ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ''σκασμός'' της ΕΡΤ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ ΑΕ, την οποία ανάρτησε  στο διαδίκτυο στις 22/06 ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, Ν. Παππάς, και σαφώς κατέληξε στις 29/06/2017, η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία (ΕΡΤ-ΑΕ), προκηρύσσει επαναληπτικό ηλεκτρονικό, ανοικτό, διεθνή, δημόσιο διαγωνισμό.

Ο ανοιχτός δημόσιoς διαγωνισμός έχει αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για την «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός κεφαλικού άκρου με διπλό σύστημα συμπίεσης και πολυπλεξίας και κωδίκευση κατά MPEG4, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής), προϋπολογισθείσας δαπάνης τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ (400.000,00€) πλέον ΦΠΑ.

Επίσης, προκηρύχθηκε συνοπτικός διαγωνισμός για την προμήθεια 10 διεγερτών πομπών (exciters) προτύπου DVB-T επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής (CPV 32200000-5), για την κάλυψη των αναγκών της ΕΡΤ-ΑΕ και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση την βέλτιστη σχέση ποιότητας τιμής, σύμφωνα και με τις Τεχνικές Προδιαγραφές που περιγράφονται στο Παράρτημα Γ της προκήρυξης.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των (59.000,00 €) πλέον ΦΠΑ.

Να σας θυμίσουμε ποια ήταν τα κριτήρια του διευθύνοντος συμβούλου συμβούλου της ΕΡΤ με 5ετή θητεία :

1. Να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2. Nα διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμους της αλλοδαπής είτε να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση του έργου τους.

Για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη τα εξής:

1. Η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών ή/και οπτικοακουστικών υπηρεσιών ή/και εμπειρία σε διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών ή/και επιχειρήσεων,

2. Οι ικανότητες ιδίως σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης, στοχοθεσίας, οργάνωσης και αναδιοργάνωσης, καλλιέργειας και μετάδοσης οράματος για τη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή του,

3. Η τεκμαιρόμενη από την πείρα τους ικανότητα εργασίας και λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης.

Δεν γνωρίζουμε αν συμμετείχε κάποιος από εσάς, και αν συμμετείχε ''καλή επιτυχία'', πάντως εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε, διότι σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε υποδείξεις από αστικά κόμματα και πολιτικούς.

Εμείς είχαμε προτείνει όσα άρμοζαν στη χώρα μας, ώστε να βρει τον προσανατολισμό της, και ακόμα και σήμερα διαπιστώνουμε διευρυμένο πλιάτσικο. 

Συνολικά πρέπει να βγάλουμε το σκασμό, όπως στη περίπτωση της Ραχήλ Μακρή,
διότι εμείς είμαστε η μοναδική εξαίρεση σε όσα ισχύουν σ' αυτή τη χώρα, και ουδέποτε ενοχλήσαμε όσους απολαμβάνουν τα χρήματα του Ελληνικού λαού εις βάρος του τόπου μας, και της πραγματικής δημοκρατίας. 

Τσακνής προς Ραχήλ: Σκάσε, βγάλε τον σκασμό.



Είναι αμφίβολο πόσο θα κρατήσει ακόμα το κυβερνητικό φιάσκο - πλιάτσικο, όσων βρέθηκαν με συλλογικό αγώνα στην διακυβέρνηση της χώρας, και αμέσως μετά μας πούλησαν.

Αρκετοί γνωρίζουν ποιοι αγωνίστηκαν για την δημόσια τηλεόραση, και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, δεν ήταν το σύνολο των Ελλήνων του λεκανοπεδίου, (δεν ήταν τα πέντε εκατομμύρια πολιτών), και είναι σαφές ότι αυτή η δημόσια τηλεόραση δεν πρεσβεύει όλους τους πολίτες, ούτε καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των Ελλήνων, ούτε είναι πλουραλιστική - πολυφωνική.

Εμείς ποτέ δεν αξιώσαμε συμμετοχή και παρουσία σ' αυτή τη ραδιοτηλεόραση, και τη μοναδική φορά που ζητήσαμε ενημέρωση των πολιτών, έπειτα από διώξεις - κατασχέσεις, μας την αρνήθηκαν.

Εμείς δεν ''σκάμε'', μας έχετε φιμωμένους, ενώ πιστώνεται τα χρήματά μας, και είναι σαφές ότι στα Νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ορθή κάλυψη - αντιπροσωπευτική του ανταποδοτικού τέλους. Οι πολίτες, στα Νότια και τη Γλυφάδα, δεν ενημερώνονται επαρκώς για την υφιστάμενη κακοδιαχείριση πολλών ετών, ούτε για το καθολικό έλλειμα αντιπολιτεύσεως το οποίο δηλώνει διαπλοκή, και χειραφετούνται να αποδέχονται κάθε βρωμιά αρκεί κάποιοι να γεμίζουν τον προσωπικό τους ντορβά.

Σημείωση: Όσα αξιώνει η ΕΡΤ στους δυο διαγωνισμούς της, (σαφώς δεν είναι οι μοναδικοί θα ακολουθήσουν και άλλοι), προσωπικά θα μπορούσα να τα παρέχω με το ποσό των 300.000 χιλ. ευρώ, όμως δεν πρόκειται να συμμετάσχω, όπως και σε οτιδήποτε άλλο αυτής της χώρας υπό της παρούσες συνθήκες.

Δεν γνωρίζω πόσοι είναι γνώστες αυτής της τεχνολογίας, όμως ο υποφαινόμενος ασχολείται εκτενώς επί δεκαετίες.  

Τονίζεται ότι προκαλούν εντύπωση οι εκατοντάδες σελίδες όρων, οι οποίες σαφώς είναι αποτρεπτικός παράγοντας, ειδικά για πολίτες της Ε.Ε.

Επισήμανση: Μήπως γνωρίζετε ποια είναι η δραστηριοποίηση αρκετών απ' όσους είχαν συμμετοχή στα ερτζιανά FM πριν την ΕΡΤ και τους ολιγάρχες της διαπλοκής ;

Ορισμένοι εξ αυτών εξοπλίζουν επί δεκαετίες την ΕΡΤ, και τα διαπλεκόμενα, άλλοι τις ένοπλες δυνάμεις, άλλοι τα υπουργεία και το δημόσιο, κ.α., ενώ εμείς ''παρακολουθούμε το φαγοπότι''. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ''σκασμός'' της ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">