατικό του Διστόμου ανάμεσα στην ίδια και τον Μανώλη Γλέζο.

O Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον νυν και τους πρώην προέδρους να προλογίσουν. Οι κ. Βούτσης και Μεϊμαράκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν απέστειλε σημείωμα για τον πρόλογο. Κατόπιν αυτών ο Μανώλης Γλέζος επέλεξε να αφήσει κενές τις σελίδες κάτω από το όνομά της στον πρόλογο του βιβλίου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Μανώλης Γλέζος είχε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Παρουσία Τσίπρα το βιβλίο "Ακρωνύμια" του Μανώλη Γλέζου που παρουσίασαν ο Ν.Βούτσης, ο Ευαγ.Μεϊμαράκης και ο φιλόλογος Λ. Βάσσης.

Με στοιχεία από τους Μνημονιακούς καταπατητές της συχνότητάς μας ( 88.60 mhz) οι οποίοι εξυπηρετούν το σύστημα, τη Μνημονιακή κυβέρνηση, και τους οπαδούς του καπιταλισμού οι οποίοι μας φορτώθηκαν ως Αριστερά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν προλογίζω με μνημονιακούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">