ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι θιασώτες της ''σχολής Καραχάλια'' αποκαλύπτονται

Δίνουμε συνέχεια σε ένα τοπικό ζήτημα διότι όπως φαίνεται η κόσμια μεταχείριση ορισμένων συμπολιτών μας γίνεται αντικείμενο διεύρυνσης των ύβρεων οι οποίες εκτοξεύονται από τη πλευρά Καραχάλιου.

Σε απάντηση ένος τοπικού δημοσιεύματος, στο οποίο καλούμε ένα από τους συμπολίτες μας να αναφέρει την απόλυτη αλήθεια, η απάντησή του είναι προσβλητική και υβριστική ενώ δεν εμπεριέχει την απόλυτη αλήθεια.

Όπως απαντά με σχόλιο του ο συνταξιοδοτημένος αστυνομικός του Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας κ. Μπάμπης Σηλαίος: Δεν γνωριζω τιποτα ουτε ειχα απασχολεισει εγω σχετικα με το θεμα αυτο.
Εγω ασχολισθηκα με την οικογενεια σου για αλλα θεματα αλλα λογω προσωπικων δεδομενων δεν μπορω να μιλησω.


Κατοπιν τουτου να προβεις αμεσα στην διαγραφεί οτι αφορα το προσωπο μου και φυσικα να αφαιρεσεις και την φωτογραφια μου.


Εαν εχεις εσυ προσωπικα με τον Δημητρη Ακρίβο, λυστα μαζι του, και οχι μεσω εμενα με τον δημητρη εχω μια αριστη φιλια συναδελφωσυνη που η βλακειες σου δεν μπορουν να μας την χαλασουμε.


Διοτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.


Γιαννη βρες καποιον αλλον να ξεκινησεις πολεμο εγω δεν θα σε ακολουθησω
 

Και νομιζω το α.τ.τερψιθεας δεν εχει ασχολεισει ποτε οσο εγω ειμουνα εκει.
 

Εισαι γενημενο το 1964 και ασχολεισθηκες απο 10 ετων η 15 το 70 η 80 με πειραματικο σταθμο ????? ποσο θελεις να μας τρελανεις ?????

Γιαννη εγω εφυγα απο την αστυνομια το 98 οποτε? ????? Δεν ξερω τιποτα. κοψε τις ????????????


Καθίσταται σαφές ότι ο συνταξιοδοτημένος αστυνομικός του Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας, κ. Μπάμπης Σηλαίος ψεύδεται, ( δεν γνωρίζω τους λόγους), καθώς επίσης, μάλλον αποτελεί μέλος της σχολής Καραχάλια, η οποία επιδίδεται σε συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια.

Είναι γνωστό στη πόλη της Γλυφάδας, και στην Τερψιθέα, ότι από την δεκαετία του 70 λειτουργούσα ραδιοφωνικό σταθμό, μάλιστα από την ηλικία των 13 ετών και σπουδάζοντας μηχανολόγος - ηλεκτρονικός, όπως και μια σειρά ακόμα συμπολιτών μας, οι οποίοι ακολούθησαν, και τονίζεται ότι και αυτοί ήταν μιας ανάλογης ηλικίας. ( Κυρίως ανήλικοι )

Κατ' αρχάς δεν ξεκινώ πόλεμο με κανένα, απλά πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας την απόλυτη αλήθεια, και ότι την δεκαετία του 70 ο κ. Σηλαίος μαζί με έτερα αστυνομικά όργανα, χωρίς ένταλμα ερεύνης, μπήκαν στην οικία μας, και έπειτα από έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού, έσκαψαν ΚΑΙ όλο των εξωτερικό - περιβάλλοντα χώρο, ψάχνοντας τους πομπούς της ραδιοφωνίας, οι οποίοι μάλλον θα τους έδιναν ''προαγωγή και γαλόνια'' !!! 

Προσωπικά δεν ήμουν παρόντας στο περιστατικό, διότι ήμουν στην σχολή την οποία σπούδαζα, και μου ανέφεραν αναλυτικά οι γονείς μου όσα καταχρηστικά τελέστηκαν από τη πλευρά των αστυνομικών του Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας.

Το ανάλογο ίσχυσε και το 1999, όπου περαστικός υπαστυνόμος από το Α.Τ Τερψιθέας, επιχείρησε χωρίς ένταλμα να εισέλθει στο χώρο μας για έρευνα, και τον αποτρέψαμε, οπότε εκνευρισμένος κάλεσε γνωστό δικαστικό λειτουργό, ο οποίος είχε άμεση σχέση με πολιτικούς ,δημάρχους και αιρετούς του δήμου Γλυφάδας, παράλληλα του υπουργείου επικοινωνιών, και ενώ εντόπισαν συμβολή και παραμβολή σημάτων από τα καταπατημένα - αυθαίρετα της Τερψιθέας, στα οποία λειτουργούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ διαπλεκόμενοι αναμεταδότες Ρ/Σ, αυτοί προέβησαν σε καταχρηστική ΔΙΩΞΗ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των δικών μας μηχανημάτων.

Όπως ανέφερε ο συμμετέχων υπαστυνόμος στην κατάσχεση, τους είχε δοθεί εντολή από μεγαλόσχημο να προβούν σε δίωξη και κατάσχεση των δικών μας μηχανημάτων, και τους άφηνε αδιάφορο τι ισχύει με το πραγματικό πρόβλημα στη περιοχή μας.

Τα στοιχεία υπάρχουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία σε πρώτο και δεύτερο βαθμό δεν δέχτηκε τα πραγματικά στοιχεία και αρκέστηκε σε όσα είχαν σχεδιάσει ο μεγαλοσχήμονας με τους κατά τόπους αστυνομικούς. 

Πρέπει να αποσαφηνίσετε δημόσια ποιος είναι ο κρεμασμένος ; Όσοι μας ήθελαν κρεμασμένους στον ίδιο μας το τόπο, και διαμορφώσαν το πλαίσιο, σαφώς κρίνονται. Πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ώστε να υπάρξει δημοκρατία, πλουραλισμός, πολυφωνία, και όχι το στεγανό μιας ελεγχόμενης κρατικής ραδιοτηλεόρασης, και ενώ έπρεπε να μας τιμήσουν για την συμβολή μας παρανομούσαν επί των αιτήσεων και παραβόλων μας ώστε να μην νομιμοποιηθούμε. Γνωστή η Ιστορία με τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ποια ήταν η προπαγάνδα η οποία γίνονταν επί δεκαετίες για τα επιλεκτικά συμφέροντα ορισμένων σε τοπικό επίπεδο ; Ποιοι κερδίζουν σήμερα απο τα δημοτικά έδρανα με καταλυμένη τοπική δημοκρατία ;  

Ποιοι ήταν οι βασικοί προπαγανδιστές οι οποίοι έσπείραν τοπικά, όπως και σήμερα, συκοφαντίες και ύβρεις, εις βάρος του τοπικού πολιτισμού, δημοκρατίας, καθώς και κατά της ίδιας μας της ζωής ;

Αρκετοί ήρθατε κάποια στιγμή σ' αυτή τη πόλη και διαλύσατε τις ζωές μας και το μέλλον μας, καθώς και όσα έπρεπε να είναι σημαία στη πόλη μας. 

Προσωπικά δεν πήγα να σπουδάσω ένα αντικείμενο ώστε να παρακολουθώ τα διαπλεκόμενα, τα οποία ίδρυσε ο παλαιοκομματισμός. Είμαι ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ενός χώρου, τον οποίο κάκιστοι πολιτικοί και τα τσιράκια τους βγάλανε από τον χώρο του.  Δεν κατηγορώ τον Μ. Σηλαίο, κατηγορώ όσους μεθόδευσαν τις υπονομευτικές ενέργειες, και όσους ακόμα και σήμερα παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες ώστε να μην βρούμε το δίκιο μας. 

Είναι δυνατόν αστυνομικός της Tερψιθέας, ο οποίος παράλληλα με άλλους βρέθηκε πριν από δεκαετίες στο χώρο μας, για το εν λόγω ζήτημα του σταθμού, να μην γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια ; Τι προπαγάνδα είναι αυτή και τι εξυπηρετεί ; Έπειτα από 40 χρόνια διώξεων - κατασχέσεων να μην βρούμε ακόμα και σήμερα το δίκιο μας ;

Όταν οι ίδιοι προπαγανδίζετε ''όποιος πέσει θα περάσουν όλοι από πάνω του'' είναι σαφής η κοινωνική σήψη, και το θέμα είναι ποιοι ''έριξαν'' και για ποιούς λόγους αυτόν που ''έπεσε'' ; Σύμφωνα όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ είναι όλα ξεκάθαρα.

Επίσης, προσωπικά μπορώ να σας παρέχω μερικές εκατοντάδες μαρτυρίες συμπολιτών μας ότι λειτουργούσα το τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό από το 1977, στα AM και δοκιμαστικά στα FM, και εν συνεχεία τοπικά υπήρξαν πέραν των 20 ατόμων τα οποία λειτούργησαν στα FM κύματα. Ειδικότερα στις αρχές τις δεκαετίας του 80 στην περιοχή μας υπήρχαν πέραν των 20 συμπολιτών μας με καθημερινή λειτουργία. 

Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αντιληφθούν πλήρως τι ισχύει επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο, και άλλωστε από το σχόλιο του τέως αστυνομικού βγαίνουν ευθαίως συμπεράσματα. 

Το να μην υπάρχει δημόσια η απόλυτη αλήθεια, καθώς επίσης, να μην βρουν το δίκιο τους όσοι πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο, κατέθεσαν αιτήσεις και παράβολα, και υπονομεύονται επί δεκαετίες για την ευημερία γνωριζόντων, δεν συνάδει με δημοκρατία και πολιτισμό.

Έχουμε παρέχει επανειλημμένα τα στοιχεία καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων έπειτα από αιτήσεις και παράβολα στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, το 1999 και το 2005, όπως και τα στοιχεία της διώξεως - κατασχέσεως το 1983 στο Νέο Κόσμο. Επίσης, έχουμε παρέχει τα στοιχεία και των υπόλοιπων διώξεων και κατασχέσεων όσων προσπάθησαν να λειτουργήσουν ένα τοπικό σταθμό στα Νότια προάστια Αττικής, τους οποίους στο σύνολό τους έκλεισαν έπειτα από αιτήσεις και παράβολα για μια τοπική λειτουργία μικρής ισχύος.

Οι οφελημένοι από το σύνολο των διώξεων και κατασχέσεων στα Νότια προάστια Αττικής, στο σύνολό τους είναι κυρίως στελέχη δεξιών - ακροδεξιών, και ορισμένοι πασοκικών κομμάτων, οι οποίοι είτε ασκούσαν μηνύσεις, είτε προσέφευγαν σε πολιτικούς και μεγαλόσχημους, είτε ακόμα κατέθεταν σειρά από ανώνυμες καταγγελίες, την ίδια περίοδο που όλοι λειτουργούσαν χωρίς άδειες λειτουργίας. 

Ο κ. Σηλαίος όφειλε να πει την απόλυτη αλήθεια, την οποία γνωρίζουν χιλιάδες συμπολιτών μας,  για το γεγονός της πρώτης λειτουργίας μας από τη δεκαετία του 70, κατά την οποία έρχονταν στο χώρο μας από το Α/Τ Τερψιθέας για το εν λόγω ζήτημα.

Το ανάλογο ίσχυσε και την δεκαετία του 90, κατά την οποία στο τέλος της, το 1999, μεθοδεύτηκε μια καταχρηστικη δίωξη - κατάσχεση, ανενεργών μηχανημάτων, πάλι έπειτα από οχλήσεις του κατά τόπους Α/Τ το οποίο μας αξίωνε να κλείσουμε διότι αυτό διέταξαν οι μεγαλόσχημοι εντολείς τους.

Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία των μεγαλόσχημων εντολέων τους ήταν το προσωπικό τους φαγοπότι χωρίς πραγματική δημοκρατία, διότι ο υποφαινόμενος αξίωνε την ανατροπή του παλαιοκομματισμού επικαλούμενος την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς επίσης, την Αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων.

Να αρχίσουμε να βγάζουμε μαρτυρίες συμπολιτών μας οι οποίοι/ες γνωρίζουν πότε ξεκίνησα να λειτουργώ πειραματικά τον τοπικό σταθμό, τον οποίο δίωξαν και κατέσχεσαν επανειλλημένα επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και ανάλογων διοικήσεων του δήμου Γλυφάδας ; 

Διαβάστε το κείμενο το οποίο ενόχλησε τον κ. Σηλαίο, ενώ  δεν μας παρέχει την αλήθεια, και δυστυχώς δεν δείχνει στοιχεία μεγαλοψυχίας.

Σημείωσεις: Όσα χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια, sosial media, είχαν προταθεί από εμάς πριν από δεκαετίες, ( άλλωστε ΕΜΕΙΣ τα είχαμε πριν υπάρξουν), όμως στο δήμο εκείνη τη περίοδο υπήρχαν πλήρως ακατάλληλοι για το δημόσιο συμφέρον. Ποιοι άφησαν την Γλυφάδα ουραγό ; Το συγκεκριμένο αποτελούσε έπειτα από τις δικές μας ραδιοφωνικές μεταδώσεις, κύριο χαρακτηριστικό των προεκλογικών ομιλιών του Γ. Παπανικολάου. Σήμερα τι κάνει ο ίδιος ; Δέχεται την πλάνη αντί του δικαίου ; Τι σπούδασε ;

Συνυποψήφιοι του Παπανικολάου, και συμμαθητές του, όταν ήταν σε παιδική ηλικία, έρχονταν στον χώρο που διατηρούσα πειραματικό ραδιοφωνικό σταθμό καθώς και τηλεοπτικό ( μικρής ισχύος), έχοντας κάμερες, μικρόφωνα, εξοπλισμούς, πομπούς, κ.α. 

Όλα αυτά είναι γνωστά τοπικά, γνωστοί δεν έχουν γίνει οι λόγοι που στράφηκαν κατά του συνόλου όλων ημών, και όσων πρωτοστατήσαμε στο χώρο, όμως οι λόγοι είναι σαφείς. 

Η συχνότητα στην οποία πρωτολειτουργήσαμε, πριν υπάρξουν δημοτικοί και ιδιωτικοί σταθμοί, σε μια απόλυτα άδεια μπάντα, έπειτα από αρκετά χρόνια κατελήφθη από την κρατική ραδιοφωνία, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, και ενώ μεταφερθήκαμε, έπειτα από τις διώξεις και κατασχέσεις που έστησαν εις βάρος μας, κατελήφθη από το ακροδεξιό κόμμα Καρατζαφέρη. Η προσφορά των κατά τόπους στο τόπο μας !!! 

Στους 91 MHZ λειτουργήσαμε από τη δεκαετία του 70, όπως και του 80 από το Νέο Κόσμο, καθώς και την δεκαετία του 90 από την Τερψιθέα, καθώς και στους 90,6 MHZ έπειτα από την μεταφορά του τρίτου προγράμματος, μέχρι τις επάλληλες διώξεις - κατασχέσεις, τις οποίες σχεδίασαν συγκεκριμένοι κύκλοι οι οποίοι αποσκοπούσαν στην φυσική μας εξόντωση.

* Κάρτα εποχής του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. 

* Ενημερώνεται για πολλοστή φορά ο αρμόδιος υπουργός για όσα τελέστηκαν στη πόλη της Γλυφάδας, καθώς και για όσα ακολουθούνται μέχρι σήμερα διαβάλλοντας την αλήθεια. 

* Σας θυμίζουμε ότι έπειτα από δεκαετίες δικής μας λειτουργίας εμφανίστηκε ένας κάτοικος Βάρκιζας ως τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος έτυχε της υποστηρίξεως όσων παρανομούσαν από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας κατά των σύννομων αιτήσεών μας. Η συνέχεια είναι γνωστή, το εν λόγω μετά από πολιτική παρέμβαση έλαβε βεβαίωση λειτουργίας και αμέσως πωλήθηκε στον Βίκτωρα Ρέστη.

* Σημειώνεται ότι η δίωξη - κατάσχεση του 2005 έφερε και την σφραγίδα ιδιοκτήτη Ρ/Σ ο οποίος εδρεύει στην Ηλιούπολη, και είχε καταθέσει μηνύσεις σε βάρος μας, τις οποίες ολοκλήρωσαν ως ενέργειες οι αστυνομικοί του Α/Τ Γλυφάδας.  

Ο πωλητής της βεβαιώσεως λειτουργίας στον Β. Ρέστη, διατηρεί σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του Ρ/Σ, ο οποίος κατέθεσε τις μηνύσεις σε βάρος μας, απόρροια των οποίων ήταν να δεχτούμε διώξεις και κατασχέσεις. ( Υπάρχει ΔΙΑΠΛΟΚΗ όταν ο εν λόγω, κάτοικος Βάρκιζας, σήμερα περιφέρετε από δήμο σε δήμο καλύπτοντας τα δημοτικά συμβούλια ;;; ) 

Μη ξεχνάτε ο κ. Σ. Σφακιανάκης το 2004 - 2005 παρανόμησε ως δήμαρχος έπειτα από κατάθεση φακέλλου - προτάσεως - μελέτης - αιτήσεως μας για μια τοπική δομή όλων των κατοίκων. Το ανάλογο και επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη όπου οι αιτήσεις μας δεν πέρασαν στο Δ/Σ. Ο κ. Παπανικολάου βρέθηκε με υποστήριξη του κ. Σφακιανάκη στο δήμο Γλυφάδας, άρα τι εξυπηρετείται ;

Το δημόσιο συμφέρον δεν εξυπηρετείται, οι δημότες επίσης δεν καλύπτονται, αναλογική ισότητα δεν υφίσταται στο δήμο, ούτε μια δομή των δημοτών - κατοίκων, άρα μήπως χρειάζεται και στη Γλυφάδα ο κάτοικος Βάρκιζας, η ακόμα οι κάτοικοι των Βορείων προαστίων να καλύπτουν με τα χρήματα όλων των δημοτών την τοπική μας γύμνια - διαπλοκή ; 

Τέλος, επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, και ενόσω παρανομούσε στις αιτήσεις μας, κατά ομολογία του, η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν κάλυπτε τα χρήματα για τη συνεργασία που είχε με ένα διαδικτυακό πόρταλ, το οποίο τράβηξε κάποια βίντεο. Κάλυπτε όμως τα χρήματα, όπως και σήμερα, για προσωπικούς οδηγούς, δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, κ.α. !!!

Σημαντικό: Μη ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι επί δεκαετίες καταργούν το σύνταγμα και τη νομιμότητα οι εκάστοτε δημοτικές αρχές - δήμαρχοι Γλυφάδας, διότι είναι θεσπισμένο οι Ο.Τ.Α να ιδρύουν ραδιοτηλεοράσεις και να καλύπτουν απόλυτα την τοπική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και τους δημότες. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι θιασώτες της ''σχολής Καραχάλια'' αποκαλύπτονται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">