ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση του Τ. Κούικ με το πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Καΐρου Χρήστο Καβαλή

Τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες Αιγυπτιώτες του Καΐρου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ με τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Καΐρου, Χρήστο Καβαλή οι οποίοι συναντήθηκαν το απόγευμα (30.06.17) στο Γραφείο του υφυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τα θέματα που εξετάστηκαν είχαν καταγραφεί στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Κουίκ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, διαπιστώθηκε πως άρχισαν να επιλύονται ένα-ένα.

‘Όπως διαπιστώθηκε, τα θέματα που εκκρεμούσαν στην ατζέντα της Ε.Κ.Κ. άρχισαν ένα-ένα να επιλύονται, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι χειρισμοί του ΥΦΥΠΕΞ για θέματα που σχετίζονται με τις συναλλαγματικές διατυπώσεις κατά την άφιξη των Ομογενών της Αιγύπτου στην Ελλάδα και με το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου που αναδεικνύεται σε ένα από τα πρότυπα νοσηλευτικά Ιδρύματα της Αιγύπτου με 19 ΜΕΘ, 4 χειρουργεία και 10 μονάδες αιμοκάθαρσης.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος και εκ μέρους του Διπλωματικού Γραφείου του ΥΦΥΠΕΞ, ο ΕΜΠΣ Α’ κ. Χρήστος Δημητρίου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση του Τ. Κούικ με το πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Καΐρου Χρήστο Καβαλή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">