ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το λάθος της Βικιπαίδεια

Όπως αναφέρετε στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ  και εμείς πρέπει να αποσαφηνίσουμε
η Ελλάδα έχει πάνω από 1.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν στα FM. ( Εμείς τονίζουμε ότι δεν έχει τους πρωτεργάτες των FM κυμάτων, οι οποίοι υπονομεύτηκαν από τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς λόγω διαπλοκής και ημέτερων )

Η Ελλάδα έχει πάνω από 1.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν στα FM, ενώ η μπάντα των μεσαίων κυμάτων έχει εγκαταλειφθεί σχεδόν, εξ ολοκλήρου από όλους, εκτός από τα κρατικά ραδιόφωνα. Οι άδειες του 2001 έχουν λήξει (το 2005) και από τότε, συνεχώς ανανεώνονται, με αλλεπάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Μέχρι στιγμής, το σύνολο των ''αδειοδοτημένων'' ραδιοφωνικών σταθμών είναι 1.026 των οποίων, οι 429 λειτουργούν με άδεια από το Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και οι 597 με βεβαίωση νομίμου λειτουργίας από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ενώ κάποιοι άλλοι λειτουργούν χωρίς άδεια.

Συνολικά στο νομό Αττικής, 45 είναι οι νομίμως λειτουργούντες σταθμοί, οι πρώτοι 35 με άδεια από το Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και οι υπόλοιποι 10 με βεβαίωση νομίμου λειτουργίας από το ΕΣΡ. Οι 35 άδειες, ωστόσο, δεν είναι πλέον σε ισχύ. Οι άδειες του 2001 έληξαν το 2005, ενώ οι άδειες του 2002 ακυρώθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με απόφασή του το 2004.

Όπως αναφέρετε στην Βίκιπαιδεια « Υπάρχουν και όσοι αναμένουν όσα δεν παρασχέθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ως άδειες, και ενώ έχουν υποστεί σειρά διώξεων και κατασχέσεων δεν λειτουργούν » . 

Για παράδειγμα, ο Γλυφάδα FM ο οποίος κατέθεσε την αριθ. 13789/Ζ2/1125/28.06.91 Αίτηση χορήγησης άδειας (αρ. πρωτ. 26036/Ε1/6756/17.12.99 αίτηση στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ). 

Ωστόσο, υπάρχει νόμιμος σταθμός, που εξέπεμπε με το ίδιο όνομα και από τη συχνότητα 106,1 μέχρι το 1997 που μετονομάστηκε σε Diva FM. Στα τέλη του 2006, ο σταθμός άλλαξε ιδιοκτησία, και μέχρι σήμερα, συνεχίζει να εκπέμπει ως MAD Radio 106,2 ιδιοκτησίας Κουρή.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Αυτό που δεν αποσαφηνίζεται στην Βικιπαίδεια είναι ότι ο σταθμός με το ίδιο όνομα αποτελούσε δική μου ιδέα, την οποία εξέθεσα στον Ανδρέα Τζανάκο, και έπειτα από δικές μου ενέργειες ξεκίνησε πιλοτικά ο Ρ/Σ ''Σταθμός της Αγάπης''. Στη συνέχεια της λειτουργίας του δεν δέχτηκα συνεργασία με τον εν λόγω ώστε να συνλειτουργήσουμε το εν λόγω ραδιόφωνο, και αυτός λήστεψε την επωνυμία μας, ενώ είχε προυπάρξει η αίτησή μας στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ του πρώτου ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Το ανάλογο ισχύει και σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας με σειρά ιστοσελίδων.

O  αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, και η κυβέρνησή του, που υποσχέθηκαν στο λαό Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, και Αλληλεγγύη, καλέστηκε να παρέχει όσα και οι τέως υπουργοί τύπου και ΜΜΕ για την αποκατάσταση του δικαίου, και ενημερώνεται γι' αλλη μια φορά. 

Όλοι κρινόμαστε, και εμείς σήμερα δεν αποτελούμε ένα ακόμα αεροπειρατή. Δεν λειτουργούμε επί 13 χρόνια έπειτα απο καταχρηστικές διώξεις  και κατασχέσεις.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ . . . και τα οφέλη του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής, και όσων παρείχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο απυρόβλητο. Εσείς ως πολιτικοί των αστικών κομμάτων δεν θα είστε στο απυρόβλητο εσαεί . . . 

Οι διώξεις κατασχέσεις από την δεκαετία του 70 μέχρι το 2005 κατά όσων θεμελίωσαν την μετεξέλιξη στη χώρα μας αποτελούσαν έγκλημα. Και το έγκλημα συνεχίζεται, διότι δεν παρέχετε λύση.

Εμείς σηκώσαμε το βάρος να υπάρξουν αδειοδοτήσεις, αποτελούσαν δικές μας καθημερινές μεταδόσεις

Εμείς αγωνιστήκαμε για αλλαγή κυβέρνησης, εμείς ''φάγαμε'' επί χρόνια χημικά, κρύο, βροχή, (όπως στο προαύλιο της ΕΡΤ), εμείς τρέχαμε σε συλλαλητήρια, ομιλίες, εκδηλώσεις, περιοδείες, πορείες, κ.α., και ενώ όλοι εσείς απολαμβάνεται εμάς δεν μας υπηρετείτε. Το δικό μας ζητούμενο το γνωρίζετε. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κόντρα στην διευρυμένη κοινωνική σήψη, την οποία θεμελίωσαν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού, με εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, χάρες, κ.α.

Να περάσει κι' αυτή η πενταετία και βλέπουμε με τους επόμενους ;
Άλλωστε όσοι εξασφαλίσατε θέσεις μια χαρά είστε, και με διευρυμένη προβολή επί του παρόντος. Όποιος καταλάβει τη ''πηγή'', ( την εξουσία ), αυτομάτως πλημμυρίζεται από κάμερες, φώτα, δημοσιογράφους, αυκολόλακες, κ.α, όμως ο χρόνος είναι περιορισμένος και ασαφής.
 
Αποτελεί επιθυμία σας να επιστρέψει η ''Νέα Δημοκρατία'' η οποία δεν αδειοδοτούσε επί 27 χρόνια, και είναι το κόμμα το οποίο έκλεισε την ΕΡΤ, και μας δίωκε επί δεκαετίες ;  

Τι έχει κερδίσει το κράτος και ο λαός επί 30 χρόνια αεροπειρατείας, αντισυνταγματικότητας και διαπλοκής ; Τίποτα απολύτως. Εσείς ως σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τι κερδίσατε ; Την χλεύη, τις επιθέσεις, την ειρωνία, το πόλεμο, καθώς και την φίμωση που υπήρχε επί χρόνια ;

Τέλος η δημοκρατία επέστρεψε στην γεννέτηρά της κύριοι της κυβέρνησης ; 
Σας ρωτούμε διότι είχατε φλομώσει το λαό ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Σήμερα υπάρχουν, η είναι προσωπική υπόθεση του κάθε ενός ; Να πάμε πάλι από την αρχή και να γίνουμε αεροπειρατές ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το λάθος της Βικιπαίδεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">