ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ανακαλύψαμε εργάτες για τα σκουπίδια !!

Όπως μας έλεγαν σήμερα αρκετοί συμπολίτες μας, βγήκε ένα απορριματοφόρο, το οποίο μάζεψε σκουπίδια από τα κεντρικά σημεία, σαφώς για λόγους προβολής, ενώ οι περισσότερες οδοί και συνοικίες έμειναν με τα σκουπίδια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ γράφει η notia-press.gr. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παπανικολάου και την παρέα του, οι οποίοι είδαν κι αποείδαν με τα αγύριστα κεφάλια, τους οδοκαθαριστές της Γλυφάδας να προβάλουν επίτηδες προς τα έξω μία Γλυφάδα που βρωμάει, κι αποφάσισαν να πάρουν ηγετικές πρωτοβουλίες.

Παντού στο διαδίκτυο από αυτοικανοποίηση αναφέρεται η υπερπροσπάθεια του Παπανικολάου και της παρέας του που φόρεσαν οτι πιο βρώμικο είχαν, και ως άλλοι προκάτοχοί τους που έκαναν κι εκείνοι την ίδια δουλειά, (οι παλιοί το έκαναν για να εντυπωσιάσουν το κόσμο), βγήκαν με ένα απορριμματοφόρο και μάζεψαν τα σκουπίδια.

Όλα καλά, και εμείς τους δίναμε τα δικά μας συγχαρητήρια. Αλλά να ρωτήσουμε κάτι... Πως βρέθηκαν τόσες φωτογραφίες όλως τυχαίως εκεί; Μήπως το είχατε ανακοινώσει και έγινε ουρά από τους Γλυφαδιώτες ποιός να σας πρωτοδεί; Μα τόσες φωτό; Και ποιοί αντιδήμαρχοι παρέστησαν; Οι γιαλαντζί; Τελικά πόσους κάδους καθαρίσατε; Μέχρι εκεί που σταμάτησαν τα φλας;

Δείτε τώρα τι ανέβασαν οι "σωτήρες" μας που πήραν την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια τους...

Βουγιουκλάκης: "Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τη δημόσια υγεία των δημοτών μας να εκτίθεται σε όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση -κυριολεκτικά- στα χέρια μας!

Μαζί με τον Δήμαρχο μας Γιώργος Παπανικολάου (Giorgos Papanikolaou), τον συντονισμό της νέας αντιδημάρχου Καθαριότητας Άννυ Καυκά, τους συναδέλφους Αντιδημάρχους Δημήτρη Αγγελάτο και Sasa Pateraki, τον δημοτικό σύμβουλο Dorkofikis Periklis,τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας με επικεφαλής τον Stelios Theodosopoulos"

Εμείς προτιμούμε να το αφήσουμε ασχολίαστο το κείμενο όπως το βλέπετε. Έχουμε και ένα επίπεδο να φυλάξουμε.

Ευτυχώς που έληξε η απεργία, και έτσι οι συμβασιούχοι κράτησαν τη δουλειά τους που κινδύνευε από τον Παπανικολάου και την παρέα του. Πάντως όποιος λέει οτι το έκαναν επίτηδες για να δείξουν οτι αγαπάνε τη πόλη τους, και την προσέχουν, ας πάνε μια βόλτα δίπλα στα 3Β ή στο Παλιό Φάληρο, να τους δείξουν καλύτερο τρόπο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ανακαλύψαμε εργάτες για τα σκουπίδια !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">