ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

To Prime Minister GR‏ μας ειρωνεύεται !!

To Prime Minister GR‏ προφανώς ειρωνεύεται τον Ελληνικό λαό, και σαφώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι δεν κυβερνά κόμμα αριστερού προσανατολισμού, κυβερνά ένα μικρό team που είχε φιλοδοξία να καρπωθεί την εξουσία εξαπατώντας τους πολίτες.

Όπως θα διαπιστώσετε ο Αλ. Τσίπρας τις ανακοινώσεις του από το Prime Minister GR τις βγάζει σε γαλάζιο χρώμα καθιστώντας σαφές ότι χρησιμοποίησε την αριστερά καθώς και το χρώμα της μέχρι να βρεθεί στο Μαξίμου.

Όπως αναφέρουν στην προπαγάνδα τους '' Το επόμενο διάστημα θα γίνουν πιο γρήγορα βήματα ώστε να φτάσουμε σε ένα Δημ. Σύστημα Υγείας, που θα αντιστοιχεί σε μια κανονική ευρωπ. χώρα'', όμως, σαφώς πουθενά δεν αναφέρουν, σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ποδοπατείται το ''Σύνταγμα'', το θεσμικό νομικό πλαίσιο, ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα πέντε οικογενειών διαπλοκής.
 

Ένας τομέας προτεραιότητας αφορά και την ριζική αναβάθμιση του ΕΚΑΒ.

Υλοποιήσαμε την καθολική πρόσβαση του πληθυσμού στις υπηρεσίες Υγείας ενισχύοντας παράλληλα με πόρους & προσωπικό το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.


Η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελεί στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή που θα αλλάξει ριζικά τον χάρτη της Δημόσιας Υγείας.
Τη μάχη για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας θα τη στηρίξουμε και θα την κερδίσουμε.

Το να σταθεί στα πόδια του ο χώρος της Υγείας ήταν και εξακολουθεί να είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής.Παρά τις δραματικές περικοπές που επιβλήθηκαν στην Δημόσια Υγεία με τα μνημόνια, το «πάρτι» συνεχίστηκε μέχρι την κυβερνητική αλλαγή του '15.

Πολύ πριν την κρίση, η Δημόσια Υγεία ήταν προνομιακός χώρος για «πάρτι». Μια διαρκής λεηλασία εξωφρενικής κλίμακας του δημόσιου συμφέροντος.



Σε άλλο σημείο της κυβερνητικής προπαγάνδας αναφέρουν '' Επίταχύνουμε την ανάπτυξη με τον αναπτυξιακό νόμο.''



Σε αυτή τη προπαγάνδα η οποία εξυπηρετεί τα στενά συμφέροντα όσων υπηρετούσε η Νέα Δημοκρατίαν και το ΠΑΣΟΚ, αναφέρονται στην ενίσχυση της ρευστότητας, την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, καθώς και σε ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό, χωρίς να αποσαφηνίζεται ποιούς αφορά. 

Να σας πούμε εμείς ποιούς αφορά: Αφορά όσους και όσες επιχειρούσαν υποβοηθούμενοι από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε μια εποχή καθολικής πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, κατά την οποία παράλληλα με την καταστροφή της Εθνικής οικονομίας κατέστρεφαν το τόπο και το λαό για τα στενά συμφέροντα λίγων οικογενειών.

Όσα αποτελούσαν το εφαλτήριο, ώστε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τεθεί στο σύνολό τους άκαιρα επί του παρόντος, δεδομένου ότι ως εξουσία σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω της κυβερνήσεως, περιορίζεται στην εξυπηρέτηση όσων βρήκε, και όπως είχαν διαμορφωθεί πριν αναλάβουν να κυβερνήσουν.

Το γαλάζιο χρώμα που χρησιμοποιούν καθιστά σαφές ότι ο βασικός τους γνώμονας ήταν να εφαρμόσουν πολιτικές οι οποίες εφαρμόζονταν από τις δεξιές κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. 

Τι χωρίζει σήμερα τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ ; Οι πολιτικές τους είναι ταυτόσημες χωρίς να υφίσταται ριζοσπαστισμός και αριστερά προοπτική.

Το γεγονός η ΕΡΤ να πληρώνει δυο εκ. ετησίως στους ολιγάρχες, οι οποίοι κινούνται με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα καθώς και της Γερμανίας, αντί το αντοποδοτικό τέλος να χρησιμοποιηθεί για πραγματική δημοκρατία, πλουραλισμό και πολυφωνία, καθιστά σαφές ότι στα τρία χρόνια η κυβέρνηση δεν έδωσε έμφαση να τηρήσει τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις της.

Η ΕΡΤ πληρώνεται με ανταποδοτικό τέλος, και οφείλει να δημιουργήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα φιλοξενίας όλων των Ελλήνων, με κάλυψη όλων όσων εξεδηλώσουν ενδιαφέρων για ραδιοτηλεοπτικές μεταδώσεις.

Οι ολιγάρχες διαθέτουν την αυτόνομη δική τους διαπλεκόμενη πλατφόρμα, του Ελληνικού λαού με τα χρήματά του που είναι κ. Prime Minister ;;; 

Σημείωση: Αν ανοίξω ένα ραδιοτηλεοπτικό μπουκέτο, σε μια συχνότητα του Ν.Αττικής, και εσείς θα με αποκαλέσετε πειρατή, όμως για την διευρυμένη πειρατεία που διαμόρφωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, καθώς και για την αντισυνταγματικότητα, την ανομία, κ.α., δια μέσω όσων εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να υφίστανται, και σήμερα, πλεόν δεν αναφέρεστε.

Όλα φυσιολογικά γι' άλλη  μια φορά. Αν προσκαλούνται και προβάλλονται από διαπλεκόμενα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται θέμα !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: To Prime Minister GR‏ μας ειρωνεύεται !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">