ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο Μίνωας Κυριακού

Ο Μίνωας Κυριακού πέθανε σε ηλικία 75 χρονών, άρα ένας από την χαρακτηρισμένη από εμάς διαπλοκή των Ραδιοτηλεοράσεων, έφυγε, σαφώς μένουν τα έτερα μέλη της οικογενείας του, άρα η διαπλοκή συνεχίζεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η εξόδιος ακολουθία για τον Μίνωα Κυριακού, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 5 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας, στην Εκάλη. Η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Μουσικός (σήμερα Easy 97.2) στην Αθήνα.

Το 1989, ένα έτος μετά την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, εγκαινιάστηκε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ σειρά μέσων ραδιοτηλεοράσεως, ιδρύθηκε το 1999, σήμερα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Μητσοτάκης: Σημάδεψε με την πορεία του την επιχειρηματική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες. Μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της ναυτιλίας, προχώρησε στην ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, συνεισφέροντας σημαντικά στην αντικειμενική ενημέρωση, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία.

Σαμαράς: Η ίδρυση, δημιουργία και λειτουργία του ΑΝΤ1 από τον Μίνωα Κυριακού υπήρξε σταθμός για την ενημέρωση και ψυχαγωγία στη χώρα μας. Με ιδιαίτερη συγκίνηση, λόγω της ειλικρινούς και πολυετούς φιλίας μας, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Φώφη Γεννηματά: Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Υπήρξε ένας δραστήριος και καινοτόμος επιχειρηματίας στη ναυτιλία και στα Μέσα Ενημέρωσης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς θεμελιωτές της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη συμβολή στην ενημέρωση και στην πολυφωνία. Έφυγε ένας καλός φίλος.

Γιάννης Κουρδομένος: Ρε δεν πάτε στον αγύριστο και στην ψύχρα καθάρματα, προδότες και προδότριες και κυρίως ανθέλληνες.

Το γεγονός να παραποιείται την Ιστορία ενός χώρου και μιας χώρας δείχνει ευθαρσώς ποιοι είστε. Αν δεν δέχεστε το Ελληνικό Σύνταγμα, και όσα αναγράφει, δεν είμαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς, και εσείς δεν δέχεστε το Ελληνικό σύνταγμα.

Σημείωση: Θα πάτε στα βόρεια προάστια να παραστείτε στην κηδεία ;;; Όταν επιστρέψετε ''ορισμένοι'' να αιτιολογήσετε τα πεπραγμένα σας αναφορικά με τα Νότια προάστια Αττικής.  Τα τριτοκοσμικά νότια προάστια των 42 ετών κοινοβουλευτικής απάτης.

Και μετά σου λένε ''ορισμένοι'' γιατί επιτίθεσαι σε αυτού του τύπου άτομα . . . τα οποία έπειτα από τη ζημία που έχουν επιφέρει ως κόμματα στον Ελληνικό λαό, και το τόπο, και κυρίως στο πολίτευμα, παραμένουν αμετανόητοι.

Εμείς δεν επιχειρούμε διότι είμαστε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, όμως ενίοτε, όπως μπορούμε, και σε περιορισμένη έκταση, χειρουργούμε !!! 

Πρέπει να ομολογήσω ότι είστε σημαντικές προσωπικότητες, λόγω οικογενειοκρατίας και προβολής από τα διαπλεκόμενα, ενώ εμείς είμαστε ο Ελληνικός λαός, ο οποίος έχει το συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα να σας θέσει συνολικά εκτός, ώστε να προκύψει πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας.

Προσωπικά θέλω να ρωτήσω δημόσια, και αδιαφορώ πλήρως αν απαντήσουν η δεν απαντήσουν, οι δεκάδες πρωτοπόροι στα FM κύματα από τη δεκαετία του 70, καθώς και του 80, αντί των διώξεων και των κατασχέσεων, οι οποίες αποτελούσαν το σήμα κατεθέν των φασιστικών και αντιλαϊκών κυβερνήσεων, ετύγχαναν της αρωγής της πολιτείας τι θα ίσχυε σήμερα στη χώρα μας ;;;   

Είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να το απαντήσετε, και θα το αποσαφηνίσω ο ίδιος. Δεν θα είχαν υπάρξει ούτε Μνημόνια, ούτε Διαπλοκή, ούτε η διαφθορά στο βαθμό που ισχύει, κυρίως δεν θα είσαστε πλέον πολιτικοί υφιστάμενων κομμάτων πόλωσης, κατακερματισμού, και η Ελληνική κοινωνία θα είχε επαφή με τις ρίζες της.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο Μίνωας Κυριακού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">